Фан клуб - РК Вардар

Neka mu e so sreka.
Vaka neutralno gledano dosta glup transfer, bas za unistuvanje kariera u najubavite godini. Los poteg na igrac sto ima 29 godini. Iako lici kako karieren skok ne e.

Vo Pick Szeged ke se bori so bratot na Fazekas kako mladinec, so Bodo prv lev bek na Ungarija koj ke deli minutaza so Mackovsek a na sreden se Smarason, Kukic i Jim Gotfridson. Verojatno ne znae deka tamu ungarskite rakometari dobivaat sansa pred bilo koj.
Ne znam kolku ke se iznaigra, mislam deka ke ceka povreda za da igra LS (aj bar ke ja glea od tribini ahahaha zoso mu trebala podobra liga). Vo ungarsko protiv Tatabanja sigurno ke igra ama mislam ne odi tamu za da igra protiv niv.
No toa e sto e, udrila paricka i nadezite vo glava.
Многу глуп трансфер ако останат во Сегед и следната сезона сите шо ги спомна.Не вервам дека доби многу повеќе пари од Вардар,да си останеше Скопје цар ќе беше.Сигурно ја доби истата понуда и во Охрид па ја одби.
Со среќа нека му е и се надевам да прифатит да играт за репрез.

sega ke go sakate da igra za reprezentacija? haha
Сакав да пишам да не се палат сите кога го бројат за репрезентација, ама ај викам да си ќутам :D
Како и да е, ќе донесе квалитет во репрезентација. Се додека не му зема место на некој македонец (пример на Дамјан ако се развие ко што треба), нема ништо лошо во неговото играње.

Што е ова? Нигде нема ваква вест по порталиве
дали е точна информ. незнам.......24 се најсигурни

sega ke go sakate da igra za reprezentacija? haha

Сите може мајтап да си тераме, но негов настап за репрезентација може да биде само плус за нас. Со Атанасијевиќи и слични играчи видовме колкав е лимитот, ниту последни во град, ниту први во село…

Сите може мајтап да си тераме, но негов настап за репрезентација може да биде само плус за нас. Со Атанасијевиќи и слични играчи видовме колкав е лимитот, ниту последни во град, ниту први во село…
Така и за фитиљот зборавте сега сите се крстите во него а близнаците не добија шанса за да видиме колкав му е лимитот инаку се сложувам дека ќе добиеме со украинецот плус

Neka mu e so sreka.
Vaka neutralno gledano dosta glup transfer, bas za unistuvanje kariera u najubavite godini. Los poteg na igrac sto ima 29 godini. Iako lici kako karieren skok ne e.

Vo Pick Szeged ke se bori so bratot na Fazekas kako mladinec, so Bodo prv lev bek na Ungarija koj ke deli minutaza so Mackovsek a na sreden se Smarason, Kukic i Jim Gotfridson. Verojatno ne znae deka tamu ungarskite rakometari dobivaat sansa pred bilo koj.
Ne znam kolku ke se iznaigra, mislam deka ke ceka povreda za da igra LS (aj bar ke ja glea od tribini ahahaha zoso mu trebala podobra liga). Vo ungarsko protiv Tatabanja sigurno ke igra ama mislam ne odi tamu za da igra protiv niv.
No toa e sto e, udrila paricka i nadezite vo glava.
Ништо чудно еден од Бодо/Мачковшек да бега сезонава, па да бараат замена. Смарасон многу веројатно оди во Барселона на лето. Но, дури и во таква ситуација и јас мислам дека не му е ова баш сјаен трансфер, не знам колку е Горига играч за тим како Сегед. Баш му ги гледав статистиките од таа сезона што ја одигра во Франција, во Аикс и не му се нешто баш сјајни. Али па искрено, го разбирам и него, има шанса сега, се чувствува самоуверено, па сака да се проба, да отиде едно скалило нагоре што е сосема легитимно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom