Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си подранил малку друже?Барам 3-4 карти за стоење Вардар - Барселона, ако има некој за продавање?
Денес беа пуштени у продажба картите а пред 3-4 минути на ракоменти вести јавија дека салата е комплетно распродадена.Да не си подранил малку друже?![]()
Кај живеам јас бееееДенес беа пуштени у продажба картите а пред 3-4 минути на ракоменти вести јавија дека салата е комплетно распродадена.
Едниот дел вие а другиот за децава од школиве на Вардар и така :ДКај живеам јас бееее
Иначе кај нас на трибина сигурно нема да се наполни, ама ако не навивате, не доаѓајте за џабе![]()
Штo е рaбoтaвa сo трибинaтa нa кoмити штo јa нaредијa целa сo стoлчињa,привременo или зa стaлнo е?Кај живеам јас бееее
Иначе кај нас на трибина сигурно нема да се наполни, ама ако не навивате, не доаѓајте за џабе![]()
Ко божем другите навиваатКај живеам јас бееее
Со Борац 20 души во сала а за со Барса се продадоа за еден саат картите. Годинава СЕХА катастрофа во посетеност. Лани со Борац имаше три пати повеќе луѓе.