Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Џовинко....немам зборови прекрасен гол.
Рома заводи 0-2 и се опушти во играта..а Вучиниќ се изнапромашува.
Заслужен резултат.
Емполи--Рома--2-2

Не беше крив Дони, едноставно не се бранеше ударот на малиот волшебник Џовинко.

во право е диме, ударите со кои беа постигната двата гола бе неодбранливи. А главен кривец за поразот беше вучиниќ кој на 0 - 2 си поигруваше со голманот наместо да му даде гол.
А и немаме среќа со нерешениве резултати цело време примаме гол помеѓу 80 и 90 минута.
Фиорентина - Рома 81` мин. Пенал = гол 2 - 2
Рома - Јувентус 88` мин. Јакинта - гол 2 - 2
Рома - Наполи 85` мин. (незнам стрелец) - Гол 4 - 4
Емполи - Рома 91` мин. Џовинко - гол 2 - 2
Едноставно немаме СРЕЌА!!!!

Џиовинко ви го здрвил а? :pos: :pos: Ако ако, со време учите се, зашто во иднина ќе ви пика голови и у дресот на Јуве. :smee: Бтв, честито поенче :tapp:

во право е диме, ударите со кои беа постигната двата гола бе неодбранливи. А главен кривец за поразот беше вучиниќ кој на 0 - 2 си поигруваше со голманот наместо да му даде гол.
А и немаме среќа со нерешениве резултати цело време примаме гол помеѓу 80 и 90 минута.
Фиорентина - Рома 81` мин. Пенал = гол 2 - 2
Рома - Јувентус 88` мин. Јакинта - гол 2 - 2
Рома - Наполи 85` мин. (незнам стрелец) - Гол 4 - 4
Емполи - Рома 91` мин. Џовинко - гол 2 - 2
Едноставно немаме СРЕЌА!!!!
Како бе луѓе ударите беа неодбранливи . Првиот ајде ама вториот . Ве молам . па чија топка беше таа . јас да не треба да ја одбранам . па топката патува 2 минути до голот . Тој голманот(не сакам да му го спомнам името) појма нема . како симан на времето . од каде сакаш дај му гол . и не е до среќата . Зошто некој голем тим не прима гол секогаш на крај . Денеска од револт се откажувам од гледање фудбал и навивање . Таа рома и македонија ми го скратија животот .

Како бе луѓе ударите беа неодбранливи . Првиот ајде ама вториот . Ве молам . па чија топка беше таа . јас да не треба да ја одбранам . па топката патува 2 минути до голот . Тој голманот(не сакам да му го спомнам името) појма нема . како симан на времето . од каде сакаш дај му гол . и не е до среќата . Зошто некој голем тим не прима гол секогаш на крај . Денеска од револт се откажувам од гледање фудбал и навивање . Таа рома и македонија ми го скратија животот .

Абе добро луѓе кога ке разберете дека фудбалот се игра до последната минута.

Немојте да сте пишале на фан клуб Милан дека се глупи и незнаат да играат... Еве да видите дека и Рома може да прокоцка водство од 2-0 против Емполи. Сватете тоа е фудбал таква е играта, и секоја неискористена шанса (да не зборувам колку имаше Вучинич) се казнува....

Леле е да прокоцкаш водство од 0-2 кога играат Интер и Јуве меѓусебен дуел е најдебилната работа шо сум ја видел у фудбалов! Не ја гледав утакмицата не бев тука, ама сите ми викаат Вуќиниќ се скапал од промашување!

Епа ова нека му биде лекција на Спалети дека Вуќиниќ е глуп, дека е неинтелегентен фудбалер, и дека е дрво!

Да, ги извади Рома у три утакмици ама докажа дека е камен со тоа што се возбуди и што покажа несериозност.

Нејќам да го видам више у стартна постава ...

Да прашам ...

Стартниот состав на Рома кој беше?

па нели повреден е ...

па нели повреден е ...

Читав сега нема да игра дури целосно не му исчезнат болките. Значи нема да игра против Спортинг, а за со Каљари не се знае.

Нека се врати со Каљари, па после идат репрезентативни настапи, има да се одмори чоекот и тоа како :)

Дони можеше барем малце подобро да интерневира ...

Дони можеше барем малце подобро да интерневира ...

не треба да се криви дони, самите играчи беа криви кога го прокоцкаа водството од 2 - 0 и се заебаваја пред голот на емполи не сакаја да дадат гол. Епа добро им се направи, иако сум за рома нека видат што е опуштање за да знаат за друг пат, истото го направи и де роси против милан кога наместо да шутне човечки пенал тој си игра ку*от и лобува и тогаш требаше да казнат милан но ептен имаја играч помалку.
Многу сум изнервиран со рома денеска, а и јувентус и интер одиграја нерешено како и што ни одговараше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom