Фан клуб - РК Вардар

Според Дневник, Вардар е една од екипите која е во преговори со Наумче Мојсоски :eek::facepalm:

Според Дневник, Вардар е една од екипите која е во преговори со Наумче Мојсоски :eek::facepalm:
Епа затоа го имаме најаматерското новинарство на балканов дека"Наумче е во преговори со Вардар"......секоја година.

Важно да се пише нешто,ако нема врска информацијата мање битно.

Ау ау ау...

Само многу погрешно ќе им биде ако земат некој од Металург, освен Станиќ и Манасков :D

Епа затоа го имаме најаматерското новинарство на балканов дека"Наумче е во преговори со Вардар"......секоја година.

Важно да се пише нешто,ако нема врска информацијата мање битно.
Прв пат пишуваат нешто такво. Дневник имаат некој близок со управа на Вардар, секогаш пред време ги знаат новостите.
Али верувај и јас посакувам да се грешка овојпат :icon_mrgr:

Прв пат пишуваат нешто такво. Дневник имаат некој близок со управа на Вардар, секогаш пред време ги знаат новостите.
Али верувај и јас посакувам да се грешка овојпат :icon_mrgr:
Зошто бе,подобар е од било кој ваш бек. :)
Сега,малку ќе дојде и сакатиот му брат во пакет ама тоа е. :icon_lol:

Иначе убаво ова што решил да инвестира русинов,јак Вардар му треба на МК ракометот,живо ме интересира од Металург кој би го зеле......хипотетички нели,од новини до реалност....
Минчо не верувам да пушти некој од Станиќ,Мојсо,Фичо,Манасков,Вугринец и Гоце тие им се прв тим и околу нив се гради клубот.
Мада никогаш не се знае во ракометот.

Ќе видиме,од ЖРК како што тргнал мафијашот ќе направи европски шампион,ама за машкиот дел од славата не верувам дека туку така ќе им го препушти тајкунот Минчо. :D

Јас не ни сакам да земе некој од тие, единствено Манасков би поминал во моите комбинации :D
Станиќ неможе уште сто години да брани, ама ако размислам тактичкли како што Металург ни правеше нас, треба и ние цел тим да им го земеме само за да немаат играчи :D
Сепак не би сакал никој од овие...
Каков Мојсо, каков Миркуловски, очи да не им видам :D

Незнам колку е вистина ова со Русинов, не е официјално...
Разликата во тимовите не е којзнае каква, не треба којзнае колкави промени за да бидеме подобри.

Разликата во тимовите не е којзнае каква, не треба којзнае колкави промени за да бидеме подобри.
Сеа ќе ти каже дека они се Барса за нас :D

Ако дојде русинот, може Столе и Вујо ќе останат (y)

Сако размислам тактичкли како што Металург ни правеше нас, треба и ние цел тим да им го земеме само за да немаат играчи :D
Не може никој туку така да ти земе играч,сигурно се договориле газдите за одредена сума пари и толку било.

Ќе видиме,мада 500.000 евра ако е таа сума што се најавува како помош не се којзнае колкава сума пари,за македонски или балкански клубски услови да,ама за европски јок.
Еве и да влезат Л.Ш. ист или евентуално полош скор би имале од Металург,максимум 1/8.

Затоа и Металург најверојатно 2 години ќе се збогува во 1/8-на фаза со буџет од околу 2мил тоа е,сериозни пари фали да се вложат,само кај нас до сега во машкиот ракомет се нема тоа случено.

Ќе ви ги дадеме Батиновиќ, Престап и Додер(и така овој "вардарец е") а и ќе ви платиме ако треба :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom