- Член од
- 28 јануари 2018
- Мислења
- 1.954
- Поени од реакции
- 8.947
Како игравме вчера дресовите баш ќе ни одговараат сезонава,изгледа ја погодиле бојата да биде иста како и иднината на клубот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како игравме вчера дресовите баш ќе ни одговараат сезонава,изгледа ја погодиле бојата да биде иста како и иднината на клубот.
Од македонските играчи Гогов беше најсолиден, имаше доста одбрани во второ.Конечно се врати форумчево од мртвите, после 100 години. Не знам што се палат луѓе, ја уште кога го видов составот вчера знаев дека губиме. Они скоро у фул состав(само тој од Франција им фалеше мислам), а ние без скоро сите засилувања ( читај бековска линија), ни Кудуз, Гурнбиндо,Кубанецот централен, Тото, нишо. Ова беше свесно изгубен супер куп кој само Вујо знае зошто го пушти. Да се бориш за титула со Карапалевски, Јагуриновски Атанасовски, Гогов не иде.
Од македонските играчи Гогов беше најсолиден, имаше доста одбрани во второ.
Ti cepna nekoja ili samo oni?Јас пред некој ден во Hype club ги видов Кудуз , Тото и тој голманот новиот (тој по влечки дошол во диско )
Пушат цигари пијат немаат гајле ...
Па и некои девојки си ќарија
Јас се поздравив со Тото , се чудеше дека одма го знаеме дека игра во Вардар ,интересен лик ми е![]()
Haha jas vo Budva cepnavTi cepna nekoja ili samo oni?![]()
ne se tie krivi, ti si kriv sho si zastanal da gledash bashibuzuk turnir rakometen vo struga, realnoЛеле преносов од Струга, пола кадар фаќа трибина, пола терен. Има ли некој да му каже да зумира? Плус пола утакмица и повеќе без звук одеше.
Абе не викај башибозук турнир, лани му се радувавте ко Ф4 во Келн да сте освоиле.![]()
ne se tie krivi, ti si kriv sho si zastanal da gledash bashibuzuk turnir rakometen vo struga, realno
Чепна... дирекно кај него да го фати за третата нога. Од сите кај него најубо му било.Ti cepna nekoja ili samo oni?![]()