Фан клуб - РК Вардар

neka stavi togas plasticen kur na sekoe sediste pa sekoj neka si sedne na nego i neka zbori posle deka bila negova salata i sto sakal ke prael.
kombinacijata ne smeta , da se samo crni nikoj nema da se buni. ne fantazirajte

neka stavi togas plasticen kur na sekoe sediste pa sekoj neka si sedne na nego i neka zbori posle deka bila negova salata i sto sakal ke prael.
kombinacijata ne smeta , da se samo crni nikoj nema da se buni. ne fantazirajte

Не се секирај де ќе му пренесеме, еве еден блок црвени еден црни. Така и ние среќни и вие (бар половично) :D

Абе ако не ви се свиѓа гитла, незнам што толку филозофирате, имате пари да играте во АБА, изградете си сала, еве нели уште една ќе се гради земете обојте ја плаво, сива каква сакате...

Нема што да бараат. Ако не е прекршен договорот тогаш инвеститорот (ВАРДАР) одлучува што и како. Нека се среќни што воопшто и играат во нова сала. Нека продолжат вака и на крај нека не им дозволат воопшто таму да играат.

Кога веќе го прават на нивно земјиште гарант има станато збор за бојата на седиштата и би требало такво нешто и да биде вметнато во договорот.Со ваков потег Сергеј ќе прави само дополнителни трошоци зошто сигурен сум дека ако не се откаже од намерата да стави црвени седишта ќе ги скршат уште првата недела.

Бог да чува.
Кој ги има парите, тој ја гради салата. Кој ја гради салата, одлучува и како ќе изгледа
Јас не знам што не е јасно.
Што се однесува до мене, не ни требаше во Аеродром да ја градат, ама тоа е, не може во животот се да ти биде по ќеиф.

Од коа изграденото треба да е исто како рендерот?

Кога веќе го прават на нивно земјиште гарант има станато збор за бојата на седиштата и би требало такво нешто и да биде вметнато во договорот.Со ваков потег Сергеј ќе прави само дополнителни трошоци зошто сигурен сум дека ако не се откаже од намерата да стави црвени седишта ќе ги скршат уште првата недела.
И ако го прават тоа нека добијат сезонска забрана за навивање и да не бидат пуштани во сала, како и парични казни, па да видиш како ќе си ги подвиткаат опашките.

Ако е така во договорот се слагам и тогаш треба да се испочитува. АМА ако не е вметнато тоа во договорот тогаш сум за црвено црни седишта и слободно нека го сфатат тоа како провокација ако така сакаат мзтовци. Ако ги искршат седиштата ќе си плати клубот оштета и повторно ќе ги замениме за исти. Ако се повтори тоа повторно слободно нека си бараат нова сала за да играат, и нека се јават за 20-30 години кога ќе ни истече договорот па нека менуваат седишта, паркет нека фарбаат како сакаат.[DOUBLEPOST=1403702224][/DOUBLEPOST]
Бог да чува.
Кој ги има парите, тој ја гради салата. Кој ја гради салата, одлучува и како ќе изгледа
Јас не знам што не е јасно.
Што се однесува до мене, не ни требаше во Аеродром да ја градат, ама тоа е, не може во животот се да ти биде по ќеиф.

Аеродром е одлично место за салата. Од што дозволивме Вардар да излезе од фокусот сега некој маалски тимчиња тука претат... Овие се на исто ниво дури и помал клуб од минчовци, само остро со нив... Одличен потег на Самс.

Ако е така во договорот се слагам и тогаш треба да се испочитува. АМА ако не е вметнато тоа во договорот тогаш сум за црвено црни седишта и слободно нека го сфатат тоа како провокација ако така сакаат мзтовци. Ако ги искршат седиштата ќе си плати клубот оштета и повторно ќе ги замениме за исти. Ако се повтори тоа повторно слободно нека си бараат нова сала за да играат, и нека се јават за 20-30 години кога ќе ни истече договорот па нека менуваат седишта, паркет нека фарбаат како сакаат.

Не верувам да дојде до проблеми меѓу двете страни заради банално прашање.Еден услов имаат МЗТ и мислам дека ќе го испочитува Сергеј.
И јас сметам дека сала на Вардар не треба да биде изградена во населба каде има најмалку навивачи на Вардар од останатите населби во Скопје(со македонско население) али тоа е.

Не верувам да дојде до проблеми меѓу двете страни заради банално прашање.Еден услов имаат МЗТ и мислам дека ќе го испочитува Сергеј.
И јас сметам дека сала на Вардар не треба да биде изградена во населба каде има најмалку навивачи на Вардар од останатите населби во Скопје(со македонско население) али тоа е.

Јас сум против тоа да се испочитува. НЕМА ПОТРЕБА. Доволно е што ви дозволивме да играте без да плаќате кирија и што откако ќе заврши концесијата ќе ви ја поклониме салата. Комити треба да се организираат и да бараат Самс црвено црна да ја обои и салата и седиштата. Наша е треба да си ја брендираме НИЕ како сакаме. Ако сакате партнерски однос каде треба да се почитува и ваше мислење дајте пола пари за градбата. Money talks...

Не се слагам дека Вардар има малку навивачи во Аеродром. Сите уствари потекнувате од Запад. Во блиска иднина кога ФК Вардар повторно ќе пркне а РК уште појако ќе гази еден по еден сите ќе се вратите, затоа сега и ве фаќа паника. За нас салата е на право место и ако биде добро брендирана ќе биде голем плус за Вардар.

Јас сум против тоа да се испочитува. НЕМА ПОТРЕБА. Доволно е што ви дозволивме да играте без да плаќате кирија и што откако ќе заврши концесијата ќе ви ја поклониме салата. Комити треба да се организираат и да бараат Самс црвено црна да ја обои и салата и седиштата. Наша е треба да си ја брендираме НИЕ како сакаме. Ако сакате партнерски однос каде треба да се почитува и ваше мислење дајте пола пари за градбата. Money talks...

Не се слагам дека Вардар има малку навивачи во Аеродром. Сите уствари потекнувате од Запад. Во блиска иднина кога ФК Вардар повторно ќе пркне а РК уште појако ќе гази еден по еден сите ќе се вратите, затоа сега и ве фаќа паника. За нас салата е на право место и ако биде добро брендирана ќе биде голем плус за Вардар.
Мислам дека тој партнерски однос е тоа што овие му го дале земјиштето(како и пола кеј), а он треба да изгради нова сала. Плус ретко кој од Аеродром се побуни дека ќе дојде Вардар да игра тука, никој не бараше салата да биде плава или столчињата да бидат плави или било што, само глупо е што се праат непотребни тензии. Со фарбање на ѕидови во црвено и слично, само ќе се поттикне поголемо одделување и конфликти. Ништо немаше да кошта ако се беше во некоја неутрална боја нели :)
За @Кирца во о.Аеродром има доста навивачи на Вардар, ама тие се стационирани во Ново Лисиче и Лисиче :)

Јас немам никаква допирна точка со МЗТ и Фемили,моето мислење не беше од поглед на навивач на МЗТ или член на Фемили.Што се однесува до мене искрено воопшто не ме интересира бојата на седиштата.Јас сакам да биде црно црвена,но поентата ми беше дека Сергеј од почеток сигурно знаел дека таа црвена боја ќе им смета на МЗТ т.е Фемили.

Мислам дека тој партнерски однос е тоа што овие му го дале земјиштето(како и пола кеј), а он треба да изгради нова сала. Плус ретко кој од Аеродром се побуни дека ќе дојде Вардар да игра тука, никој не бараше салата да биде плава или столчињата да бидат плави или било што, само глупо е што се праат непотребни тензии. Со фарбање на ѕидови во црвено и слично, само ќе се поттикне поголемо одделување и конфликти. Ништо немаше да кошта ако се беше во некоја неутрална боја нели :)
За @Кирца во о.Аеродром има доста навивачи на Вардар, ама тие се стационирани во Ново Лисиче и Лисиче :)

Не е така. Вардар е во партнерство со општината а не со мзт и како такви ќе се договара со општината. Мзт ако сака да учествува и врши притисоци преку навивачите нека дадат и они пари. Партнерскиот однос е и во тоа што на крај се тоа и останува на општината, на крај крајева цела иницијатива беше баш од општина Аеродром. На мзт му требаше нова сала, еве добија. Сега преку леб сакаат погача.

Со брендирање на салата Вардар ќе добие конечно свој дом. Доста попуштаме.

Не е така. Вардар е во партнерство со општината а не со мзт и како такви ќе се договара со општината. Мзт ако сака да учествува и врши притисоци преку навивачите нека дадат и они пари. Партнерскиот однос е и во тоа што на крај се тоа и останува на општината, на крај крајева цела иницијатива беше баш од општина Аеродром. На мзт му требаше нова сала, еве добија. Сега преку леб сакаат погача.

Со брендирање на салата Вардар ќе добие конечно свој дом. Доста попуштаме.
А општината е газда на МЗТ, така да врти сучи пак тој е договорот.

Јас немам никаква допирна точка со МЗТ и Фемили,моето мислење не беше од поглед на навивач на МЗТ или член на Фемили.Што се однесува до мене искрено воопшто не ме интересира бојата на седиштата.Јас сакам да биде црно црвена,но поентата ми беше дека Сергеј од почеток сигурно знаел дека таа црвена боја ќе им смета на МЗТ т.е Фемили.

Значи сакаш да биде ЦРВЕНО ЦРНА епа што тогаш виткате кичма? Јасно и гласно кажи и барај тоа, што им ќутиме наша сала е наш дом, они се само кираџии.

Ако Сергеј НАМЕРНО ги направил ова тогаш :cuc: Јас пак мислам овие партискиве војничиња окулу него сакаат да биде салата во боите на ВМРО така треба и на Ивица да му се каже.... Па нека одлучи Ивица дали е против боите на партијата од која живее :ROFLMAO: малку и него во незгодно да го ставиме :D[DOUBLEPOST=1403704578][/DOUBLEPOST]
А општината е газда на МЗТ, така да врти сучи пак тој е договорот.

Има разлика. Договорот го правеле општинари така да тешко дека некој ќе ставел клауза за седиштата, во тие моменти за нив беше доста само да се изгради салата. ;)

Друга работа што ако утре општината го продаде клубот еве на Самс и овој го прекрсти во ВАРДАР или нешто трето и му ги смени боите? Да не забегуваме ако има клауза во договорот за сиви седишта ОК, ако нема се надевам ќе бидат црвено црни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom