Фан клуб - РК Вардар

ne treba site nego kolku sto e kapacitetot na salata - profit maximization, pred se za VARDAR

spored mene narednive treba da se 1000ka.
Ако не е ништо тоа, шо не купиш едно 1000 карти, па да ги поделиш ко гратис?

1000ка ? Па Вардар игра за најверните, за оние кои секогаш го пратат, а не за оние кои ќе издвојат 1000денари затоа што имаат и затоа што сакаат да бидат видени на спортски настан. Цената треба да се прилагоди според навивачите на Вардар!

ti ke dades 1000ka da go gledas Vardar kako ide vo final 4?[DOUBLEPOST=1394211001][/DOUBLEPOST]
Ако не е ништо тоа, шо не купиш едно 1000 карти, па да ги поделиш ко гратис?

sum go pravel toa na FK VARDAR koga komiti go vodea klubot

ne treba site nego kolku sto e kapacitetot na salata - profit maximization, pred se za VARDAR

spored mene narednive treba da se 1000ka.

Да и ја (ние) да имавме германска плата ќе ни беше 1000 реална цена.

go imam nekolku pati, ne e problem ako treba ke bide i toa... sepak aj se kladime kartive ke idat ko alva i so taa cena
Нека бидат 1000 па ќе видиш дали ќе идат.
До кај 400-500 ден се јаде некако, зашо не сите се од Скопје па да не плаќаат превози.

go imam nekolku pati, ne e problem ako treba ke bide i toa... sepak aj se kladime kartive ke idat ko alva i so taa cena
Абе не се сомневам дека ке идат ко алва и 1000 да се.. Работава е да дојдат вистинските љубители на ракомет,а не некои бизнисмени. Точно е доаѓа Хамгург, но сепак мислам картите треба да бидат до кај 500 ден најскапите.Се над таа цена мислам нема да можат да си ја дозволат сите.

Абе нека не пробуваат да се изглупираат 350 за м, и 250 за горните блокови треба да е, според мене.

Карта 400-500-600 денари е сосем пристојна цена за оваков дуел.
Али најбитно од се е, Комити позади гол да бидат, а не секој индијанец да иде со нас ради тоа што картата е поефтина за Комити.

Нека бидат 1000 па ќе видиш дали ќе идат.
До кај 400-500 ден се јаде некако, зашо не сите се од Скопје па да не плаќаат превози.

Abe ti ne sfakas... znaci nas ne ni trebaat 100 000 u sala ni trebaat 6000. jasno deka ne e popularna odluka i deka na mnogu ke im bide skapo ama ako sakame pojak Vardar ke mora nekogas i da platime. Ova e redok moment koga bi treba i zasluzuva da se plati da se gleda so zadovolstvo. Znaci za so Hamburg mislam cenata ko sto e e fer i realna a ako gi tepame i igrame utakmica za plasman na F4 togas 1000ka e realno[DOUBLEPOST=1394212723][/DOUBLEPOST]
Абе не се сомневам дека ке идат ко алва и 1000 да се.. Работава е да дојдат вистинските љубители на ракомет,а не некои бизнисмени. Точно е доаѓа Хамгург, но сепак мислам картите треба да бидат до кај 500 ден најскапите.Се над таа цена мислам нема да можат да си ја дозволат сите.

1000 ako se pomine hamburg. sega si e taman. ne ni trebaat site, ni trebaat 6000. ne e gradski ova[DOUBLEPOST=1394212772][/DOUBLEPOST]
Карта 400-500-600 денари е сосем пристојна цена за оваков дуел.
Али најбитно од се е, Комити позади гол да бидат, а не секој индијанец да иде со нас ради тоа што картата е поефтина за Комити.

clenski treba... ajde od idnava valjda

Abe ti ne sfakas... znaci nas ne ni trebaat 100 000 u sala ni trebaat 6000. jasno deka ne e popularna odluka i deka na mnogu ke im bide skapo ama ako sakame pojak Vardar ke mora nekogas i da platime. Ova e redok moment koga bi treba i zasluzuva da se plati da se gleda so zadovolstvo. Znaci za so Hamburg mislam cenata ko sto e e fer i realna a ako gi tepame i igrame utakmica za plasman na F4 togas 1000ka e realno
Изглеа си заборавил ти со кој стандард ние живееме овде.

200 долу, 300 горе (250 позади гол), 150 комити. Во ден. :D

Изглеа си заборавил ти со кој стандард ние живееме овде.

Da de... pola miljarda evra godisno ostavame na odmor vo grcija.... znam ubavo kako se zivee vo mkd, 6000 nema problem da platat ;). Izgleda zaboravas deka za Vardar navivaat i luge sto imaat i pari. Za komiti ke si bidat kartite pak so popust ostatokot neka ide za maks cena

Da de... pola miljarda evra godisno ostavame na odmor vo grcija.... znam ubavo kako se zivee vo mkd, 6000 nema problem da platat ;). Izgleda zaboravas deka za Vardar navivaat i luge sto imaat i pari. Za komiti ke si bidat kartite pak so popust ostatokot neka ide za maks cena
Добро, се надам дека тие 6000 шо ќе дојдат да ја наполнат салата у таа една утакмица, ќе бидат подеднакво енергични и страствени колку тие што го бодреле Вардар у претходните утакмици против помалку атрактивни противници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom