Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Петерсон оваа сезона и онака не е прв играч на десен бек.Раинкинд место му фати
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Не постои тим во ракометот освен репрезентацијата на Франција кој нема минути во мечот во кои е во пад.
Сите имаат барем 10 минути дупка во мечот во кои се непрепознатливи. Точно денеска Вардар имаше и повеќе од тоа лоши минути, ама и покрај тоа успеа да победи. Баш она кое било најголемата болка за македонски екипи, држење во егал 45 минути и паѓање во последните 15, денеска за Вардар беше предност.
Точно е и дека да беше против некој појак противник ќе беше многу позаебано. Ама сезонава, бар судејќи според почетниве кола иако е рано, таков противник ќе биде само Киелце, и еветнуално ПСЖ, Барса и Веспрем. Но дотогаш и Вардар би требало да ја досреди играта во напад.
Де бре, колку пати е коментирано и пак не знаешАј нека мр одговоти некој што зборел Манасков па уште го свират и му вадат пароли.
Мислев нешто небитно е и една утакмица и ќе пројде ама гледам денес пак било.
Само цитирај не да можам да видам.
Рутинска победа, 6 разлика како што предвидов
Добро, не погодив дека ќе биде 30-24, ама ја трефнав разликата
Не бев на навивачката трибина и демек ќе гледав на раат, али мислам дека ништо не се сеќавам од утакмицатаДо 40-та минута се нервирав како изгубија Вардар Јуниор
Во глобала погодив се во мојот денешен пост
Лоша игра во напад, јака одбрана, ДИВИО се разбрани и тоа беше тоа од Швабите. Црвениот картон беше прсвртница, се вклучи цела сала, притисок од сите страни, на крај торпедирање
Слаба игра во одбрана. Марсениќ игра очајно, капа доле за Тоскиќ. Како игра старото и во одбрана и во напад, секоја чест. Убедливо најконстантен играч, каков Столе, каков Марсениќ, нека учат од старото...
Деревен до повредата беше дрветино, со едно додавање само. Мада ако се повреди тешко нас...
Ќе треба Фичо да го менува Горбок или да комбинираме со Циндриќ и Карачиќ во иста постава.
Душебаев одигра океј меч, Карачиќ беше добар, а Циндриќ доста променливо. Мислам дека ќе фати појака форма во продолжението на сезоната.
Македа кога влезе во одбрана убаво ги затворивме. Пикерот им беше изнесен на 10 метра од голот, крилата не се видоа, бековите се мачеа, чиста 10-ка за нашата одбрана. Диви скина неколку зицери и тоа во глобала ја реши утакмицата.
Во напад мора да играме поразновидно, претеруваат со солирање некои играчи. Дибиров беше одличен, иако имаше два влеза кои беа невозможна мисија од мртов агол. Цепелинот од десно на лево крило феноменален.
Македа каков провокатор е, нема такво нешто
Оди во контра и со цела сила ја забива над главата на противничкиот голман. Кога го направија фаулот за црвениот, судијата се одлучи за нешто такво само заради реакцијата на Македа кој направи како убиство да му направиле на Карачиќ. Одма тргна да се тепа со цела противничка екипа
Атмосферата како што очекував, ништо посебно со оглед на привидното постоење на навивачката група. Малку фалеше за пресврт и со подоброто навивање во вториот дел одма имаше разлика во цела сала. Кај што седев имаше доста Комити, па навивањето беше океј
Манасков си изеде тежок ремет. На крај како посран си отиде одма по крајот на утакмицата и не отиде да отпоздрави што јасно кажува дека нема попуштање дури не се извини. Ова може да биде проблем само на штета на клубот и наместо да молат по соопштенија, треба да го замолат него да го направи потребното - ДА СЕ ИЗВИНИ...
МАНАСКОВ ПЕДЕРЧЕ!!!
Колдинг лесно го шамараме и потоа доаѓа најважниот меч со Киелце дома![]()
Брат не го пратам Вардар многу само вака пуштам при крај ако е интересно да гледамДе бре, колку пати е коментирано и пак не знаеш
Беа тоа утакмици Вардар-Металург пред едно 3-4 сезони (треба да проверам кога точно беше). Типчето беше влезено во тежок филм, дава гол и се врти накај Комити и прославува. Имаше една утакмица каде што цел тим ни покажуваа курови, ама скришно без да видат судиите. Е се напали и Дејанче, па се држеше за курето и гестикулираше накај нас. Бидна што бидна, откако пред две сезони ја освоија титулата имаше некои коментари дека за него Вардар била само река и попрво во Пелистер би играл.
Лично јас не го сакам уште кога на еден решен дуел во Автокоманда сакаше да се курнази на крајот и правеше пируети за да не посрамоти. Убаво памтам како рековме со @Mr.X дека треба да му се скршат нозете![]()
Во НАПАДОТ бе, НАПАДОТ
Јас си земав чадот, сто посто бев сигурен дека е мојот. Така да сега имам два@Colt Willcox каде ти е чадорот?![]()
Кај мене ти е 100% само твојот се отвара наопачки како коритоЈас си земав чадот, сто посто бев сигурен дека е мојот. Така да сега имам два![]()