Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е победа, сега може да се мисли за Арсенал.:vozbud:
FORZA ROMA
Да да добро е победа...
Иначе пред да почнеме со Арсенал - Рома... Да не знае некој шо е со Хуан и Сисињо, па и Мексес со рамото... Да се надеваме дека никој не е повреден..:helou:

Eve sea gleam, Juan najverojatno nema da igra, Mexes nisto ne mu e :), a za Cicinho ne se znae ...

Inace, nema sekiracii, iame solidni igraci u odbrana so mozat da pokrijat :)

A deneska edna dobra takticka pobeda, iako falea najmalku trojca bitni prvotimci, pak si tepavme.

Sto e najvazno, Vucinic se vrakja vo Vtornik da gi gazi Arsenal na Emirati!

FORZA ROMA!!!

Aј нека ни е честита победата
интересно и добро што игравме без повеќе првотимци како:
де роси,перота,вучинич,хуан(се повреди во првата минута за жал),сисињо играше крило а мота десен бек, додека на местото на хуан дебитираше диамутене, деби имаше некој си фелипе кој одигра доста солидно па на крајот имаше место и монтела изигра 10-на минути
се на се заслужена победа:smir:

Ај честито победа и од мене.:smir:
П.С Супер гол на Тадеи:)

Да да да.
Одлична победа, одлична игра. Супер гол на Тадеи. Едно гајле помалце.:)
Едвај чекам да играме со Арсенал.

Честит победа :helou:Да се покажете во најдобро светло против Арсенал и да го претепате..:smir:

за натпреварот со арсенал сите играчи ќе бидат на располагање

кога би извлекле нерешен резултат тоа ќе биде одлично, но ако веќе губиме да изгубиме со 3-2 или 4-3 па во рим и 1-0 да ни бидат доволни за четврт финале:smir:

за натпреварот со арсенал сите играчи ќе бидат на располагање

кога би извлекле нерешен резултат тоа ќе биде одлично, но ако веќе губиме да изгубиме со 3-2 или 4-3 па во рим и 1-0 да ни бидат доволни за четврт финале:smir:
Не смееме да изгубиме бидејќи имаме голиме шанси за поволен резултат на емирати бидејќи пола прв тим од арсенал не може да игра... А тоа се: фабрегас, росицки, едуардо, аршавин и уш 3-4ца беа..:helou:

I Adebayor :)

Ne, ako mislime da ideme dalje, u Vtornik treba da gi zbumbarime! Mora da se iskoristi toa sto im fali cel tim na Arsenal! Sve osven pobeda e neuspeh za mene.

FORZA & ONORE
Рома во исчекување на дуелот против Арсенал.

Ајде ајде ајде:vozbud:
Се ближи големото дерби Арсенал - Рома :olee:
Очекувам убедлива победа на Рома бидејќи едни од најдобрите играчи во Арсенал нема да играат.

FORZA ROMA
09asrclarsewipe.jpg

Фудбалерите на располагање за вечерашниот натпревар:
AQUILANI
ARTUR
BAPTISTA
BERTAGNOLI
BRIGHI
CICINHO
DE ROSSI
DIAMOUTENE
FILIPE
JUAN
LORIA
MARANGON (DONI)
PIZARRO
MEXES
MONTELLA
MOTTA
PERROTTA
RIISE
TADDEI
TONETTO
TOTTI
VUCINIC
По се изгледа Juan нема да игра.

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Уште неколку саати до големото дерби Арсенал - Рома. Се нервирам што нема да ја даваат на телевизија.:jaj:
Некој уште сега стрим да понуди?

Уште неколку саати до големото дерби Арсенал - Рома. Се нервирам што нема да ја даваат на телевизија.:jaj:
Некој уште сега стрим да понуди?
На МТВ 2 Албанската излеа ке ја даваат. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom