Фан клуб - РК Вардар

Туууу штета, ја начекав карти само за М-15 и сакав Комити да бидат позади мене, а испадна дека Пирати ќе бидат таму..

Пирати се бетер од обична публика, а овој пат обичната публика мислам дека ептен ќе се напали, на ниво на Комити ќе биде :icon_mrgr: така да немај гајле кај и да седиш, ќе се тресе Борис, нема сега ограничување на карти, допрва ќе видат како е да се игра на гости во својот град :D

2 саати пред 12.00 ги имаа пуштено и одма отидоа.

Сеа има само за позади головите ама може да се најдат добри карти по салоните на One сигурно.

Одете таму ако не ви праат кејф останатите карти на Мк Тикетс.
Јок, точно кога си пишал во 12 и 15 бев во Оне во Рамстор, брзав од работа за да стигнам кај 12 да земам од страничните блокови и таа ми вика дечко само позади гол :facepalm: А претходно во Офис Плус ми викаат ни се расипа принтерот, ќе почекаш пола час :pos:

Комити ај дајте две карти за Б4 ;)

Јок, точно кога си пишал во 12 и 15 бев во Оне во Рамстор, брзав од работа за да стигнам кај 12 да земам од страничните блокови и таа ми вика дечко само позади гол :facepalm: А претходно во Офис Плус ми викаат ни се расипа принтерот, ќе почекаш пола час :pos:

Комити ај дајте две карти за Б4 ;)

Порано ги пуштија картите во продажба, барем јас пред 12 ја земав, за блок 5, ако сакаш ти ја дадам?:D (секако на тренинг утакмици не одам:X3:)

Порано ги пуштија картите во продажба, барем јас пред 12 ја земав, за блок 5, ако сакаш ти ја дадам?:D (секако на тренинг утакмици не одам:X3:)

Во 10 ги пуштиле уште. Затоа во 12 веќе имаше распродадено толку карти.

И мисли му ја на чив гол ќе се радуваш, да не биде није свеједно. :D

Во 10 ги пуштиле уште. Затоа во 12 веќе имаше распродадено толку карти.

И мисли му ја на чив гол ќе се радуваш, да не биде није свеједно. :D

За нас ќе навива бе, иначе ќе се пофалеше во другиот фан клуб, дека купил карта :P (шала)

За нас ќе навива бе, иначе ќе се пофалеше во другиот фан клуб, дека купил карта :P (шала)

Aбе ја вака или така ќе се пофалев, ова со мислењето на Бене ми се погоди таман:D .. башка блоковите се едно до друго.

http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/440-2013-11-15-20-12-26

Може да го носи син му на тренинг да му ги чисти патиките на Дибиров

edit

1003557_593661634032898_1594457963_n.jpg

Дечкото десно, тој што ги отвори Барса и ПСЖ имаше тивок меч вчера. Тоа е преубаво во овој тим на Вардар, секогаш има кој да распали. Нареднава очекувам Алекс да ги пеплоса Велешани.

Легендата на македонскиот ракомет Пепи Манасков се вклучува во проектот на РК Вардар, ќе биде дел од организациската структура и ќе работи како одговорно лице за јуниорските и младинските категории на македонскиот ракометен бренд. Од следната сезона тој ќе биде главен тренер на новоформираниот јуниорски тим, што треба да биде поддршка за РК Вардар во процесот на ’’регрутирање’’ на млади и талентирани ракометари, кои ќе се натпреваруваат во првенството на Македонија, објави официјалниот сајт на клубот.

Сигурно дека со ангажманот на Пепи Манасков, ракометниот клуб Вардар прави одличен потег во усовршувањето на младите кадри и пред се во идното селектирање на ракометарите кои би требало да го носат „црвено-црниот“ дрес.

Доказ за вложувањето во младите школи

Затоа цело време го носеа по натпревари. А нели беше тренер во младинските состави на Металург? Или грешам?
Што знам, носењето на Манасков ми е некако меч со две острици. Темпераментен е како Вујо, а од што сум слушал ептен не знаел да се однесува со помлади ракометари. Им се дерел, ги понижувал, што сигурно нема да влијае добро на нивниот морал.
Сепак сигурно е подобра опција од досегашниот тренер, кој верувам уште ќе остане во клубот, иконата Петковски :icon_mrgr:

Ова би требало да чекор понапред кон носење на неговите синови во Вардар. Дејан подобро нека цепа во странство ако веќе си оди од Металург, Мартин не ми изгледа толку лош, може да им го земеме уште од сега :icon_mrgr:

Како што би рекол еден легендарен лик од К.Вода, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗНААААМ И НЕ САКАМ ДА ЗНАМ :icon_mrgr:

Не сум во можност да видам, што викаат? :D
на гости бев само малце чув ама го видов видео прилогот, стаени видео материјали како Металург се загреваат се поздравуваат а од Вардар само Комити слечени како навиваат, за да се претстават багабонти пред простата раја. Па после имаше интервјуа со ракометните експерти од типот на Иванов и син му грмушката :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom