Фан клуб - РК Вардар

Сепак мора да кажам дека можеби најважното прашање се занемарува.. кој ќе биде тренер.

Jesus :tapp:
Каде бе со овој слепецов, ќе почнам за Тинекс Пролет да навивам жими се :tapp:

Овој Русинов е заљубен во фамилија Кастратовиќ, сигурно и до веце кога оди, овие го чекаат пред врата да му додадат гз папир ебате :tapp:

Od ova najvise se plasev:(
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 18:35 ---
Glavonjava ne e kalibar za ovoj Vardar... Ja plasiral Crna Gora na prvenstvo jaka muda. I Shundo bese 5 mesto pa kamen e. Los poteg po mene, ama da pocekame.

Iskreno ne go znam kako trener kakov e, ali gledam so Crna Gora kvalifikaciive jako gi istera taka da, da pocekame ako vise on e trener sto ke napravi :)

И стравота од екипа ако направиме со слаб тренер коса ќе ни побели од нервози... глеам Вујо не е во комбинација дефинитивно, а за овој се спремаат да го турат.

Па да го ебам со парите што ќе се фрлат за градење на тимов ќе го земам тој стрината на Данска репрезентација што е за тренер, а не вака.

Јас мислам дека русин ќе биде новиот тренер на РК Вардар.

Тука пише дека веќе е договорена две годишна соработка со 19годишниов звер... дај бе некој на прес да се обрати на јавноста да знаеме шо ќе биде. А и десен бек е...

Ова звучи прилично добро, само да се оствари.

aguinagalde sezonava koja doagja kje igra sigurno vo Atletico. Ima spekulacii deka 2014/2015 kje zamine za Barcelona, iako Paskual, koj e i sportski dikrektor na Barcelona Hand vo emisijata na Malvar, pred FF-orot kazha deka nema nikakov interes za Aguinagalde.
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 21:10 ---
Nego prashanje: ako site ovie za koi se spekulira dojdat ili pa i da ne dojdat tie da dojdat nekoi drugi, koi od segashnive igrachi kje bidat out? Jas znam samo za dvajca...

https://www.facebook.com/stefan.terzic.19?fref=ts Izglea rabotava so ovoj Terzic e vistina... Ova mu e profil na fejs, veke bil tuka ja gledal i so Portugalija. Na edna slika eden go prasuva sto bara u Sk, na sto Terzic mu odgovara deka e poslovno u SK. Iskreno ja mnogu ne znam za ovoj.. Ima 19 godini, igra za mladinska na Srbija, neso so vetuva e deka doaga od Hamburg.. Ke da e nekoj dobar potencijal...aj ako znae nekoj poise neka pise.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom