Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Уште малку доага јануарскиот трансфер период, имиња кои се вртат се: Гуарин од Порто, некој си Паулињо(мислам дека стопер) и Касемиро(овој средњак) и двајцата од Бразил
Паулињо е копач(средина) од Коринтијас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште малку доага јануарскиот трансфер период, имиња кои се вртат се: Гуарин од Порто, некој си Паулињо(мислам дека стопер) и Касемиро(овој средњак) и двајцата од Бразил
Паулињо е копач(средина) од Коринтијас
Нилмар читав дека ви е договорен. Агентот чинам дека изјавуваше пред некое време ако не се лажам?
Ние сме тука за тоа, што се секираш...условите на играчот се договорени, тој прифатил трансфер, но клубот се тегави и не го пушта, ќе видиме што како, плус прво треба Бориело да го продадеме ..
Ние сме тука за тоа, што се секираш...![]()
Не знам, скептик сум околу Бориело. И други ми го велеле истово ти што го велиш, дека не треба да се потценува играчов, меѓутоа ипак... Доколку го земеме се надевам ќе ме демантира. Ако е позајмица без обврска да го купиме, немам ништо против. Но ако го откупиме..... Немој толку лошо да гледаш на овој трансфер, да беше друг тренер наместо Енрике, еве на пример да е бил Анчелоти немаше никад да го продаде Бориело или да го игра пред другите напаѓачи, не е толку лош колку што не му дават шанса оваа полусезо, а рака на срце не e тој за оваа тактика која Рома ја игра, таков бавен и корпулентен шпиц нема да ни треба .. од каде знаеш можеби Бориело ќе се разигра кај вас, лани во Рома и не беше лош, посебно првата полусезона .. да бидам искрен немаше некоја посебно добра соработка со Мирко .. како и да е, мое мислење подобро Бориело отколку Јакинта,Тони и Амаури .. лошо кај Бориело е што зема голема плата ..
Не знам, скептик сум околу Бориело. И други ми го велеле истово ти што го велиш, дека не треба да се потценува играчов, меѓутоа ипак... Доколку го земеме се надевам ќе ме демантира. Ако е позајмица без обврска да го купиме, немам ништо против. Но ако го откупиме...
Сме понудиле 4-5мил за Касемиро а Сао Паоло тражат 13мил .. блиску сме![]()
многу лоши потези, наместо да ги дадат во тимови надвор од Италија, тие ги засилуваат конкурентите.... Не знам што политика водат... не ми се допаѓаБраво за Гарнет!
Бориело си замина на позајмица, а се шпекулира и за Пизаро, и двајцата во Јуве. Бориело официјално : )