Фан клуб - РК Вардар

Да ве потсетам дека на 12 декември играме меч во СЕХА со Металург во Кале :D

Ова како топ-шоп рекламине, добивате ова, добивате она но тоа не е се, доколку го силувате Металург во последните два натпревари, третиот натпревар ви е загарантиран и го добивате гратис :pos:

Не озбилно, нема веќе смисла :icon_mrgr:

и нели како што кажав, ова е само почетокот :D не можам повеќе ќе ме разберете тие што знаете зошто, АМА амбициите се на ниво какво што доликува за Вардар.
:)))))))) штета што не можам да си чатам почесто тука ај ќе се уфрлам некад.

А и Столе мора да се пофали во една ситација коа му избега топакта и трчаше да ја стигне до средина на терен, виде дека пред него ќе ја стигне Манасков и се пушти со клизач.

Вака така и ја си најдов карта за утакмицава. Еве јавно да му се заблагодарам на @Дим4е, ти не си човек ти си злато бе брат :icon_mrgr: :pos: Сеа јес да беше за позади гол картата, али битно у живо се осети сексот што им го дадовме.
Што да се каже, после постот на Коњаникот излишно е да се искоментира нешто, освен:
ДО КОГА ЌЕ ГО ПУШИШ МЕТАЛУУУРГ ?!?!?!

ДО КОГА ЌЕ ГО ПУШИШ МЕТАЛУУУРГ ?!?!?!

Стално ќе го пушиш Металург :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 01:01 ---
и нели како што кажав, ова е само почетокот :D не можам повеќе ќе ме разберете тие што знаете зошто, АМА амбициите се на ниво какво што доликува за Вардар.
:)))))))) штета што не можам да си чатам почесто тука ај ќе се уфрлам некад.

Уфрли се на трибина со Екипа Кајгана :icon_mrgr: секоја утакмица си правиме собиранка :icon_mrgr:

Уфрли се на трибина со Екипа Кајгана :icon_mrgr: секоја утакмица си правиме собиранка :icon_mrgr:
требаше денес да дојдам ама дежурна сум неделава на работа, морам да чмаам со телефонот в раце дома, ќе ви се убацам на следнава ајде :)

images

Ама мора да признаам оти ме испотивте. :icon_mrgr:

1395393_542275992534016_702186503_n.jpg

Ова е најлошото. Денис водачот на Пирати со член на Комити и ФА.

И Слатко ставаше слики на фб со Денис и пишал: Кој вика дека не се сакаме? :D
А тој истиот Денис и неколку ганКстери киднапираа деца, кои беа екипа на Слатко. Не за џабе е кажано, на еден Комита, тројца шпииуни, или како и да беше.
И денес искуклен на шипка пафта со рацете накај Пирати :facepalm:
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 01:20 ---

Мор што лафаш ти по теми за мене дека сум најнестабилен лик? :D Иначе тоа за Адемовиќ сарказам беше, ама кој да го разбере :D
(ова ти го пишувам за да ти текне и мене да ме поканиш у екипа) :X3:

Мор што лафаш ти по теми за мене дека сум најнестабилен лик? :D Иначе тоа за Адемовиќ сарказам беше, ама кој да го разбере :D
(ова ти го пишувам за да ти текне и мене да ме поканиш у екипа) :X3:

Шала, немој одма да се лутиш :D секој од фан клубов е добредојден де :D фалиш ти и уште неколку од овде, да се комплетираме :icon_mrgr:

абе Бекстејџ нешто немаше денес? на твитер само ми го контаминираат тајмлајнот и ме пингаат за глупости, дај што кажале да видиме.

Шала, немој одма да се лутиш :D секој од фан клубов е добредојден де :D фалиш ти и уште неколку од овде, да се комплетираме :icon_mrgr:

Ќе праиме една веселба, а бољи прилика од тоа да биде со мисирите на 24 нема :)

Кога ќе ми текне само комшикиве колку беа дигнати пред една година, толку летаа во облаци што мислеа дека и Комити за нив ќе навиваат, за денес да се осеќаат дека играат 1 000 км надвор од Скопје :oops:

Моментот, кога играчите на Металург видоа што ги чека на "нивен " терен, пред да излезат на паркетот :icon_mrgr:

tumblr_mku407FaOW1r0ftodo1_500.gif

абе Бекстејџ нешто немаше денес? на твитер само ми го контаминираат тајмлајнот и ме пингаат за глупости, дај што кажале да видиме.

Аа во четвртоци не работат они, слобеден ден имаат. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom