Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
се согласувам со влатко РЕМОНТ!!!! под хитно во јануари
и како што велат во рекламине(сред натпревар) или:pop: или:pehar:
има доста непотребни играчи кои само го пополнуваат местото(т.е.само да се излезе на терен другото не е битно)немаат никаква желба за игра всушност незнам зошто воопшто играат фудбал:toe:

еве кои се на списокот за дуелот во Удине
1 BOGDAN LOBONT
2 CICERO JOAO DE CESARE (CICINHO)
3 MARCO ANDREOLLI
4 JUAN SILVEIRA DOS SANTOS
5 PHILIPPE MEXES
9 MIRKO VUCINIC
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
13 MARCO MOTTA
14 RICARDO FATY
15 VITORINO GABRIEL PACHECO ANTUNES
16 DANIELE DE ROSSI
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
21 STEFANO GUBERTI
23 LEANDRO GRECO
26 ADRIAN FLORIN PIT
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
29 NICOLAS BURDISSO
32 DONIEBER ALEXANDER MARANGON (DONI)
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
89 OKAKA CHUKA STEFANO

првите 11-на

.................Doni
Motta, Juan, Mexes, Cassetti
........De Rossi, Brighi
Taddei, Perrotta, Guberti
...............Vucinic

играчите кои се недостапни за овој меч

Totti, Menez, Burdisso, Pizarro, Riise, Tonetto

Касети прва постава и тоа лев бек... како ли само негативно ќе се одразе тоа на играта на Рома уф уф... новост е повратникот Мота што ме радува, според мене тој ќе биде мен оф д' меч на оваа утакмица заедно со Вучиниќ кој очекувам да избувне... е сега едно е сигурно според мене за оваа утакмица, а тоа е дека ќе има многу голови и нормално Рома да победи, точен резултат 3-4 за Рома или па може 1-2 да се игра хахаха :) ајде поздрав

Јас очекувам пораз за жал, иако од секад сум бил оптимист. Али со моменталнава форма, со повредените играчи, со дрва како Тадеи и Касети, и со еден Мирко што покаменски не може да игра во последно време, стварно незнам што стана со него, тешко е да се очекува нешто повеќе.

Чим почна играч како Пит да игра за Рома, стварно дошле тешки времиња. А тренерот што е деген, тоа друго. Ајде битно нема да го трпиме уште многу се надевам. Нема ова со Пит беше крајот.

прво рома ја имам двојка пишано и нема да ме изигра(барем се надевам :))
второ подобро да игра младинецот д алесандро(ако не е некаде на позајмица незнамточно) или греко отколку некојси пит :tapp::tapp:

Д`Алесандро е на позајмица мислам. Барем како шо видов на менаџер :pos:

Ја би играл со Мирко и Окака у напад, Де Роси, Бриги, Перота и Губерти у средина, Мексес, Хуан, Андреоли и Мота позади :)

каква шанса за мота:nesvest: немаше гол од 1 метар

де росииииииииии :):рома: милиметарски центаршут :)

каква шанса за мота:nesvest: немаше гол од 1 метар

де росииииииииии :):рома: милиметарски центаршут :)

каде ја гледаш утакмицата, јас на еден посран стрим ако имаш нешто посолидно да ми дадеш??? пиши обавезно, инаку во врска со утакмицата како што можев да видам Касети е за никаде, дури и лев бек игра тој Санчез го претрчува како сака

Глеам Тадеи директен попил. Супер нема да го гледаме едно добри 3 утакмици.

каде ја гледаш утакмицата, јас на еден посран стрим ако имаш нешто посолидно да ми дадеш??? пиши обавезно, инаку во врска со утакмицата како што можев да видам Касети е за никаде, дури и лев бек игра тој Санчез го претрчува како сака
извини другар што не ти пишав ама и јас не гледав многу 5-6 минути и исклучив
а инаку јас гледам на atdhe.net има повеќе натпревари ама не се со добар квалитет а за поразов незнам што да кажам ако пропуштивме такви шанси како што ја видов таа на мота......многу лошо

Глеам Тадеи директен попил. Супер нема да го гледаме едно добри 3 утакмици.

ега никад бише да не заигра за Рома.... ауф ама сум нервозен, али судијата беше најјака карика на натпреварот да му е.бем све, ја гледав целата утакмица и не знам зошто на Тадеи му даде директен црвен(беше во дуел со еден играч кој му плесна шамар на Тадеи и овој во игра го бутна ама немаше потреба од црвен) а Вучиниќ си беше приказна за себе од 3 метри го промаши голот на 2-1резултат, како некој да има клетва фрлено врз него никако да го погоди голот(така беше и со Ливорно) морам да го спомнам Касети бидејќи Санчез го претрчуваше како мало дете... сега со Болоња ќе се радувам на нерешен резултат у ПМ :(

а инаку јас гледам на atdhe.net има повеќе натпревари ама не се со добар квалитет а за поразов незнам што да кажам ако пропуштивме такви шанси како што ја видов таа на мота......многу лошо
На 2-1 вучиниќ промаши 100% шанса за гол.Тоа е кога нема да ги искористиш шансите, а згора на тоа и кога се малку тој е резултатот

ок си е... ја гледав јас со добар стрим:smir:

Како е бе момци, уживате ли во мизеријава, оти јас веќе се навикнав не знам за вас. Што се однесува до денешниот натпревар не го гледав, па затоа и не знам што и како да прокоментирам. Но можам да претпоставам како сме изиграле и без да гледам хајлајтс. Е сега да критикувам и да не критикувам пак е исто. Уште колку долгу ќе ја трпиме оваа мизерија која апсолутно не ја заслужуваме не се знае. Се е како едно повторување на ланската сезона, но овој пат се повеќе ми наликува дека ќе биде со еден погорчлив крај, а да минатата сезона барем Лига на Шампиони гледавме ако не па. Се на се СРАМОТА или пак како што би кажале Италијанциве VERGOGNA.

Како е бе момци, уживате ли во мизеријава, оти јас веќе се навикнав не знам за вас. Што се однесува до денешниот натпревар не го гледав, па затоа и не знам што и како да прокоментирам. Но можам да претпоставам како сме изиграле и без да гледам хајлајтс. Е сега да критикувам и да не критикувам пак е исто. Уште колку долгу ќе ја трпиме оваа мизерија која апсолутно не ја заслужуваме не се знае. Се е како едно повторување на ланската сезона, но овој пат се повеќе ми наликува дека ќе биде со еден погорчлив крај, а да минатата сезона барем Лига на Шампиони гледавме ако не па. Се на се СРАМОТА или пак како што би кажале Италијанциве VERGOGNA.

имам доста искуство кога се во прашање мизерните сезони на Рома(од минатото), велиш се навикнавте ли на мизеријата, кога би ме прашал мене ќе ти кажам дека веќе повеќе од една година "уживам во мизеријата"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom