Фан клуб - РК Вардар

многу ќе ни дојде од еднаш и за Тата да почнеме....оваа ќе си ја натурализираме....[/quotе]
Еве за Македонија се нафаќам да се жртвувам, со оваа да се оженам , само за да може да ја натурализираме полесно и да игра за Макеоднија.
Се арчиме за Македонија. :pos:

Јока и Лекиќ беа со Веспрем. Ја видов и после тоа низ центар али со нејзините беше, глупо ми беше да и се убацам :pos:
Е добро де, ќе кажеш јас сум ви зетот нов :pipi:

Од сеа страсни желби кон ракометаркиве од време на време, во оваа тема :icon_lol: @Castiel готово :pipi: замислете се зачленат некои од нив и почнаат да се караат со автокомандосиве :icon_lol:

Еве за Македонија се нафаќам да се жртвувам, со оваа да се оженам , само за да може да ја натурализираме полесно и да игра за Макеоднија.
Се арчиме за Македонија. :pos:
за таква жртва стварно :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: што треба ќе помогнеме кажи..... :D

Ма и Јока и Леки и Хмирова и Зебиќ и Ѓокиќ и Штерјова и Ива и Јулијана... сите би ги. Дури не знам ни Индира дали би ја прерипал :vozbud:

Ма и Јока и Леки и Хмирова и Зебиќ и Ѓокиќ и Штерјова и Ива и Јулијана... сите би ги. Дури не знам ни Индира дали би ја прерипал :vozbud:
Mnogu ste vulgarni, ne zasluzuvaat devojkite vaka da se zbori za niv :unsure:

И сеа ќе дојде бубамарата и ќе каже што би му праела на нејзиното мече Стојанче :icon_lol:

И сеа ќе дојде бубамарата и ќе каже што би му праела на нејзиното мече Стојанче :icon_lol:
:pos: А сега баш се мислев дали да пишам таков некој коментар, кога тој муабет се прави. Ама си викам, шо ќе пишам, секако сите знаат дека му го имам меракот. И он не е мое мече, не ми вади муабети. Кој знае чие мече е. Ама ако го начекам некаде, сам или не, тоа образите има да му ги убијам од штипење. :) Така да Столе, ако читаш, да си знајш, ако ти налета некоја цура и те иштипе по обравчињата, јас сум таа. :pipi: За нешто више ќе се договориме накнадно. ;)

Ексклузивно интервју за Ракометни Вести со еден од најталентираните млади играчи во светот и иднината на светскиот ракомет Алекс Душебаев, син на легендарниот ракометар во Шпанија и тренер на полскиот тим Килеце, Талант Душебаев.

1. Кога започнавте да играте ракомет, и кој беше вашиот узор и идол?

- Ракомет започнав да играм кога имав 10 години, и од секогаш се угледував на својот татко. Тој мибеше идол и континуиран поттик за напредување.

2. Како се чуствуваш во Македонија? Како ти се допаѓаат луѓето, културата и начинот на живеење во земјава?

- Мислам дека Македонија е многу убава земја, со поразлична култура споредено со шпанската, но одлично се адаптирав, го сакам Скопје и прекрасно ми е тука.

3. Беше дел од мега тимот на „Атлетико Мадрид“ кога тренер беше твојот татко, еден од најдобрите ракометни тренери на светот. Но, поради сплет на околностите сепак ја немаше таа можност да бидеш под тренерска палка на твојот татко. Дали е тоа една од твоите желби за во иднина?

- Искрено, моментално и не размислувам на тоа прашање, но во иднина се е можно.

4. Кое е твоето мислење за ракометниот клуб Вардар и која е вашата цел за оваа сезона? Дали е можен пласман во фајнал фор или за тоа фановите малку ќе почекаат?

- Наша цел сега за сега е пласман во најдобрите 16, а потоа ќе видиме. Се е можно. Ќе дадеме се од себе, тоа можам да го ветам.

5. Какво беше чуството да бидеш најдобар стрелец во една од најдобрите светски лиги „Асобал“ лигата?

- Чуството беше неверојатно. Едно од најубавите во мојот живот. Но, сепка морам да потенцирам дека лично сметам дека тимот како колектив е поважен од индивидуалниот успех. Впрочем ова е колективен спорт, зарем не?

6. Што мислиш за навивачката група на РК Вардар, Комитите?

- Навистина, Комитите се едни од најдобрите навивачи на светот, ако не и најдобри. И навистина ми е мило што играм во ваков клуб со вакви спектакуларни навивачи кои прават неверојатна атмосфера.

7.Дали Алекс почна со тренинзите и кога може да го очекуваме на терените?

- Започнав да тренирам редовно, но сеуште не сум подготвен да го дадам максимумот. Ќе направам пауза до крајот на месецов, па веќе од Март ќе бидам на располагање да им помогнам на моите соиграчи.

:pos: А сега баш се мислев дали да пишам таков некој коментар, кога тој муабет се прави. Ама си викам, шо ќе пишам, секако сите знаат дека му го имам меракот. И он не е мое мече, не ми вади муабети. Кој знае чие мече е. Ама ако го начекам некаде, сам или не, тоа образите има да му ги убијам од штипење. :) Така да Столе, ако читаш, да си знајш, ако ти налета некоја цура и те иштипе по обравчињата, јас сум таа. :pipi: За нешто више ќе се договориме накнадно. ;)
Сакаш да прочита и тој? :icon_lol:

Mnogu ste vulgarni, ne zasluzuvaat devojkite vaka da se zbori za niv :unsure:

Аман бе друже, се нашаливме, не знам што виде толку вулгарно?! Почитувањето се покажува преку бодрење во сала, а ако субтилно се нашалиш во позитивен контекст за нивниот физички изглед, не мислам дека си изразил непочитување. Никој не рече дека се грди или смрдливи, туку убави!Форумите се преполни со девојчиња што експлицитно изразуваат сексуални афинитети спрема Вугринец, Брумен, Карабатиќ, Хансен и т.н., па се надевам дека не се најде некој да ги обвини за вулгарност. Во времето на Кометал пола сала се палеше на Будимир, па тоа не верувам дека и нанесе штета на девојката или клубот. Дај Боже нека се палат деца на спортистки, а девојките на спортисти и нека ги полнат салите. Како и да е, форумов на РК Вардар не е место за овој муабет ;).

Абе сите ја зборите Јока и Лекиќ, а Тата никој не ја спомна :unsure:
400993_317564751612649_1635321119_n.jpg

:love::X3:

Ко 16 годишно девојченце ми личи, баш оние малолетнички што те палат со невин поглед :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom