Фан клуб - РК Вардар

Да не дојде до забуна, во 16:15 часот тргаат од Германија, а во Скопје стигнуваат во 18:45 часот.
На skp arrivals кај време на пристигање стои 16:15 а не дека ќе стигнат во 18:45. Каде го виде тоа?

Уште не можам да се соземам.. Први во Европа еј.
Единствена светла точка во 30 годишна историја на вукојебинава е клубов, СВЕТОСТ.

Добро не е единствена, и Пелистер вака не радуваше кога играа со Лемго кај беше Вардар :icon_mrgr::icon_mrgr: Да ги боцнеме малце.

Газиииииии

На 94.7 радио е, моја грешка. Моментално има интервју со Милосављев.

:D

Иди легни си патриотче.
Нит ме знаеш, нит ме познаваш, ме цитираш па уште кажуваш дека сум јадел гомна за Самсоненко. :tapp:
Ок, ако сум згрешил и сум те помешал со Северџани и ако не си еден од нив тогаш ти се извинувам.

Ок, ако сум згрешил и сум те помешал со Северџани и ако не си еден од нив тогаш ти се извинувам.
што му се извинуваш ? штом ти се обрати со "Иди легни си патриотче", се знае колку е сатот, со кого имаш работа,тури му курот.

U 6 ke bide, ne 4, togas trgaat.

Сега полека се освестувам и солзи ми доаѓаат со сите репризи и изјави што ги изгледав, ретко кој има шанса да доживее вакво нешто, јас а и сите ние го доживеавме два пати, овие момци го направија нашиот клуб единствен, уникатен, и европски ГИГАНТ, огромно благодарам за се што ни приредија, уште еден викенд кој долго ќе се памети и прераскажува.

Келн е нашиот втор дом :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom