не е можно да не го знаеш жаре ако го пратиш Вардар.Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?[DOUBLEPOST=1399837034][/DOUBLEPOST]
Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е можно да не го знаеш жаре ако го пратиш Вардар.Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?[DOUBLEPOST=1399837034][/DOUBLEPOST]
Kој ви е тој Жаре...водителот на еден на еден ли?
Абе типот е гомнојадец, јас барем не се замарам со такви амебиЗошто сакате да го боксате...провоцирал ли нешто за Вардар?![]()
Па и денеска така избега, ама јас се заебав ме примети дека му мавтам со рака, и се пикна во ложата со Начевски судијата, па ние дигнавме мотки (ништо не се гледаше) и се изгуби типов, изгледа во соблекувалните влезе пошто надвор од сала не бешеЖарета на неколку пати има гз вадено. Еднаш случајно на младинци лани негде имавме најблиска средба кога со двајца другари ќе го пребиевме и сменевме личен опис, али интернет јуначиштето тактички се повлече со младинците доле накај соблекувални.
Тешко да може да игра Абутовиќ. Бицепсот целосно му беше модар и со испукани капилари. Столе го прашав до каде е, рече дека уште малце ќе почне, ама не верувам дека до купот ќе биде фит.Па и денеска така избега, ама јас се заебав ме примети дека му мавтам со рака, и се пикна во ложата со Начевски судијата, па ние дигнавме мотки (ништо не се гледаше) и се изгуби типов, изгледа во соблекувалните влезе пошто надвор од сала не беше
Иначе не знам како сме играле денес, ама и купот тешко да го земеме со оглед на тоа што Абутовиќ нема да игра во одбраната...
Како што напиша некој на фан клубов имал скинато мускулни влакна.
Многу ќе ми биде мерак ако игра Кукоски, во минутите во кои го видов играше добро, немаше знаци дека имал некоја повреда.
Кардинална грешка направивме ние што не им го оставивме на Струмица кога веќе не го планиравме да игра... Многу посилно ќе изиграше Струмица против Металург со него во составот и сега може ние ќе бевме први на табела![]()
Озбилно он бил Летмиси?LetMeSea, го банираа пред некое време...
![]()
Во вторник од 13 часот против Охрид, победникот од 19 игра против Металург Џуниор. На 17ти и 18ти е завршниот турнир во Охрид.Коа се игра купот?
Хаха не беОзбилно он бил Летмиси?
Нема, наредна утакмица на Столе е баражот. Да не се ризикува...Тешко да може да игра Абутовиќ. Бицепсот целосно му беше модар и со испукани капилари. Столе го прашав до каде е, рече дека уште малце ќе почне, ама не верувам дека до купот ќе биде фит.
Не бе па нели ја бев,така викашеОзбилно он бил Летмиси?
У Кале се игра утакмицава утре?Во вторник од 13 часот против Охрид, победникот од 19 игра против Металург Џуниор. На 17ти и 18ти е завршниот турнир во Охрид.