Фан клуб - РК Вардар

Играч за публика! Голема штета ќе беше да се испушти и да остане таму.. :)

https://www.youtube.com/watch?t=186&v=bNUUWXBg5_k

Од 2:34
Ако сакаме да гледаме вакви работи ќе одиме во циркус и таму ќе гледаме, не кај што треба да се испоти дресот.
Колку пати ја прееба Македонија во битни моменти.

Па ли бе он античкиве се накотија тука па ќе го потат за бивши играчи на металург?

Ако сакаме да гледаме вакви работи ќе одиме во циркус и таму ќе гледаме, не кај што треба да се испоти дресот.
Колку пати ја прееба Македонија во битни моменти.

Па иди у циркус, мене ова не ми личи на циркус, и кажав само свое мислење дека ми се допаѓа неговата игра и дека е играч за публика, тоа што некој има нешто против него таму и не навлегувам....

Па иди у циркус, мене ова не ми личи на циркус, и кажав само свое мислење дека ми се допаѓа неговата игра и дека е играч за публика, тоа што некој има нешто против него таму и не навлегувам....
Еве денес се покажа во виситнското светло. Со играчи како него Вардар само може да сонува фајнл4.

Makedonija-Francija-OD-IGRA-17-640x360.jpg

Ова е играч за публика, а не циркузантски трикови на 10 голови разлика.

Шишкарев и Лацковиќ се најдоа на листата на 10 најголеми трансфер промашувања за изминатата сезона на Handball Planet. Шишкарев на 6то место а Лацковиќ на 9то.

Забегани се Хендбал Планет ептен.Незнам зашто Шишкарев би бил промашување на сезоната,кога имаше солидно добри утакмици и беше за нијанса подобар од Брумен.А и згора на се,небеше он најавен ко екстра засилување,па да збориме сега за некаков промашај.Али ете овие од Хендбал П,како докажани душегрижници на Вардар едвај чекале да лупнат некој на нивната листа.За Лацковиќ се слагам донекаде,но со оглед дека беше повреден скоро цела сезона,и неговиот избор е симптоматичен.

Абе што друго очекувате од Хендбал Планет кога за нив Штербик небеше ни во 10те најдобри засилувања. Зарем треба друго нешто да се дискутира???

Коражија,најслабиот странец шо некогаш играл во Македонија...
Види го на левата рака-дигитален мерач за притисок има инсталирано...:angel:

Забегани се Хендбал Планет ептен.Незнам зашто Шишкарев би бил промашување на сезоната,кога имаше солидно добри утакмици и беше за нијанса подобар од Брумен.А и згора на се,небеше он најавен ко екстра засилување,па да збориме сега за некаков промашај.Али ете овие од Хендбал П,како докажани душегрижници на Вардар едвај чекале да лупнат некој на нивната листа.За Лацковиќ се слагам донекаде,но со оглед дека беше повреден скоро цела сезона,и неговиот избор е симптоматичен.

Ја лично не се согласувам ни двајцата да се најдат на листата.

Прво, Шишкарев не беше најавуван како некое супер-екстра засилување за да разочара. Човекот изигра во рамките на очекуваното.

Второ, уште повеќе не се слагам со изборот на Лацковиќ на листата. Како може да е промашување некој што 70% од сезоната ја поминал повреден и не играл на скоро ни еден клучен натпревар. :toe:
Да играше најверојатно ќе беше промашување, ама па вака не е фер повреден играч цела сезона да го ставаш во промашување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom