Види со јапонецот Вардар сака да го задржи но незнаеме колку пари бара Висла Плок и до каде е целата ситуација бидејки знаеме дека кај нас е на позајмица и не зависи све од нас.
Читам погоре информации дека веќе потпишал на друго место , па ако потпишал ке објавеше барем еден медиум , но реков проблем е тука и Висла Плок кој веројатно бараат многу пари така да ајде да почекаме.
Во врска со тоа што си ме тагнал за ситуацијата околу РК Вардар, ме терате пак да зборам за политика сега
Верувам вчера сите прочитавте дека се направи 2/3 мнозинство во влада , тоа што го пишав тука пред неколку денови дека најверојатно Борко ке биде новиот министер за спорт и сега тоа веќе се покажува како точно , околу Вардар да немате дилеми повторно ке бидеме јаки тоа ке биде 100 %
И јас ви реков , имајте малце трпение , уште ни влада не е изгласана и направена официјално а вие сакате преку ноќ Вардар да се крене , дајте му на Борко неколку месеци да ги најде сите можни спонзори и одиме на врвот , имајте трпение Вардар е во сигурни раце
Следно очекувам тука да дојдат битолчаните и да пишат како може Борко да биде министер за спорт и извршен директор на Вардар , бидејки ке биде во влада ке има две позиции и голема моќ ..
Сигурно знае Борко што прави , наредниве денови ке се знае и сигурно дали Борко ке биде новиот министер за спорт а такви се најавите бидејки е близок до оваа власт ..