Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај е сега Тоти да изјави дека само Лацио тепа на пенали!!!!!
да де изјавите на "Римскиот принц" важат само кога тој губи т.е. тогаш најмногу се разбираатнезнам дали јас твојот пост неможам да го сватам или ти неможеш да ја сватиш изјавата на Тоти![]()
знам дека е провокација и знам дека задниве години ептен е АнтиЛацио настроен,но не му личи на таков човек да дава таква изјава т.е. многу ниско се спушта..........според мене:smir:^брат јас стварно не те сватив што сакаш да кажеш, но ќе ти кажам дека изјавата на Тоти дека Рома ќе изгуби и гол би дал Флокари од пенал беше само провокација до Лацио, нормално Рома победи, но тоа што ги постигна двата гола од пенал немаат никаква врска со изјавата на Тоти...
знам дека е провокација и знам дека задниве години ептен е АнтиЛацио настроен,но не му личи на таков човек да дава таква изјава т.е. многу ниско се спушта..........според мене:smir:
ајде дечки да ве чујам колку разлика ќе не тепате утре?
може 1-1 и кафана да частиме :smir:
каква разлика, три бода да земеме од овој дуел е одлично, кажав јас имам посебен страв кога играме со Фиорентина, незнам зошто![]()