Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Pa se stishivme minatata utakmica so Livorno zavrsi sezonata za nas.Taman ke imame sansa da se doblizime do Inter ke dojde Livorno ili Empoli i ke se zaebeme.Ova e godini nanazad.Pred dve sezoni koga zavrsivme 1-2 boda zad Inter sezonata ja izgubivme so Empoli vo gosti pri vodstvo od 2-0 ni izednacija 2-2 vo 90 min mislam deka bese Giovinco.Mora da se promeni mentalitetot na timot.So Napoli vodime 2-0 pak 2-2.So Panatinaikos dva presvrti od skapan tim.Ne znam sto e rabotata.:toe:
Тоа е проблемот ќе Рома за тоа не може да земе титула Интер или Милан кога водат одма се бранат или ќе ја задржат топката а Рома дозволуваат да ги стигнат.:toe:

за мечот со Удинезе играчи кои се суспендирани се: Де Роси,Пизаро,Тадеи и Мексес
значи средината ќе ја држат Фати и Бриги и баш ме интересира да видам како ќе се справат со Удинезе со ваков десеткуван состав

за мечот со Удинезе играчи кои се суспендирани се: Де Роси,Пизаро,Тадеи и Мексес
значи средината ќе ја држат Фати и Бриги и баш ме интересира да видам како ќе се справат со Удинезе со ваков десеткуван состав
Ќе биде многу тешко без Пизаро и Де Роси а Тадеи и Мексес ќе може да се заменат ,ама ќе биде добро да се викнат некој од младите и да се види како може да се држат и онака мислам дека 3 место е загарантирано.:toe:

ако има некој од младите ќе биде стандардно стојан,младен или евентуално скиара

ако има некој од младите ќе биде стандардно стојан,младен или евентуално скиара

има двајца Скардина(напад) и Петинари(средина) на кој им предвидувам добра иднина

пс на ТВ ќе не има?? гледам у ист термин Палермо-Интер веројатно таа ќе оди во пренос

има двајца Скардина(напад) и Петинари(средина) на кој им предвидувам добра иднина

пс на ТВ ќе не има?? гледам у ист термин Палермо-Интер веројатно таа ќе оди во пренос
Изгледа ќе нема на телма ама на сателитска ќе има а за тие младите добро ќе биде да се види како би се снашле на терен .:tv:

нема на тв а за тој петинари имам слушнато а и на фудбал менаџер го имав видено :)

нема на тв а за тој петинари имам слушнато а и на фудбал менаџер го имав видено :)
Ги даваат Интер поради Пандев,ама на сателитска може да се најде. :)

Ги даваат Интер поради Пандев,ама на сателитска може да се најде. :)

ние што немаме сателитска ќе се нервираме со стримови или како што ми е заминат интернетов ќе гледам на резултати.цом :jaj:

Ај со среќа нека ни е,да победиме.:smir:

Лука Тони 1 0 тоо мајстореее :)

2 0 Миркоооо Вучинич газимее :) ај до 5

Леле пенал 2 1 .Леле ако не победиме при водство од 2 0 .:nesvest:

Кај виде судијата пенал незнам,не гледа кај го повелекол туку кај паднал играчот.:nenene:

Нека иде у пм и фудбал и се после 2 0 водство 2 2 па до кога вака .После титула,титула вака не се зима.:tapp:

Миркооооо 3 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom