Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.977
- Поени од реакции
- 8.909
Абе нека игра со Хуан у прв тим, а Мексо дајте ни го нас :smir:
хахаха е таа варијанта ич не ми е добра:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе нека игра со Хуан у прв тим, а Мексо дајте ни го нас :smir:
Епа дајте го Хуан тогаш. јебига дај шта даш :pos2:
:pos2:ни тоа не го биднува, само дај дај зар некој ќе даде нешто
инаку нека им е честита титулата во Купот на Конфедерациите на Хуан(за жал повторно се повреди на ова натпреварување) и Баптиста:helou:
Па Хуан некако многу повреден ми е во последно време. Ама ако овој само нека дојде па ке се најде место.:smir:А Хуан резерва ќе седе??![]()
Не бива брат, а инаку слушам сте го продолжиле договорот на Фавали така да не знам зошто сега си запнал за Хуан или Мексес, кога одбраната ви е осигурана.Еве Калач, Фавали и Каладзе ќе ви ги дадемо плус 5-10 мил за Хуан или Мексес бива ??
:pos2:
Па Хуан некако многу повреден ми е во последно време. Ама ако овој само нека дојде па ке се најде место.:smir:
Не бива брат, а инаку слушам сте го продолжиле договорот на Фавали така да не знам зошто сега си запнал за Хуан или Мексес, кога одбраната ви е осигурана.
Не ви требаат вас резерви, доста ви се тие од првиот тим, па инаку многу јаки ќе бидете.:helou:Инаку за Фавали колку и да барате тешко дека ќе се најде замена за таков играч.Па да му биде некој резерва на Фавали бе, сакамо и клупа јака да напраемо :pos2:
Па како што дрндаат ова италијанскиве медиуми би требало уште малку време за да се дознае иднината на Рома. Инаку ако сте забележале нема ни барање на играчи како можни трансфери, нема ниту продолжување на некои од договорите на играчите вклучувајќи ги тука Тоти и Бриги, значи се е во замрзната состојба, бидејќи ни тие самите не знаат што ќе се случи. Во меѓувреме продолжува дуелотуште колку дена ќе им биде потребно да го продадат клубот и дали всушност ќе се случи тоа????
добро е што прочитав дека Вучиниќ ќе останал во Рома