Фан клуб - РК Вардар

Денес во 20:30 часот играме Супер куп против Металург во Куманово. Нагде као да видов дека ќе има директен пренос на Телма ама не сум сигурен. Ако знае некој нека потврди.
да има...аки јас незнам како да глеам телма

Добро бе како може у оваа сала да ги остаат да играат.Па недоволно е осветлена,Особенно над головите.азхх брееее

Жал ми е вака кога ги гкедам Металург. Можеа барем на почеток на утакмица да им дадат предност од 5 гола и така да почнеше утакмицата. :pos: :pos: :pos:

Жал ми е вака кога ги гкедам Металург. Можеа барем на почеток на утакмица да им дадат предност од 5 гола и така да почнеше утакмицата. :pos: :pos: :pos:
гази тоа гомно,вардаромрзачи

44 кај Металург-Додиќ.. нема да биде лошо да го зееме.
Автоматски споено мислење:

17 години, 194 см, лев бек. Мислам дека важи за еден од најталентираните у Мк ако не се лажам.

Последно уредено:
44 кај Металург-Додиќ.. нема да биде лошо да го зееме.
Автоматски споено мислење:

17 години, 194 см, лев бек. Мислам дека важи за еден од најталентираните у Мк ако не се лажам.

Јас сум за тој Црногорецот. Поповиќ мислам дека беше.

нека го израснат до 18 години па послем може

Нека си потпишат преддоговор уше сеа, ќе се тепаат за детево, запамти ми ги зборовиве. Со таа ракометна конституција и интелигенција, шут у муда, на 16 години само небото му плафон. Само да не го затераат повреди. Али се глеа дека е доста јако дете.

Последно уредено:
Нека си потпишат уше преддоговор уше сеа, ќе се тепаат за детево, запамти ми ги зборовиве. Со таа ракометна конституција и интелигенција, шут у муда, на 16 години само небото му плафон. Само да не го затераат повреди. Али се глеа дека е доста јако дете.
Ако потпишеме преддоговор уште сеа.Вардаромрзачиве ќе го седнат на клупа и нема да го развиваат.Семе проклето е тоа!
Играч ко Игор нема да имаме повеќе

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom