Фан клуб - РК Вардар

А кој го осудува покажување кур на Манасков према навивачи на Вардар? Или тие не се македонци? Или тие треба да заборават дека овој игра за репрезентација?

Кога некој ќе го постави нормално прашање е исфрустриран. Нема врска од фрустрација насетив подобран и нема да дозволам да ја извртува реалноста.

Истиот тој Манасков за Пирати јаде гомна кај ќе стигне, а нели тие го поддржуваат. Остај го тој, нема два грама памет :)

Не требаше Драгаш да го исфрлат толку лесно,Вујовиќ со младите играчи скоро и да не утна.Драгаш може не е класа напаѓач али во Еурочеленџ ене по 7+ гола дава по натпревар ,а во одбрана беше ѕид.Али сега со доаѓањето на Лацкович,Горбок и Растворцев (????) + Филип нема место очигледно.Не требаше Лацкович и Горбок двајцата заедно се непотребни,кога веќе го земаа Лацкович нека го земат и Драгаш ,а со заштедените пари нека земат некој играч во двете насоки на десен бек и асалаен голман.Крилата,пикерите и плејовите се добро покриени.

Терзич,Малумбрес,еден од Миличич/Ангелов ,Митко,Недановски,Јовчевски,Чаневски, Даскаловски треба да си идат + секако Козлина кој сам си иде.

Последно уредено:
Абе и мене ме туширале со плуканици кога играв крило и тоа во младинските состави, во навидум мирен и „неривалски“ грд - Велес. Како може да не се очекуваат рканици на вакво дерби?
Секакви будали се наоѓаат, спремни се играчите на вакви испади од публика. За жал, додека не изумрат некои генерации нема да се сменат некои работи...

Али плакатот „<-- ПЕДЕРИ“ ми е врв! :pos:
Дрско, дрско, тактички поставен на страна која не се чита баш од местото на навивачите...

Али плакатот „<-- ПЕДЕРИ“ ми е врв! :pos:
Дрско, дрско, тактички поставен на страна која не се чита баш од местото на навивачите...
Според правилата натпреварот не смееше да почне дур не се тргнеше, тоа е показател колку си дозволуваат.[DOUBLEPOST=1399626286][/DOUBLEPOST]Кога другите прават скандал, како ништо да не се случило.

Последно уредено:
Не требаше Драгаш да го исфрлат толку лесно,Вујовиќ со младите играчи скоро и да не утна.Драгаш може не е класа напаѓач али во Еурочеленџ ене по 7+ гола дава по натпревар ,а во одбрана беше ѕид.Али сега со доаѓањето на Лацкович,Горбок и Растворцев (????) + Филип нема место очигледно.Не требаше Лацкович и Горбок двајцата заедно се непотребни,кога веќе го земаа Лацкович нека го земат и Драгаш ,а со заштедените пари нека земат некој играч во двете насоки на десен бек и асалаен голман.Крилата,пикерите и плејовите се добро покриени.

Терзич,Малумбрес,еден од Миличич/Ангелов ,Митко,Недановски,Јовчевски,Чаневски, Даскаловски треба да си идат + секако Козлина кој сам си иде.
TOP 10 srpskih strelaca: Najubojiti Miloš Dragaš
http://www.balkan-handball.com/balkan/top-10-srpskih-strelaca-najubojiti-milos-dragas/[DOUBLEPOST=1399629866][/DOUBLEPOST]ЕДЕН Е ТЕТОВКА!!!!

Aleksandar Vasoski 15 minutes ago
Sum go cenel I pocituval makedonskiot reprezentativec Mirkulovski ama negovata izjava i provokacija ne mu dolikuva.Za sto igra on "za kikiriki"?Trkaloto se vrti.

Последно уредено:
Реков дека ке реагираат, конечно застанаа на наша страна после недоразбирањата :D тетовче легенда

Заборава Жутиот дека и во Вардарци имаа навивачи на македонска репрезентација, како сега како навивач на репрезентација да го гледам кога го носи дресот на државата? Дефинитвно после ова ми се одмили и репрезентација и нивниот бараж со Гејлада.
Од денот кога испишаа најмногу :гомце: за Вардар и Комити не сум отворил Екипа, кој ѓавол ме натера да отворам вчера и како ударна вест:: Се урива светот на бајките?:confused: Дали таму останало нешто што се нарекува новинарска објективност и непристраснот или водени од помислата за зголемен број на кликања и лајкови пишуваат што ќе им падне на ум.
Ќе се согласам со некој погоре дека треба веќе да станеме посериозни и потврди како група и како тим и да не дозволиме да си играт курташак со нас. На секој чекор само омаложување на Вардар и Комити.

Denis Dimitriev:

Dojde red i Pirati Avtokomanda da gi pofalam....deneska me napravivte GORD shto vodam vakva navivachka grupa !!! site za eden eden za site !!!

Neka znaat dobro site najaki se piratiteee @@@@ !!! Neka dojde koj sakaaaa 1!! Aalooo

Мизерен е благ збор за овој.

Го направиле горд?? :tapp::facepalm: цела утакмица Комити грмеа со што е горд бе,па и најаки биле :pos::pos:

Ќе доаѓаш у Штип бе?
Ќе видиме што ќе реши групата. После последните постапки на Пирати логично е да одиме во Охрид на купот, но наш прв избор секогаш мора да биде ФК Вардар, т.ш. веројатно ќе се видиме во Штип :D

Се надевам во полуфинале ќе играме со Металург, да можеме и двете утакмици да ги изнавиваме.

пс. дај бе не ја труете темава со коментари од циганеливе :нинџ:

Иначе 20 души со маици Центар бојс биле видени како одат да им дадат помош на Пирати :vozbud:
Ако е вистина ова е стварно врвот на Скопската турлитава сцена :vozbud:
Од поодамна си се подржуваат меѓусебно. Пустите нас ни пеат дека сме партиски пиуни :pos:

Заборава Жутиот дека и во Вардарци имаа навивачи на македонска репрезентација, како сега како навивач на репрезентација да го гледам кога го носи дресот на државата? Дефинитвно после ова ми се одмили и репрезентација и нивниот бараж со Гејлада.
Од денот кога испишаа најмногу :гомце: за Вардар и Комити не сум отворил Екипа, кој ѓавол ме натера да отворам вчера и како ударна вест:: Се урива светот на бајките?:confused: Дали таму останало нешто што се нарекува новинарска објективност и непристраснот или водени од помислата за зголемен број на кликања и лајкови пишуваат што ќе им падне на ум.
Ќе се согласам со некој погоре дека треба веќе да станеме посериозни и потврди како група и како тим и да не дозволиме да си играт курташак со нас. На секој чекор само омаложување на Вардар и Комити.
Заборава очигледно, затоа нека не заборави како навивачи на репрезентација. Барем мене слободно може да ме заборави. Нека дојдат ете Пиратите да ги подржат.

Ќе видиме што ќе реши групата. После последните постапки на Пирати логично е да одиме во Охрид на купот, но наш прв избор секогаш мора да биде ФК Вардар, т.ш. веројатно ќе се видиме во Штип :D

Се надевам во полуфинале ќе играме со Металург, да можеме и двете утакмици да ги изнавиваме.

пс. дај бе не ја труете темава со коментари од циганеливе :нинџ:
Може и во Штип и во Охрид да се навива...
Доволно е од Скопје да се пушти еден бус.
Од Струга не има доста, во Охрид има неколку души, Ресен исто така
Ќе се собериме тамам како што се собравме за турнирот во Струга и ќе ги измочаме педерите :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1399632190][/DOUBLEPOST]
24gtymr.jpg

Тетовче ЛЕГЕНДО

Последно уредено:
Се надевам Самсоненко увиде со какви говедарини си има работа и ќе се заангажира да го збришеме тоа клубче од ракометната мапа, спортски или неспортски мање битно.

ќутете, една страна испишана а нема падобранец, толку им беше :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom