Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Мексес ко кинески ѕид!

Како само не влегоа бомбите на Аквилани.

Секоја чест.

AJ cestito pobeda barem ke ja odbranite gordosta na Italijanskiot fudbal,

ps Se gledame vo Moskva

ЛЕле свакави част. Изигравте феноменално и ми донесовте пари!

Честитки за победата. Ми се направи меракот да испадне Реал и тоа сосема заслужено. Само пазете во 1/4 финале да не биде Манчестер:)

Честитки за победата. Ми се направи меракот да испадне Реал и тоа сосема заслужено. Само пазете во 1/4 финале да не биде Манчестер:)

Не може да биде Манчестер бидејќи играа заедно во групи. Манчестер во полуфинале здравје :) А и да бидат сигурен сум дека сме спремни за одмазда :) Фала за честитките :smir:

Не може да биде Манчестер бидејќи играа заедно во групи. Манчестер во полуфинале здравје :) А и да бидат сигурен сум дека сме спремни за одмазда :) Фала за честитките :smir:

Немат врска, од 1/4 натака мој да паднит секој со секого:smir:

Немат врска, од 1/4 натака мој да паднит секој со секого:smir:

Грешка си братче :smir:

Веруј ми, тимови што играле заедно во фазата по групи можат да се сретнат пак само во полуфинале. Освен ако годинава не го измениле правилото :xaxa:

timovi sto igrale u grupa nemozat da se padnat u 1-8 finale posle se e mozno

1000% e taka sea ke ima nova zdrepka i se e mozno a vo 1-8 finaleto nesmeat da se padnat nitu timovi od ista zemja

Ај честито победа и пласман понатака. Колку ми е мило што ги исфрливте Реал кој толку се цепаа. Да не сакате пак со Манчестер да се паднете. Инаку заштитата од групи и иста земја важи само за 1/8 финале понатака иде само ждрепка и може секој со секого. Сега кога ќе се влече ждрепката ќе се знае и за 1/2 финале кои парови ќе бидат.

јес!
мислам дека сега секој со секого може да се падне.
може фенербахче.

Aj честито и од мене! Вака така нашата група најсилна беше според ова што го гледам. И Јунајтед и Рома газат! А за понатаму нема лесни противници и лесни натпревари така да секој дуел очекувам да биде неизвесен:helou:

браво зверови и до финале да стигнете!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom