Фан клуб - РК Вардар

Галец има некое пореметување, многу муда е ова за негови години :pos:
Не знам зошто не му е прв избор на Кире, али веќе е цела класа над Кизиќ

Борзаш ја сокина мрежата,
таа позади гол... Да е паметен Кире и да го земе Николов на десен од Бутел пошто очигледно другиве не се заинтересирани, ќе бидат уште понезгодни

Сум кажал и претходно, ако веќе некој носиме од македонците и имаме јак буџет, тоа би биле Галецот и Марче или Дамјан. Се' друго е шијем ти га ѓура. Гадма фаца е Галецот, ќе биде топ голман, ако работи со добри тренери.
Стојковиќ во сенка на Галевски изигра натпревар за МВП.
Ѓоргиев класа натпревар, до пред повредата беше во животна форма.
Карасманакис се подобар и подобар во одбрана.

Стојковиќ во сенка на Галевски изигра натпревар за МВП.
Ѓоргиев класа натпревар, до пред повредата беше во животна форма.
Карасманакис се подобар и подобар во одбрана.
Не се играчи што ќе прават разлика. Особено не Ѓоргиев. Таман си е за кај Киро. Стојковиќ и Карасманакис ќе бидат одлични пикери, ама не знам колку би достигнале класа да решаваат утакмици. Секако добро би ни дошол некој од нив, ама не е неопходно.

Не знам зошто не му е прв избор на Кире, али веќе е цела класа над Кизиќ

Борзаш ја сокина мрежата,
таа позади гол... Да е паметен Кире и да го земе Николов на десен од Бутел пошто очигледно другиве не се заинтересирани, ќе бидат уште понезгодни
А не е чудно Филип веќе и да е пазарен, таман реков:kafence:
IMG_3185.jpeg

Bogami ima. so 0 respekt prvo mu se smeese u faca i posle gi izmoca na nivni teren, a lani i u toa finaleto so grcite na gosti mnogu im imase vlezeno all in na navivacite im se smeese u faca im prkoseshe, da go ostavea uste nekoj saat tamu i ime ke vratese i izlez na more najverojatno.

Нишо еј.Дадена била , кажа оној најстариот од нивен форум, Горан БТ. И оваа и титулата. Добро ај чим е дадена , да си легнеме :ROFLMAO:. Боре мајсторе бушиш где бургија нече:D

Bogami ima. so 0 respekt prvo mu se smeese u faca i posle gi izmoca na nivni teren, a lani i u toa finaleto so grcite na gosti mnogu im imase vlezeno all in na navivacite im se smeese u faca im prkoseshe, da go ostavea uste nekoj saat tamu i ime ke vratese i izlez na more najverojatno.
А шо да очекуваш друго од битолчанец исто и Карасманакис мислам е од Битола.

Детево Галец е дефинитивно со 4пара муда, секоја чест :aplauz: му еба мајката и на тој муџахединот Хосни и на цела битолска публика која што и после овој меч покажа и докажа дека е убедливо најсељачка публика во мкд:tapp:

Еве го видеото за пеналот во последна секунда , Галевски си жонглира пред Хосни и му ја фрли топката на друга страна хаха ..

Еве го видеото за пеналот во последна секунда , Галевски си жонглира пред Хосни и му ја фрли топката на друга страна хаха ..
Сликава од пред пеналот е меме сама по себе

Attachments

• Screenshot_2025-11-30-21-32-31-450_com.google.android.youtube-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-30-21-32-31-450_com.google.android.youtube-edit.jpg
    93,9 KB · Прегледи: 39

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom