- Член од
- 27 мај 2018
- Мислења
- 1.195
- Поени од реакции
- 1.937
За комшикати Цупара

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За комшикати Цупара

Аххх ќе надените ако нејзе ја земете, барем вас нема да ве задоволи вие на др се палите...За комшикати Цупара![]()
За него ќе да е, во Израел игра моменталноАххх ќе надените ако нејзе ја земете, барем вас нема да ве задоволи вие на др се палите...
Не бе нај искрено прашувам оти добар играч е Бранко во Партизан ко играше беше добар лев бек е, има поминато играно и за репрезентација на Црна гора. Само кај има заскитано во последно време не знам.
Neznam zosto vie ste tolku pesimisti, vo najslabata sezona gi pogodivte skoro povekjeto igraci i go izvadivte maksimumot, taka da ne se somnvam deka nema da gi pogodite igracite. Za razlika od kaj nas na tolku pari nieden nemozat dapogodat ete vekje 2 godini i sega vlegvame vo 3 ta. Imate mn podobar menadzment za razlika od kaj nas za zhal.Многу сте песимисти. Ќе имаме каде каде појак тим. Со Кашпарек беше зборено и он прифати, ама има важечки договор со румуните кои бараат многу. Одиме понатаму!
Е ова сакав да го кажам, кај вас проблемот е во менаџментот, само не знам зашто вака тераат, не се глупи вашиве газди па да не знаат како треба да се менаџира. Пелистер требаше а и мораше да има подобри резултати особено во лигата на шампионите. Јас се мислам да ви останеше тимот од првата година со скандинавецот тренер и само да го надградувавте ќе газевте дури и во лш.Neznam zosto vie ste tolku pesimisti, vo najslabata sezona gi pogodivte skoro povekjeto igraci i go izvadivte maksimumot, taka da ne se somnvam deka nema da gi pogodite igracite. Za razlika od kaj nas na tolku pari nieden nemozat dapogodat ete vekje 2 godini i sega vlegvame vo 3 ta. Imate mn podobar menadzment za razlika od kaj nas za zhal.
Sepak mislam deka to trebase da se desi so babic..Е ова сакав да го кажам, кај вас проблемот е во менаџментот, само не знам зашто вака тераат, не се глупи вашиве газди па да не знаат како треба да се менаџира. Пелистер требаше а и мораше да има подобри резултати особено во лигата на шампионите. Јас се мислам да ви останеше тимот од првата година со скандинавецот тренер и само да го надградувавте ќе газевте дури и во лш.
За Бабич и мислев, моја грешка.Sepak mislam deka to trebase da se desi so babic..
Ако не ја здувне за Мелсунген добро ќе биде...Два саати подкаст со Мечка, право уживање, дечко на место, за мене идниот капитен на клубот.
![]()
МИЛАН ЛАЗАРЕВСКИ | Металург, Требње, Вардар, репрезентација на Македонија
Милан Лазаревски споделува дел од својот кариерен пат во ракометните води и препреките кои пред него биле поставени за целото време дури се издигнуваше во ра...youtu.be
Го продолжи договорот, останува уште најмалку две сезони.Ако не ја здувне за Мелсунген добро ќе биде...
Се најавуваат помпезни планови за идна сезона, а први објави ни се Томе Стојановски и продолжување на Васил Гогов. Во меѓувреме си одат Томовски и Карапале, а Јасухира тешко да остане. Луд јебе збуњеног?