Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не знам кој воопшто сумљаше во поинаков епилог тукаhttp://sportmedia.mk/rakomet/domashna-liga/stoilov-ostanuva-veren-na-vardar
И тебе Столе ти благодариме за одлуката!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам кој воопшто сумљаше во поинаков епилог тукаhttp://sportmedia.mk/rakomet/domashna-liga/stoilov-ostanuva-veren-na-vardar
И тебе Столе ти благодариме за одлуката!

Не знам кој воопшто сумљаше во поинаков епилог тука![]()

Не се плаши најдобри кафани има тука, не би ги оставил.Ме чуди што продолжил на една година, а не до пензија![]()
Каков залет фатија само периодов зебриве да не испадне на крај „што сум кревал рака“. Не се чачкај со шваби.Како убаво си се местат Кил на четвртото место во другата група.
Штета е во вака доминантна ера на клубот да не им се истуриме еднаш и на нив. Да стои во историја дека една сезона испаднале од Вардар од Скопје со порази дома-гости и двоцифрена разлика вкупно во меѓусебниот дуел.![]()
Се додека пружа добри партии и секогаш дава 120% од неговите можности ќе биде посебно ценет и почитуван. На крај краева и тие се луѓе како сите нас. Неможеме да очекуваме од сите да бидат 24/7 посветени само на спорт. Во врска со Столе клубот би требало да излезе и да направи чекор и да му понуди договор до пензија, заслужува момакот.Не се плаши најдобри кафани има тука, не би ги оставил.
Само да искоментирате нешто, едина кафана кај што оди е неговата Рустикана.Не се плаши најдобри кафани има тука, не би ги оставил.

Ја сум сериозно исплашен после оноа што го видов денеска од страна на Кил против РНЛ.Каков залет фатија само периодов зебриве да не испадне на крај „што сум кревал рака“. Не се чачкај со шваби.
Шала на страна на хартија имаат страшен тим, бар ист по квалитет со нашиот, ако не и подобар само не можеа да си ја пронајдат играта во првата полусезона и имаа слаби резултати али со враќањето на Дувњак очигледно се сменија работите и влегоа во champions mode. Пекол од дуел ќе биде веројатно.

После се што направи столе за нас вакви коментари е срамота да се пишуваат. Сигурно во ливерпул не пишуваат вака за џерард или па во рим за тоти иако и двајцата си имаат милион екцеси во кариерата. Ама добро ние сме си фиром, нормално е.Не се плаши најдобри кафани има тука, не би ги оставил.
Ја сум сериозно исплашен после оноа што го видов денеска од страна на Кил против РНЛ.