Фан клуб - РК Вардар

Многу малку фалеше, штета у пм...:( Фала им на дечките за сите радости оваа сезона. Следната е наша. Еден е Вардар!

Ete vi ja posakuvanata infarkt zavrshnica, a sekogash izleguvame porazeni...

Се сум видел во животот, само ова не:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Сочувство до сите што го ризикувавме животот:cuc:

Исклучувањето на Чипурин го реши натпреварот за жал, мораше ли судииве да дадат 2 минути бе ццц :place: како и да е огромно браво за ракометарите, изиграа со срце до самиот крај..

Брумен & Милиќ :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Главата ќе ми пукне, очите ми се полни со солзи. Зошто барем еднаш не се израдувавме?

Победа горчлива како пораз.
Штета.

Момци и овде честитки ги заслуживте сите почести... Направивте фантастична атмосфера, вистински вулкан... Оваа година избега, но догогина фајнл форот е ваш... Секој би посакал вакви навивачи, немавте срека на крај, но тоа е тоа... Главата горе, направивте фантастичен резултат, фантастичен канбек... Клучно беше вадењето на Дибиров и влегувањето во игра на Милиќ.... Уште еднаш, штета што не влеговте во фајнл форот, идната сезона, поискусни, помудри со некој играч плус и пехарот може да биде достижен... поздрав

Леле не можам да прифатам што се случи...ке се изедам...и сега допрва доаѓа најтешкото,се ми се врти на памет,леле ако дадевме гол на 3 разлика,леле ако не направевме седмерец,ако го утнеше пеналот,било што....било што.:place::place::place:

Какво херојско полувреме...кога не сака,не сака.:(

Изгубивме!!!Нема спиење вечер!!!Ама срце ми е полно што сум Вардарец!!!Горд сум на овие херои,а од наредните сезони со камата!!!Штета!!!

:cenzura:
15 разлика да изгубат во Ф4 овие јарциве, мамето ариевско :mad:[DOUBLEPOST=1398531338][/DOUBLEPOST]Комити секоја чест.....уште ечи салата!

Глава горе! Видете ги само швабите како скокаа од радост, една ,,супериорна,, бундес машина со огромен буџет лоби и инфраструктура се радуваа како да го покорија светот. Јас сум задоволен бидејќе ги здрмаа германциве како земјотрес и ги натераа да се замислат за нивната супериорност. Одиме напред догодина поискусни посилни и помотивирани до врвот. Вардаре ти си херој!

Abe glupi makedonac......ste gledale li nekogas na biten natprevar vo evropa da se sudi isključuvanje na 2 minuti pred kraj.....i site ćutat ko mulinja.....ebavi toa močkovcite..........a vikaš sakate f4 a....?......neznam dali bi dosudile isključuvanje vo ist slučaj vo Priština na primer.....mulinja forever......
Што мајка ти?

Срцево ќе ми експлодира........знаете она кога ќе се воздигнеш највисоко и нагло после ќе треснеш? Е токму така се осеќам...таман се вративме,имавме натпревар во наши раце ама среќата не не посака... :(:(:(:(:(:(:(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom