Фан клуб - РК Вардар

Другари забораваме една работа,Михо ги призна и превзема долговите од Самс.Ние не знаеме за колкава сума станува збор(можеби е голем износ што влијае на потпишување на играчи за оваа сезона),така да само трпение ќе биде Вардар пак силен.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Се чудев кој лев бек ми фали, знам 100 ги имавме. А тоа и Васко го шутнале. Не дека беше топ играч, ама со една замена, Тале како лев бек, може Ф4 во македонски куп само да бркаме.

Веројатно чекаат одговор од средниот бек Ел Дера, ако успееме да го потпишиме ќе имаме навистина добар прв состав, во случај ако останеме недај боже само со Гаџа, тогаш мачење ќе е цела сезона, замените на Гурбиндо се исто лоши, во случај на повреда црно ни се пишува.

Ova e mng interesno , ako primetite megju redovi samiot Miho najavue promena na sopstvenickata struktura vo klubot a toj da bide samo pocesen pretsedatel :)

Веројатно чекаат одговор од средниот бек Ел Дера, ако успееме да го потпишиме ќе имаме навистина добар прв состав, во случај ако останеме недај боже само со Гаџа, тогаш мачење ќе е цела сезона, замените на Гурбиндо се исто лоши, во случај на повреда црно ни се пишува.
Шансите Ел Дера да мрдни од Египет ова лето се околу 1%. Тоа беше јасно уште на почетокот на годината, само што се крена без врска прашина по медиуми.

Калараш го пуштија ееееееј
Кога Глеб прашал дали е готов новиот договор што предходно го усогласиле,Михо му рекол само да ја напушти канцеларијата.Е така

Кога Глеб прашал дали е готов новиот договор што предходно го усогласиле,Михо му рекол само да ја напушти канцеларијата.Е така
Затоа и Глеб е разочаран. Ги пушта Глеб и Чупко низ вода а носи некои играчи кој ни google не ги знае... :tapp:

Тоа и јас го мислев. Само Гаџа ти е среден бек. Ај на десна може да се крпи некако со замена на Гурбиндо (Јагуриновски не знам што бара во тимот, кога ни ракомет не му е во прв план). Ама другото е ок. Кудуз е топ играч и прав лев бек како што ни треба. На крило и пикер сме солидни, иако да Калараш не требаа да го пуштат. Тоа е глупост!

Ова со најава за влез на големи компании е топ ствар, да се надеваме дека ќе влезат. Со оглед на тоа што Михајло вика дека со буџет од 2 милиона тешко се парира на ПСЖ и компанија, веројатно буџетот ни е горе доле толкав. Е сеа убаво кажа некој претходно, доколку Михајло преземал долгови од Самс ( не сум сигурен во тоа) тогаш и тоа итекако влијае на финансии за носење на нови засилувања така да... Се гледа дека Михајло го превзема клубот само за да не пропадне, и наизмерно му фала за тоа. Камо во фудбалот да имавме таков човек. Видливо е дека неговиот фокус е ставен на тоа да обезбеди и внесе моќни компании во Вардар, а он исто како и претходно да си остане почесен претседател во иднина. Човекот е во години и е свесен дека тоа е единствената комбинација клубот да застане на здрави нозе. Дај боже да му успее да донесе јаки компании во клубот, и да продолжиме тамо кај што застанавме.

Михајло тука спомененува македонски бизнисмен, јас мислам со македонски бизнисмен не би отишле многу далеку...

Михајло тука спомененува македонски бизнисмен, јас мислам со македонски бизнисмен не би отишле многу далеку...
Spomnuva makedonski biznismen i eventualno vlaganje na edna dve mokjni stranski kompanii.

Ова со најава за влез на големи компании е топ ствар, да се надеваме дека ќе влезат. Со оглед на тоа што Михајло вика дека со буџет од 2 милиона тешко се парира на ПСЖ и компанија, веројатно буџетот ни е горе доле толкав. Е сеа убаво кажа некој претходно, доколку Михајло преземал долгови од Самс ( не сум сигурен во тоа) тогаш и тоа итекако влијае на финансии за носење на нови засилувања така да... Се гледа дека Михајло го превзема клубот само за да не пропадне, и наизмерно му фала за тоа. Камо во фудбалот да имавме таков човек. Видливо е дека неговиот фокус е ставен на тоа да обезбеди и внесе моќни компании во Вардар, а он исто како и претходно да си остане почесен претседател во иднина. Човекот е во години и е свесен дека тоа е единствената комбинација клубот да застане на здрави нозе. Дај боже да му успее да донесе јаки компании во клубот, и да продолжиме тамо кај што застанавме.
Јас пишав,нели рече Михо кога беше фрката со ваучерот од Агенција за спорт и млади дека ги прифаќа долговите за го дадат ваучерот...нели он направи пререгистрација и фактички Вардар беше нов правен субјект и како таков ако нема континуитет со претходниот не му следува ваучер...

Неможе Михајло да превземе долгови од Самсоненко затоа што ракометот уште се води на аматерско ниво и дозволено e преструктуирање на ентитетот без никакви последици. Во ситуацијава промената на името од РК Вардар во Вардар 1961 е само поради таа причина, откачување на долговите и да не можат да те врзат со претходниот правен субјект па да ти се јават фиктивни долгови после одреден период.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Неможе Михајло да превземе долгови од Самсоненко затоа што ракометот уште се води на аматерско ниво и е дозволено преструктуирање на ентитетот без никакви последици. Во ситуацијава промената на името од РК Вардар во Вардар 1961 е само поради таа причина, откачување на долговите и да не можат да те врзат со претходниот правен субјект па да ти се јават фиктивни долгови после одреден период.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Во ред,јас само пишав што беа изјавите на двајцата во тој период(Михо и Наумче),Ако се сеќаваш и тука на темата имаше многу псовки кон ушлето...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom