- Член од
- 26 ноември 2024
- Мислења
- 264
- Поени од реакции
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добривоје со Фленсбург (за +4 и пласман на Ф4) и Металург во купот во Кале кога наркоманот имаше 100 одбрани, Јовчевски со Магдебург (Металург, Магдебург, кечап и помфрит).А онаа победата над Магдебург од 28-26 беше пирова, пошо патакот Јовчевски промаши од крило. Мислам дека ни требаше победа од плус 4, овој промаши а Магдебург ни збрцаа гол. Здравје ми зема, и гостувавањето кај Кристијанштад и утката на Ќосевски ме врати баш на овој меч.

Добривоје со Фленсбург (за +4 и пласман на Ф4) и Металург во купот во Кале кога наркоманот имаше 100 одбрани, Јовчевски со Магдебург (Металург, Магдебург, кечап и помфрит).
Јовчевски утна зицер за да ги поминеме во квалификации, а после тоа Џамбо прими гол низ нозе од пола терен. Болен паднав. Играно во декември 2012, со навивање против шипците и пеење за прв пат на Стани македонче ова е твојот дом (откако ФА ја промовираа недела претходно). Бркање со Шверцери пред и по утакмица, со јак ќотек врз членови на GTB подгрупата нивна, кои се криеја во Бариста![]()
До ден денес се сеќавам на утакмицава. Можам одма да се пронајдам у прв ред доле, заедно со уште еден член од форумов активен порано.![]()
Комити Запад (Вардар ПРО - Магдебург 02.12.2012)
Видео од навивањето на натпреварот Вардар ПРО - Магдебург.youtu.be

Бев и јас. Тогаш десните бекови (Маљцев и Мајнов) и крилата (Аљуш и покојни Јовиќ) ни беа најакиот дел од екипата, за разлика од денеска. И да не заборавиме дека тренер ни беше Столе Петрушевски кој со својата скромност и повлеченост за жал никогаш не доби вистинска шанса во клубот и секогаш Михајло го држеше како џокер.На таа со Кил бев во сала.![]()
Го памтам тој меч во Кале...не' утепа КавтичникА онаа победата над Магдебург од 28-26 беше пирова, пошо патакот Јовчевски промаши од крило. Мислам дека ни требаше победа од плус 4, овој промаши а Магдебург ни збрцаа гол. Здравје ми зема, и гостувавањето кај Кристијанштад и утката на Ќосевски ме врати баш на овој меч.