Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
аххх Рома,Рома...Немие што ме обори на листето,ама зошто губимо од вакви екипа и тоа на олимпико :/ аууу чадим људи....ај ако има некој линк нека стае да видим голојте,зошто вчера бев 2-ра смена и не ја гледав !!! поздрав

аххх Рома,Рома...Немие што ме обори на листето,ама зошто губимо од вакви екипа и тоа на олимпико :/ аууу чадим људи....ај ако има некој линк нека стае да видим голојте,зошто вчера бев 2-ра смена и не ја гледав !!! поздрав

али каква само асистенција подели Тоти за голот на Бориело:drk::drk::vozbud::vozbud:

некаде 1:33 е асистенцијата

--- надополнето ---

се спомнуваат нови тренери... НЕ ДАЈ БОЖЕ-Леонардо, ДАЈ БОЖЕ-Рајкард, ќе видиме...

--- надополнето ---

и Хидинк е во игра, но Рајкард ми е фаворит:back:

али каква само асистенција подели Тоти за голот на Бориело:drk::drk::vozbud::vozbud:

некаде 1:33 е асистенцијата

--- надополнето ---

се спомнуваат нови тренери... НЕ ДАЈ БОЖЕ-Леонардо, ДАЈ БОЖЕ-Рајкард, ќе видиме...

--- надополнето ---

и Хидинк е во игра, но Рајкард ми е фаворит:back:
пупоне устата да ти се позлати братче од твоја уста во божји уши :) ако ништо друго барем помлади играчи ќе видиме во тимов

^да да со Рајкард многу работи ќе се сменат, нормално на подобро!!!

следниве 3 натпревари едноставно МОРА! да се победат:smir:

Ja лично не би сакал Рајкард да дојде...Би сакал Хидинг или Липи...За Рајки не зош видовте у Галатасарај ништо не напрае апсолутно ништо....А овој Раниери што побрзо нека иде преку к*р мие од него !!!

-За тренер, според мене нека дојде кој било само да се смени Раниери, човекот е добар тренер но мора да се проба со друга тактика. Има на располагање многу слободни тренери и доколку би требали да се смени раниери се надевам дека ке се избере добар тренер кој ќе не врати на горниот дел од табелата и ќе се бориме за место во ЛШ.

-Околу продажбата прочитав дека од управата на рома се пратени брошури до сите заинтересирани купувачи од кои по пат на затворена лецитација на 15-ти ноември ке се одберат потесен круг на купувачи кои ке учествуваат во лецитација на која ке добиеме нов газда кој официјално ке биде представен на 15-ти декември.

за продажбта горе доле така треба да испадне како што ти кажуваш, јас знам демек до 3-ти Ноември треба сите клиенти кои се заинтересирани за Рома да пратат понуди, а потоа Уникредит ќе одбере од тие 12 клиенти само неколку кои ќе одат во втор круг каде што ќе има лицитација, па како што кажа некаде средината на Декември треба Рома да добие нов газда...

--- надополнето ---

изјава на Леонардо, негира дека бил во преговори со Рома и враќање во Италија за него би било предавање на Милан и затоа не сакал, уфф ми падна камен од срцето кога го прочитав ова...

--- надополнето ---

на тренинг се пробува тројката Мирко-Бориело-Тоти е ова би требало да донесе успех со Парма

0-0 , овој пат не ми е толку жал за ремиво , пошо убаво игравме , само немавме завршница (како и увек) ... Раниери овој пат добар беше , Сисињо го играше како десно крило и добро се покажа , потоа ги убаци Симплисио , Баптиста и Окака , али ете . уште еднаш Баптиста докажа зашто не е првотимец , катастрофално изигра ... како и да е , овој пат играчите згрешија , а не Раниери ... Раниери едино згреши што не го стави Симплисио уште на почетокот наместо Бриги ... Мексес и Пизаро најубаво изиграа, али тоа е тоа , се надевам наредната ке тепаме .

јбг, испуштивме да победиме, но игравме добро, посебно ми се свига како одигравме во одбрана,на чело со Мексес, кој денес беше ЅВЕР!!! а Баптиста докажа зошто седи на клупа многу време и дека не е за пуштање во прв тим, па у пм како може во контра 3 на 2 тој да ја дава десно на играчот кој беше покриен,а не лево каде што Окака сам стоеше, одсега Окака треба да добива шанса пред Баптиста, а овој ЅВЕРОТ од Севиља не би го сакале ни во Торино, а тој си одби понуди од Галатасарај и Олимпијакос, глуп човек!!!
највеќе од оваа утакмица ми се свиѓаше тоа што уште еден саат да продолжеа да играт Парма немаше да даде гол!!!

највеќе од оваа утакмица ми се свиѓаше тоа што уште еден саат да продолжеа да играт Парма немаше да даде гол!!!

- Уште 90 минути да играа двете екипи немаше да дадат гол, а кога ќе се смени Раниери Рома нема да дозволи да не даде гол на натпревар против Парма! Според мене и Тоти треба да го повлечат од прв тим некое време за да се свести дека треба да даде максиммум. Не можам да го гледам како се нервира на терен! :)

^Тоти на овој меч играше со тепмература, затоа не изигра како што треба,додека со Џенова и Базел Тоти беше на ниво!

оф маки....мора се од корен да се менува вака не бива.... најдобро е да се игра со 3 дефанзивци (мексес-хуан-бурдисо) 5 средина и 2 напред така би изиграле поотворено и би имале повеќе шанси за гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom