Фан клуб - РК Вардар

Epa idi kazi mu go toa na nego:)
I aj da ja zatvorime taa tema, dovolno bese polemiziranje:):)
Чекај да разјасниме?
На кого да му кажам ? Пак не ме свати ...
Батка значи тој дава 500 карти на ''Таа'' компанија, и вие зберавте пари за пример 400 карти одите таму и му ги купувате? Што е проблемот тука?

Зошто темата си е вред не бегаме оф-топик.

Чекај да разјасниме?
На кого да му кажам ? Пак не ме свати ...
Батка значи тој дава 500 карти на ''Таа'' компанија, и вие зберавте пари за пример 400 карти одите таму и му ги купувате? Што е проблемот тука?

Зошто темата си е вред не бегаме оф-топик.
Pa nemozam da ti objasnam posto neznaes kako stojat rabotite vo skopje:):)
Nas nikoj ne ne saka na tribini, duri ni sponzorite nasi, zatoa sto kaj sme nie tamu se i incidentite tamu se i golemite kazni:):)
Na sekogo mu odgovara golema poddrska za ekipata. Dosega Vardar nema igrano vo Boris, zboram za megunaroden mec i nemozam uste da kazam kako ke bide, ali ocekuvam deka ke bide pekolno iako poveke posakuvam da se igra vo Kale:):)
Znaci igra Vardar i Kolding, normalno nema da ima nekoja golema zainteresiranost i togas nie ke vladeeme vo salata. No ke dojde Kili ili Barsa e togas site ke sakaat vo sala. I sega nasiov sponzor i drugive sakaat da si castat prijateli delovni vo zamena za druga usluga i nas ke ne zanemarat, I da vlezeme site a toa ke bide ogromna brojka, ke ne piknat u mestoi za 200 dusi i kako ke navivame. Prvo ne e covecno, vtoro ne fer sprema nas, koi ostavame dusa za vardar. Ali dodeka drugite ne svatat deka ne sme kriminalci i slicni sranja, nema da tgneme napred, i ke se desava istiot slucaj kako na lanskite natprevari na Metalurg!

Pa nemozam da ti objasnam posto neznaes kako stojat rabotite vo skopje:):)
Nas nikoj ne ne saka na tribini, duri ni sponzorite nasi, zatoa sto kaj sme nie tamu se i incidentite tamu se i golemite kazni:):)
Na sekogo mu odgovara golema poddrska za ekipata. Dosega Vardar nema igrano vo Boris, zboram za megunaroden mec i nemozam uste da kazam kako ke bide, ali ocekuvam deka ke bide pekolno iako poveke posakuvam da se igra vo Kale:):)
Znaci igra Vardar i Kolding, normalno nema da ima nekoja golema zainteresiranost i togas nie ke vladeeme vo salata. No ke dojde Kili ili Barsa e togas site ke sakaat vo sala. I sega nasiov sponzor i drugive sakaat da si castat prijateli delovni vo zamena za druga usluga i nas ke ne zanemarat, I da vlezeme site a toa ke bide ogromna brojka, ke ne piknat u mestoi za 200 dusi i kako ke navivame. Prvo ne e covecno, vtoro ne fer sprema nas, koi ostavame dusa za vardar. Ali dodeka drugite ne svatat deka ne sme kriminalci i slicni sranja, nema da tgneme napred, i ke se desava istiot slucaj kako na lanskite natprevari na Metalurg!
Вие со сала од 2000 гледачи направивте атмосфера, не сега па со сала со 10 000 седишта, што мислиш нема да ве пуштаат, нема да биде пеколно. Инаку сеуште не ме свакаш се обидов на прост начин али нема врска. Ајде ке видиме како ке се одвиват работите во Борис, да се надеваме на најдоброто, да ви дадат карти и во поголем број.

Вие со сала од 2000 гледачи направивте атмосфера, не сега па со сала со 10 000 седишта, што мислиш нема да ве пуштаат, нема да биде пеколно. Инаку сеуште не ме свакаш се обидов на прост начин али нема врска. Ајде ке видиме како ке се одвиват работите во Борис, да се надеваме на најдоброто, да ви дадат карти и во поголем број.
Te svakam sto sakas da kazes:) Sakas da kazes mesto on da gi dade kartite po kompanija, nie da gi otkupime:) Jasno mi e mene toa, no sponzorite si gi stavaat svoite delovni stvari pred interesite na klubot i navivacite taka da...

Левков и дефинитивно нема да биде позајмен во Вардар за натпреварите во ЛШ, затоа што е движечка сила на Тиквеш. И покрај тоа голема благодарност до Тиквеш заради тоа што ни го позајмија:)
Инаку на МРК Вардар за противник им се падна Порто.

Левков и дефинитивно нема да биде позајмен во Вардар за натпреварите во ЛШ, затоа што е движечка сила на Тиквеш. И покрај тоа голема благодарност до Тиквеш заради тоа што ни го позајмија:)
Инаку на МРК Вардар за противник им се падна Порто.
Не е Левков, туку Левов е. :) Мала исправка. Инаку не верував и јас дека ке го дадат и за ЛШ, им треба и на Тиквеш сега кај них малку да се одигра а и безтоа им требат играчи на Тиквеш, не би го продале ни за некоја си којзнае каква понуда.
А за другата година можно е да се направи трансфер за Левов бидејки стварно е многу добро крило, али сепак ако направиме нешто ако земеме некоја подобра паричка ке се бара странец, би требало или некој Србски,Хрватски,Босански играч за во Вардар.

Кога Вардар го игра првото коло од ЛШ ???
Na 30.09 Vardar-Kolding!!!

Убедлива победа во првотот првенствено коло. Златен Даб-Вардар 27-42!!!
Глејте каков кикс има на страната на РФМ http://www.macedoniahandball.com/modules.php?name=League&file=index&op=game&id=1234
Сеуште се дадени ланските состави:tapp::tapp:
Инаку МРК ВАРДАР загуби од Тиквеш со 26-27!

Не е Левков, туку Левов е.:) Мала исправка. Инаку не верував и јас дека ке го дадат и за ЛШ, им треба и на Тиквеш сега кај них малку да се одигра а и безтоа им требат играчи на Тиквеш, не би го продале ни за некоја си којзнае каква понуда.
А за другата година можно е да се направи трансфер за Левов бидејки стварно е многу добро крило, али сепак ако направиме нешто ако земеме некоја подобра паричка ке се бара странец, би требало или некој Србски,Хрватски,Босански играч за во Вардар.

Ja pregeska slusnav deka samo za L.S. ce igrael za vardar, a u prvenstvoto za V.V.

Ja pregeska slusnav deka samo za L.S. ce igrael za vardar, a u prvenstvoto za V.V.
Како што веќе кажав Левов беше позајмен само за квалификациите. Најверојатно нема да биде отстапен за мечевите во ЛШ.
Инаку на мечот со МРК ВАРДАР постигнал 10 гола. Од тимот на Вардар во МРК се прекомандувани Караиванов и Јанев!!!

Утре во 12 часот во расадник Тинекс-Вардар
Комити ке доагате на утакмицава?
Да знам дали да идам поинтересно е кога има навивање

Да не знае некој од кога и каде можат да се набават карти за првиот натпревар на Вардар во Лига на Шампиони кој ке се одржи за 3 дена

Да не знае некој од кога и каде можат да се набават карти за првиот натпревар на Вардар во Лига на Шампиони кој ке се одржи за 3 дена
Не бил натпреварот на 30 туку на 3 во сабота:):) Инаку убедлива победа над Тинекс Пролет, а дербито истотака да кажам со Металург е одложено за 14 октомври:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom