Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
луѓе има некој новости во врска со продажбата јас ништо неможам да најдам дај кажете

Nothing yet?
Никакви новости за продажбата?

по се изгледа нема да се продаде ама да видиме ништо не се знае, не се замарам многу кажав ќе си слушнам на вести:smir:

ајде ве молам темава потполно умре од продажбата се виде одамна дека нема ништо туку ај да видам ваши типувања за утрешниов меч против блекбурн нема смисла да ја оставиме темава да оди јабана за ништо

па според мене 1 голем како планина но и блекбурн не требе да се потценат а за продажбата колку нашата шо се случи толку и вашата

со блекбурн ќе изгубиме или 0-0:toe: а толку очекуваната продажба нема да се случи па така мометнталните власници ќе мораат да продатдат некоја од ѕвездите(по се изгледа Вучиниќ, но се зборува мош и од Бриги ќе извадат некоја пара) со тоа клубот ќе се стабилизира и наредната сезона ако немаме повреди како изминатата година(пу пу да не заречам) ќе го бркаме 4-то место заедно со Милан,Фиорентина и Џенова, додека Јуве и Интер ќе се јадат за титулата:toe:
во купот на УЕФА нема да стигнеме многу далеку бидејќи клубот повеќе ќе биде сконцентриран да се врати другата година во ЛШ:toe:

Е ТОА Е НАШТА РОМА-овие мои предвидувања може да испаднат и полоши, додека не верувам дека ќе се случи нешто подобро оваа сезона од ова што го предвидов:smir:

еве кој сака да гледа второ полувреме Рома вс Блакбурн:smir:
моментално 2-1 за Рома стрелци Тадеи и Рисе од слободен удар

на крајот 2-2 и не очекував нешто поразличен резултат само се надевам дека ќе бидеме многу подобри од септември:toe:

на крајот 2-2 и не очекував нешто поразличен резултат само се надевам дека ќе бидеме многу подобри од септември:toe:

абе на овој натпревар првите 45 минути играше првиот тим потоа целосно играа младите играчи кои добро се држеа против играчи како Педерсен,Мек Карти и др.:toe:

читав Челзи понудиле 23мил за Вучиниќ, но во никој случај не сакам да си отиде

јас мислам дека ќе остане барем уште оваа сезона бидеки гледам и мексес рече дека ќе остане не верувам некој од првотимците да замине:toe:

Мислам дека Вучинич ќе остане во Рома, барем оваа сезона. Не би сакал во никој клуб да отиде, не па Челзи.

абе тиа кажуваат дека сакаат да останат ама клубот ако сака да ги продаде џабе е се, во една изјава Вучинич кажа: ако со моето заминување би му помогнал на клубот финансиски да се стабилизира ќе заминам:toe:

абе тиа кажуваат дека сакаат да останат ама клубот ако сака да ги продаде џабе е се, во една изјава Вучинич кажа: ако со моето заминување би му помогнал на клубот финансиски да се стабилизира ќе заминам:toe:
истото сега и аквилани го изјави сега ако има сенси пари за уште една сезона ќе останат ако не барем еден од овие ќе си оди :toe:

ако мора некој од Вучиниќ и Аквилани да си оди би го одбрал Вучиниќ јбг Аквилани е дете на Рома плус има огромен потенцијал:toe:

Извинете за големото отсуство но лето, жештина и не ми се седнува пред компјутер. Е сега само да напоменам дека во третото квалификациско коло од Европа Лигата Рома ќе игра со подобриот од дуелот Naftan Novopolotsk VS АА Gent.
За продажба на клубот нема да дискутирам бидејќи и нема што да се дискутира, за засилувања уште помалку.
Јас се извинувам уште еднаш за моето отсуство, но со приближувањето кон почетокот на натпреварите и кон почетокот на сезоната моето присуство и мојот придонес кон Фан клубот Рома ќе биде константен.
Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom