Фан клуб - РК Вардар

На крај треба да сме прсреќни што губиме само 5.
Нема среќа, не среќа, кога највеќе требаше за жал сме НАЈМИЗЕРНИ.
Не знам што да кажам, волку контри Металург во едно полувреме сигурно ни против Тинекс Пролет немал.
Душебаев е најочаен. Колку само фали Петриќ за ротација...
Во одбрана невидлив, во напад уште помневидлив...
Прочитани сме како селски буквар, ништо не не спасува денес за жал.

Денес се испишува последната лекција од книгата како да ги загубиш сите најважни утакмици за две недели (edition СД ВАРДАР)...

Дај нека ги опраи Раул у соблекувална, ова вака не иде!!

Добро бе кој кур им е на сиве играчи ??????
Кога прифаќаме по нивни услови да играме ке губиме титула од еден ваков смрден тим

Мизерија, мислам дека полошо полувреме немаме одиграно сезонава. Дури и против Фленсбург не бевме волку лоши. Вака не се освојува титула за жал.

А што ќе сменеше ако игравме во Кале?
Дај не се палете жити се.
Денес ги имаме сите услови за игра, има и наши навивачи, нема скоро никаков притисок од трибините, Комити се пет пат погласни од овие кои само свират на напади и ништо не пеат.

Немаат врска условите, денес за жал колку и д го мрзиме Чевлар го убива во поим Раул барем засега.
Нема надеж дека ќе смениме нешто, едноставно како прво не играме никаква одбрана, Козлина е девет пати под неговото ниво. Секој нивен напад само се молам да шутнат над гол, пошто знам дека нема шанси да ги изнудиме на некој невозможен шут или да одземеме топка.

Отиде титулата, помирете се, освен ако Пелистер не им земе бод во Битола :icon_lol:

Не трчаат, не се борат. Без желба,без жар ко ебана пријателска утакмица да играат. Само Карачич и Диви на ниво, другиве делуваат ко аматери !!!

у моментов дрољиве од Бекстејџ да ми се пред мене ќе ги задавам од нервоза,и тие најдоа да ги даваат, ко фатени у раце да се мамата нивна

Нема да си дојде. Со Фленсбург бев уверен дека ќе дојдат нашите пет минути, денес едноставно нема да дојдат. Ќе си биде рутинска завршница која веројатно на крај ќе има уште поголем исход од овој на полувреме.
Ниту имаме кого да ставиме во игра да смениме нешто во играта, ниту има некаков знак дека они ќе паднат во играта.
Единствено трето исклучување на Јоноски малце од малце би не вратило во игра, мада како играме денес и од Металург Јуниор ќе загубевме...

да бе не се борат, вие се борите. Едноставно кога ќе те затера лошото затерано е
Има и второ полувреме, време е за мочање

Нема да си дојде. Со Фленсбург бев уверен дека ќе дојдат нашите пет минути, денес едноставно нема да дојдат. Ќе си биде рутинска завршница која веројатно на крај ќе има уште поголем исход од овој на полувреме.
Ниту имаме кого да ставиме во игра да смениме нешто во играта, ниту има некаков знак дека они ќе паднат во играта.
Единствено трето исклучување на Јоноски малце од малце би не вратило во игра, мада како играме денес и од Металург Јуниор ќе загубевме...[DOUBLEPOST=1399567270][/DOUBLEPOST]Еве ви феноменален старт на второ полувреме +7...

наркоманов го отпиша Брумен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom