тргнато е од јутјуб поради насилни содржиниИако не е поврзано за Вардар, сепак е поврзано со Комити.Дали може некој да ми даде линк од youtube од боксот кој го јаде Ѓунар Прокоп во Скопје, на натпреварот Кометал - Хипо.Фала :smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тргнато е од јутјуб поради насилни содржиниИако не е поврзано за Вардар, сепак е поврзано со Комити.Дали може некој да ми даде линк од youtube од боксот кој го јаде Ѓунар Прокоп во Скопје, на натпреварот Кометал - Хипо.Фала :smir:
Што се бе 600 КОмити,3000 треба за атмосфера како Кометал и тогаш кој сака нека дојде паѓа во Кале.
Е јебига се сменија работите од тогаш
Убаво си кажа Драчево, со 600 души јас ќе бидам презадоволенПлус си знам колку души и кои луѓе ми се потребни за да направиме атмосфера како да сме 10 000 :icon_mrgr
Неможеш да очекуваш повеќе луѓе кога истовремено играат Фени-Работнички и МЗТ-Торус во Борис. Скопје не е град со 10 000 ултраси
Очекувам барем салата да биде исполнета со обична публика, нешто што слабо му оди на РК Вардар...
Решица моментално се на 1 место во романија
50 за Комити,за обична публика 100 ! Ке грми утре на трибини осеќам,можеби ова ке биде и најдоброто издание на КОМИТИ!Колку е карта?
Па нели со Фемили и СРВ немате исти членови,или двојни,нели комити се едни а тие се други?Како можи тогаш да ви претставуват тие две утакмици пречка за вашата бројност,и друго вие се борите за полуфинале со сосема реални односно големи шанси во евро куп.Е јебига се сменија работите од тогаш
Убаво си кажа Драчево, со 600 души јас ќе бидам презадоволенПлус си знам колку души и кои луѓе ми се потребни за да направиме атмосфера како да сме 10 000 :icon_mrgr
Неможеш да очекуваш повеќе луѓе кога истовремено играат Фени-Работнички и МЗТ-Торус во Борис. Скопје не е град со 10 000 ултраси
Очекувам барем салата да биде исполнета со обична публика, нешто што слабо му оди на РК Вардар...
Па нели со Фемили и СРВ немате исти членови,или двојни,нели комити се едни а тие се други?Како можи тогаш да ви претставуват тие две утакмици пречка за вашата бројност,и друго вие се борите за полуфинале со сосема реални односно големи шанси во евро куп.