Фан клуб - РК Вардар

Барам 3-4 карти за стоење Вардар - Барселона, ако има некој за продавање?

Да не си подранил малку друже? :D
Денес беа пуштени у продажба картите а пред 3-4 минути на ракоменти вести јавија дека салата е комплетно распродадена.

Денес беа пуштени у продажба картите а пред 3-4 минути на ракоменти вести јавија дека салата е комплетно распродадена.
Кај живеам јас бееее :icon_mrgr:

Иначе кај нас на трибина сигурно нема да се наполни, ама ако не навивате, не доаѓајте за џабе :kuracc:

Иначе кај нас на трибина сигурно нема да се наполни, ама ако не навивате, не доаѓајте за џабе :kuracc:
Едниот дел вие а другиот за децава од школиве на Вардар и така :Д

Леле какво добредојде ќе има Кирца ау ау :Д

Штo е рaбoтaвa сo трибинaтa нa кoмити штo јa нaредијa целa сo стoлчињa,привременo или зa стaлнo е?

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Уште се немаат научено луѓето дека овој тим на Вардар треба да се респектира и салата да се полни за Вардар, а не кога доаѓа само Барселона. А тие од управа ги пуштаат картите 20 дена пред утакмица, се плашеа изгледа празни места дека ќе има и со Барса. Иначе картите нема, ќе има пцуење сега на РК Вардар на фб.

Со Борац 20 души во сала а за со Барса се продадоа за еден саат картите. Годинава СЕХА катастрофа во посетеност. Лани со Борац имаше три пати повеќе луѓе.

Навивањето да биде барем пола од тоа што беше пред 2 години ќе биде супер:rolleyes:

Со Борац 20 души во сала а за со Барса се продадоа за еден саат картите. Годинава СЕХА катастрофа во посетеност. Лани со Борац имаше три пати повеќе луѓе.

Сезонска лани 1500, годинава 2500. Лани земав, атмосвера врв на 90% од натпреварите.. ја гледав и со фленсбург за Ф4 кога беше тука, делирум. :) А сега, ужас е.. ни атмосвера ни ништо...
Пари од сезонски ќе прават ? Немој молим ти се... :D

12185480_983294231731437_1934521996895368591_o.jpg

905969_983286428398884_515192949108285363_o.jpg

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom