С
сашенко
Гостин
Не сум голем фан на Федерер хехе отсекогаш сум бил за Надал ама.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3.![]()
Лесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3.![]()
Вистината боли :baeh:
Дај боже да е така.Хммм, се зезаш или?
^ премногу преценуваш, не го правете како да е вонземјанец и дека е најдобар, на времето можеби бил но нема да биде засекогаш, и да голема е шансата да платил за да остане на својата незаслужена позиција само заради углед. Ова долго кружи по интернетот.
Оди лечи се и го молам админот одма бан да и даде на оваа девојка која нема појма деф од тенис и само инает можњ да говори нештоЛесно му е на Федерер,господ знае колку пари има даено за да му предадат 2 меча колку за да ја одбрани титулата инаку пак ќе беше 3.![]()
беше, не е повеќе.не е дебилно, спортот е голем бизнис на денешницата, ке бидеш изненаден/а какви се не зделки се прават на терените.