Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Тотенхем,Ливерпул,Арсенал,Челзи,Астон Вила.......не збори на празно

А што овие тимови? Појасни, не те разбирам што сакаш да кажеш..

Па мурињо имаше некои изјави демек судијата заебавал цело време.А Манчестер барем победува чесно со вба и хул не како вас со подароци од судии.Почекај уште 10-ина дена да се збогувате со европската сцена годинава повторно во осмина финале

И ти почекај, па после ке си трчкате со вба и хул! :smir:

нареден дуел со удинезе очекувам победа со барем два разлика:smir:

па да го пречекаме арсенал како "вистински домаќини" :pos2:

Не не јас сум за Рома ние ќе играме со останатите екипи во четврт финалето ќе ви набавиме и еден поголем телевизор за да можете на тв да гледате европски фудбал

Не не јас сум за Рома ние ќе играме со останатите екипи во четврт финалето ќе ви набавиме и еден поголем телевизор за да можете на тв да гледате европски фудбал

добра идеа:helou:

добра идеа:helou:

знаете дека интер има многу подобар резултат од рома така ?

А за Рома си? Викаш ке ја поминете детската градинка? хахаха се гледа дека си од Струга.. посебен си.. можеби со вевчански пасош си..:pos2:

А за Рома си? Викаш ке ја поминете детската градинка? хахаха се гледа дека си од Струга.. посебен си.. можеби со вевчански пасош си..:pos2:
Ајде да не правиме празни муабети ќе видиме за 10 дена
П.С немам пасош вевчански

Ајде да не правиме празни муабети ќе видиме за 10 дена
П.С немам пасош вевчански

Па јас зборувам за натпреварот Интер - Рома, а ти ми викаш ке видите со Манчестер.. сега види.. кој прави празни муабети..

За малце пак ќе гледавме =)

Се на се ... Јака утакмица со многу голови.

Сакав да кажам дека во Англија има јаки екипи (овие што ги наброив) а не да ми зборувате хул и вба....Ако не друго барем како што кажа КомитаМКД си победуваат чесно и не им досудуваат судиите непостоечки пенали.....

Јас не реков дека нема јаки екипи.. Јас реков си трчкаат со вба и хул! Па нели се тие екипи од Англија?
Слабо пратиш изгледа.. На Роналдо лани му подаруваа слободни удари и неколку пенали.. Исто така лани двете утакмици Манчестер со Челзи и Ливерпул дома ги играше со два црвени картони на противниците.. Исто така во последната утакмица Сколс имаше еден жолт, прави груб фаул, а судијата не му дава жолт бидејки им требаше победа.. Последната утакмица во гости што ја играа.. Исто така оваа година Ван Перси им даде гол на Челзи од 3 метра во офсајд.. никој не се пожали на тоа освен што беше спомнато после утакмицата..
Слабо пратиш изгледа.. во Англија победувале чесно.. хах..

Јас не реков дека нема јаки екипи.. Јас реков си трчкаат со вба и хул! Па нели се тие екипи од Англија?
Слабо пратиш изгледа.. На Роналдо лани му подаруваа слободни удари и неколку пенали.. Исто така лани двете утакмици Манчестер со Челзи и Ливерпул дома ги играше со два црвени картони на противниците.. Исто така во последната утакмица Сколс имаше еден жолт, прави груб фаул, а судијата не му дава жолт бидејки им требаше победа.. Последната утакмица во гости што ја играа.. Исто така оваа година Ван Перси им даде гол на Челзи од 3 метра во офсајд.. никој не се пожали на тоа освен што беше спомнато после утакмицата..
Слабо пратиш изгледа.. во Англија победувале чесно.. хах..

Значи во Италија победуваат почесно ? Интер со Сиена победи 1-2 благодарение на голот на Маикон од 2-3 метри офсајд,со Милан Адриано даде гол со рака и вчера со Рома ви досудија непостоечи пенал,затоа престани да се жалиш...Во Англија се суди подобро за разлика од Италија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom