Фан клуб - РК Вардар

Ko sto go razbrav Timur,ke se otvora prodavnica na hummel a ne fun sho na Vardar :cautious: Golema razlika e toa.
Баш поубаво е ако се отвори продавница хумел пошо покрај тоа што ќе има оригинални дресови од ЖРК/РК/ФК ќе има и други работи од брендот што мене многу ме кејфа.

Да, па покасно се надевам и прав фан шоп на Вардар во соработка со Комити ќе се отвори, мора такво нешто да се планира, единствена држава у свет сме каде најголемиот клуб нема фан шоп.

Да неможеш да најдеш дрес на Вардар у Скопје.

Да, па покасно се надевам и прав фан шоп на Вардар во соработка со Комити ќе се отвори, мора такво нешто да се планира, единствена држава у свет сме каде најголемиот клуб нема фан шоп.

Да неможеш да најдеш дрес на Вардар у Скопје.

Сигурен сум дека ќе има а башка и од страните на рк/жрк можеш да порачаш што сакаш сега за сега.

Едвај чекам да дојде време и да почне утакмицава после да видам до кај се момците

Па не одеднаш сеа не ме сваќај дека одеднаш ќе трошам пари, идам денес дрес, утре чорапи, задутре тренерки и така. Примерот ти го дадов у денови инаку у реалнсот у месеци е.:D

Милиќ се стопил човече. (y) Се гледа дека играла бичкијата на Раул и Дејвис. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1408042858][/DOUBLEPOST]Хамбургер. :icon_mrgr:
Да се пише киксов.:icon_mrgr:

Ццц 2 меч топки испушти :P на овие од мтв мора да им фали нешто

Ова техничките грешки се уште најголема болка...

Прибак срце мое!:love:
Ааа твое :cautious:
Патем Штербик стварно е во Вардар, го покажаа на крај :icon_lol: ма нема шанси бе :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom