Фан клуб - РК Вардар

ne se praj glup so sila zborame za parite sho idat od opshtinata na strana od privatnicite, milionski sumi nejasni pari vo forma na samsonenko od dzeb dava svrtija vo vashite klubovi sala vi izgradija isto od pari od vladata samo, mislam jasno mi e mene slatki bea i tituli i se samo da se kurcite i da prajte sporedbi ne sme od nebo padnati znajme vo koja drzava zivejme sami go pcujate svinjata sho praj so klubot
Абе ропак еден и нашите можат да изградат сала кој им брани? Никој. Тие пари се од кредити и не се паднати од небо ама џабе се објаснуваме (затоа ме баниравте) и не се радувајте многу за Работник бидејќи ако не биди во 1/8 финале во ЛШ толку ќе биди и од спонзори, а се надевам и од платформата бидејќи не можи да се даваат пари во дупка. Важно е да се учествува мотото на Кубертен одамна не постои.

Па ако е така, ако не сакаш да се правиш мутав, тогаш знаеш и како ти е настаната таа платформа, дека се е исто така политички изгурано, и од истатта партија која нас ни ја лепиш е направен притисок истата таа платформа да продолжи плус надополнета со спонзори кои исто така под притисок од партијата се принудени да спонзорираат за свои бизнис интереси. Ваљда и тоа го знаеш?? Доста ти ја извртуваш тазата дека кај вас платформите и спонзорите доаѓаат од чиста љубов кон клубот, само кај нас се нарачани преку партиска линија. Чукни тоа тимбата малце. Баш дека живееме во Македонија и дека се се знае.
platformata e mizerni pari vo sporedba so vashite najskap klub vo evropa i najgolemi plati za igrachite
Абе ропак еден и нашите можат да изградат сала кој им брани? Никој. Тие пари се од кредити и не се паднати од небо ама џабе се објаснуваме (затоа ме баниравте) и не се радувајте многу за Работник бидејќи ако не биди во 1/8 финале во ЛШ толку ќе биди и од спонзори, а се надевам и од платформата бидејќи не можи да се даваат пари во дупка. Важно е да се учествува мотото на Кубертен одамна не постои.
dosta mu go lapash na skopjani koja opstina vo makedonija e sposobna sama sala da si izgradi i koj privatnik ke izgradi sala ako ne e to drzavata ne ste normalni sho pishite

platformata e mizerni pari vo sporedba so vashite najskap klub vo evropa i najgolemi plati za igrachite
Прајм Вардар со финансии беше далеку зад ПСЖ, Барселона, Веспрем, Киелце, Кил, Рајн-Некар, така да не лупетај

Прајм Вардар имаше 8 милиони евра буџет. ПСЖ 18 милиони. Ако добро се сеќавам.

dosta mu go lapash na skopjani koja opstina vo makedonija e sposobna sama sala da si izgradi i koj privatnik ke izgradi sala ako ne e to drzavata ne ste normalni sho pishite
Колку што има резултати толку и пари ќе добива Работник. Приватникот може да изгради спортска сала ама не сака да инвестира во тоа. Не се сеќавам како беше изградена салата на РК Варадар ама колку што знам и таму приватникот даде пари. Инвестициски кредити се во прашање ама што ќе се објаснувам со тебе ропак.

Колку што има резултати толку и пари ќе добива Работник. Приватникот може да изгради спортска сала ама не сака да инвестира во тоа. Не се сеќавам како беше изградена салата на РК Варадар ама колку што знам и таму приватникот даде пари. Инвестициски кредити се во прашање ама што ќе се објаснувам со тебе ропак.
koj crni krediti kloshar grujo ja izgraid so moi i tvoi pari dali si normalem sho
pishish

Друже дај бе не се резили со вакви изјави. Не пишав колку пари е платформата него начинот на кој се склапа се во МК и дека реален инвеститор( спонзор) не ти фрла пари. Така и овој вашиот, исти курац е. Фрла кеш , прави бизниси со држава , рајата е среќна во Битола, конташ? Правеше притисок да не биде сам, успеа преку партија да издејствува нови "спонзори" кои се појавија преку ноќ. Кога кај нас се презентираа спонзорите тука сите пишувавте ВМРО ни ги донесе, сега кога се појавија кај вас кој ги донесе? Исто на насмеа со ова Вардар бил најбогат клуб и најјаки договори :ROFLMAO:.Искрено , полесно ти е така кога си правиш филмови? Дали си го видел ПСЖ од тој период , Веспрем, Киелце, Рајн Некар, и уште неколку клубови кои имале буџетишта спрема Вардар наш? Затоа и тие титули се слатки , посебно втората. Не е се во парите , треба плус многу ствари да се наредат еднаш да станеш Европски шампион , а богами два пати не да е за зборење и фалење, цел живот ќе се збори за тоа. Еве замисли вие само да поминете групи во ЛШ колку ќе зборите за тоа , романи ќе пишувате , а за две европски титули не може ни да замислуваме. И уште кога ќе земете да негирање или нешто да оспорувате не знам како срам не ве фаќа:).

najizvrtena teza vo istorijata samo sami si ja lajknuvate site znajme koj beshe glaven finanser i denes koj e glven finanser a to e partijata direktno a so to drzavata, ne se to skopski pari vashite tuku makedonski i moi i tvoi, za bitola barem e sigurno 100 nasto e od dzeb na bitolchani
Да дека кај вас не финансира партијата и државата преку општината. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom