Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е страшно тоа што жени мешате, курви биле, вакви такви, скандирате, па уште сврти страна назад, се слави такво однесување. Мислам, браво, многу цивилизирано. Па после тука ваши членови пишуваат дека сте биле најспортска публика. Држете се до играчите, нив навредувајте ги, што мајка фамилии им мешате ко некои говеда.

Мене ми е страшно тоа што жени мешате, курви биле, вакви такви, скандирате, па уште сврти страна назад, се слави такво однесување. Мислам, браво, многу цивилизирано. Па после тука ваши членови пишуваат дека сте биле најспортска публика. Држете се до играчите, нив навредувајте ги, што мајка фамилии им мешате ко некои говеда.
Душица ти си ? :angel:

govedo e toj so te napraj.. eve za da ne mesame familija
ti se najde najpameten ke ne ucis kako treba ? ne ti se bendisva so se pisi ovde ? prijatno be so kur baras koj te tera 10ti post ti e goveda nezz sejaci nezz so
sve da ti ebam eve

Абе и тебе жената да ти ја пумпаат!

Те разбирам од кој аспект тргнуваш, браниш легенда на клубот, ама да не се прајме наивни дека сестричињата од Струмица не беа едни од главните к*ротресачки во Скопје пред да му се увалат на овие вашите.

Те разбирам од кој аспект тргнуваш, браниш легенда на клубот, ама да не се прајме наивни дека сестричињата од Струмица не беа едни од главните к*ротресачки во Скопје пред да му се увалат на овие вашите.
И да било така. Кој кур жената му ја мешаш? Сеа ја и ти да се скараме, треба жена ти да ја вреѓам? Навредувај го него. Не му пипај у фамилија. Тоа е многу ниско, примитивно. И Комити да го прават, и било кој, срамно е за тој кој го прави. Мислам, нема смисла.

Ние и не се лутиме напротив тој си доби што заслужува по тоа од 5 шута пет ги утна што ни беше и целта. Парталите (порталите) скопски почнаја да пишат дека бил жртва и дека настрадало македонско девојче (скопска ороспија).
Sedum suta promasi vo niza I eden penal,imase na kaj od utakmicata 2/9.
Mnogu glup e toj Karadzic,ja krena atmosverata so taa provokacija na -6 I za malku ke ja izgubea utakmicata

Koj mu e kur na svinjata I bracedot negov so e trener na dvojkata ,so go izbkrale Milence salam se tie ili skroz na skoz zabegaa iskopleksirani kopiljaci

И да било така. Кој кур жената му ја мешаш? Сеа ја и ти да се скараме, треба жена ти да ја вреѓам? Навредувај го него. Не му пипај у фамилија. Тоа е многу ниско, примитивно. И Комити да го прават, и било кој, срамно е за тој кој го прави. Мислам, нема смисла.
Oчајни сте, пред да пишите нешто изброј до 3 не до 10. Кажуваш за топојкте на Соси не ги спомнувате билиите на Куси или за дебилните гестикулации на тие пред него. Никој не е розов а најмалку вашите светци.
Тоа е дел од играта и треба да постои.
Но ако збораме за ниски работи учиме од вас пример сте за селандурија.
Прајме муабет реален, на вас се остава до к
тој степен да сте дебили, каменковци, воајери, питачи, буљаши па и шо др не.
Нека ви е на чест, да ви измисли некој не може до тој степен, сите сте заебани во срж.
Позз и со мислата да ми сте дека секој не е совршен па ни припадниците врз која имате најголеми комплекси па ни луѓето према кои си набиваат комплекси а се фрустрирате дека постојат.
Уживајте бе мекичи, убај сте за да ве задоволуваат по ваши потреби.

Последно уредено:
Суси јајца ни покажуваше во Охрид на Куп финалето.

Ја сакам да кажам, дека кога провоцирате играчи, немате право да се буните кога ќе ви даде некој гол и ќе ви каже да ќутите. Тоа е спортски, во духот на ривалството. Ти го провоцираш него, он тебе. Нема лутиш тука.

Не, еднострано ко некои лузери да барате, вие да вреѓате, да му мафтате надуени свињи на Борко од публика, и кога ќе фати пенал да плачето ко бебиња дека ви мафнал во ваш правец. Сте го провоцирале Игор, ви збрцал гол, ве провоцирал он вас. Не бидете плачипички - "ау, нее, леле, не провоцираше, како не му е срам, мамето негово". Уште па и некоја јака провокација да ви удрил, ви направил знак на ќутите. За тоа плачете? Чувај боже.
Po ne znam koj pat ke se pisi za istoto
Soussi ova gestikulacija ja praese kon tribinata kaj sho sedea navivacite na Pelister ne na Vardar da ne baram pak snimki!!!!

Битолската публика е меѓу најдобрите, но не и најдобра. Секоја чест за аплаузот на ракометарите на Вардар , но со пораката на коментаторот на МРТ го расипавте убавиот впечаток. Да речеме дека било така но слушнете. ги коментарите кога Е. Пелистер победувал,кога ја освои титулата и многу други кога коментаторот секогаш ,,навива,,за послабиот.Битолската публика не се однесува коректно и спрема своите играчи сетете се на Мандалиниќ,колку само европски натпревари ги добивте благодарејќи на него.Хосни беше единствен десен бек го цедевте до максимум и пак го навредувате и омаловажувате и за секој пораз него го обвинувавте.,заборавајќи дека ракометот е колективна игра.На Бабиќ му скандиравте оди си .....и многу други. Навивачката група дивјачки се однесуваа во Скопје а за тоа била виновна организацијата За кавга потребни се двајца а во случајот не сте виновни вие.Премногу отров фрлате на форумов сите се виновни ама Вие сигурно не. Не ги оправдувам играчите кој провоцираат но и публиката треба да биде на ниво.Свесен сум дека ова ќе предизвика реакција кај битолчани и ќе почнат да вадат сексистички навреди и пцовки. Сето може да се каже на културен начин Време е почнуваме........

https://macedoniahandball.com.mk/wp-content/uploads/2023/10/MultiEsens-EurofarmPelister.pdf

https://www.gol.mk/rakomet/kizikj-blesna-na-golot-eurofarm-pelister-do-vrv-go-napolni-multi-esens
Го вратиле Вилсон ДавАЈС :vozbud:
Иако без учинок вчера на мечот со Мултиесенс.
Кога веќе го плаќаат, нека си го заработи лебот.
Не му дадоа лани некоја шанса да се докажи, оваа сезона ниту беше на список, а беше на приприми, не знам зошто.
Барем за одбрана чоеко е доктор на науки за Тајник, Танкосен, Петровиќ и слично.
Кога веќе неаме ќар од Сери, овај можи да се покажи како специјалец за одбрана.
Со Загреб од страната на Петровиќ едноставно не избушија како Ѓупка пред Император.
Дечкото нема ни О од одбрана.
Кога веќе на Тајник му дадоа слобода шо сака да прај во напад, без некој ефект, треба да се искористи од платниот список се шо имаме за на пролет.
Ништо не губиме,, ако се проба со Дејвис.

Според мене мора кратење на ростерот околу странските играчи, премногу е гломазен и неконкретен.
Стевановиќ, Нилсен, Сери, Ѓорѓовски, па и Петровиќ се е ова вишок засега, без некој конкретен учинок.
Долга е сезоната, треба измени да се напрат, во делот на странските играчи
Ај сега е полесно, играат со далеку послаби противници и нема некој замор.
Ама, во плеј оф ќе ни треба квалитет ако сакаме да го анулираме тој бод минус.
Десен бек пред се шутер неаме ни за лек.
Потајно се надевавме сите дека со Цехте и Петровиќ ќе се покрие нешто, излезе на крај лажна надеж, најслаба позиција ни е, и во напад и во одбрана кога бранат десните бекој.
Петровиќ ако добие наш пасош ок, да не држи место за странец, вака неаме ќар од него на тешки утакмици.
Во одбрана детето е тежок криминал, колку и да се труди.
Поубо ќе беше да го остат во двојката, и Ѓорѓовски, на толку пари фрлени нема плеј оф да фатат, ко шо стојат работите, во група со Аеродром, Скопје и Струга. :facepalm:

За десен бек, треба/ше некој шутер од далеку, макар и не играл воопшто одбрана.
Вака ништо не прајме, со Цехте шо нема удар од далеку, Павле не го ни гледа голот надвор од 8 метри.
Се гуши играта и делуваме безопасно.

Иди за брзо паузата, се надевам и вервам дека имат некој план за на пролет.
Јас да сум на местото на управата, ослободвам простор во буџето, со 3,4 странци спогодбен раскин.
Одам во Вецлар и кеширам за Фитило, колку и да треба ќе дам.
Греота е она дете да дреми на клупа во Вецлар, да му биди замена на Рубин.
На сите утакмици минутажа минималец.
Точно е дека не е улав да се врати од Германија во Битола.
Макар и за иста или поголема плата од таму.
Но, сепак во било кој тим да игра во Бундеслига не би ја добил таа улога како тука.

Исто така треба да се мисли и за голман, за в година.
Никучо се искина од бранење во Порто, таман му е него тајмингот да се врати дома.
Уште не ми е јасно како успеаа да го испуштат од раце Галевски.
Она дете ќе биди ѕвер, вчера ги отепа Охрид, 17 одбрани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom