Фан клуб - РК Вардар

Не е Пелистер толку слаб, лоша карма носат тоа безвезните тропалки што сосема непотребно ги поделиле во публика, ко да сме Данска :icon_mrgr:

Да си ја гледаме ние нашата работа, пошто сигурно нема вака да изгледа мечот кога ќе дојде момент да играме едни против други дома, па макар ние биле 2 класи подобри од Ла Риоха.
Дерби е дерби и најлошите играчи во составите знаат да блеснат на такви мечеви, голманот кој што бркал муви два дена претходно во Европа ќе се разбрани баш тогаш и ќе изгледа ко Омејер.
Така да - има уште многу време за влечење било какви заклучоци.
Маратон трчаме, не е трка на 200 метри.

Последно уредено:
Не е индикативен еден меч. Имаа лош ден. Ама стандард, они се преценуваат, и сега и го плукаат Лино - стариоо. Секој случај, послаби се од лани, и мислам дека и дома ќе се мачат со Охрид и Киро. Може да изиграат океј со секого, ама очекувам, како што предвидов кога го потпишаа Лино, дека на зима ќе пукне со него, и ако паднат во лоша серија, не би ме изненадило и некој лош Супер Лига пораз да изедат.

Ќе игра ли Педро со Висла ? Има ли некој инфо ?
Играл не играл нашиве ќе се штедат за со Висла.Тешка утакмица според мене ништо чудно и да не победи Охрид овојпат,сигурно и многу мотивирани ќе влезат на мечот, а се со квалитетни играчи, нијанси ќе решаваат.

Играл не играл нашиве ќе се штедат за со Висла.Тешка утакмица според мене ништо чудно и да не победи Охрид овојпат,сигурно и многу мотивирани ќе влезат на мечот, а се со квалитетни играчи, нијанси ќе решаваат.
Брат чоекот праша за со Висла не со Охрид

Back
На врв Bottom