Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Црвеното дугме на Путин :D то го чекаме.
Абе веќе знат кој се засилувањата само бараат алтернатива за нешто појќе.
Ако веќе знаеш кој ти е буџетот и колку можиш да си ги испружиш нозете не се прај поголеми стресој за исти карактеристики на играчи.

Незнам колку ќе биди "бум".
Десниот бек, тоест хрватот не сум сигурен уште дали е потпишан ама ќе се знај овие дена, ако случајно не дојди тој ќе дојди данец шо е дупло послаб од хрватот. Со србинот на лев бек оди многу тешко, не е скап ама адемар многу ја тупи работата така да најверојатно ќе се бара нов. Шо се однесва за среден, многу тешко да дојди некоја бомба оти сите квалитетни се зафатени или прескапи и тука е заебано, според мене ако не најдат квалитетен среден поарно ич нека не земат и нека играт павле, кисум, танкоски. Дејвис и Стеванович ќе бегат.

Fala kurcu ovie od skopje da viknat nekoj nasi vo emisija

Баш ќе ги изгледам добри емисии имаја со Начевски и Славе. Оф топик , го слушав Талески кај Лазаров на подкаст , дечкото е самобендисан на момемти и безобразен. Абе еден Јокиќ мвп е во нба титула му донесе на Денвер во интервју еднаш за себе нема изјавено дека е лидер и најдобар, скромно потенцира дека заслужни се сите, овај нашиот изјавува дека бил најдобар мак ракометар и дека разликата помеѓу Лазаров и него била тоа шо тој играл напад и одбрана а Лазаров само нападo_O.Па кажва како му карале жена па зато провоцирал во Битола и ќе продолжел да го прај истото.:facepalm: Другаро има тешки комплекси

Баш ќе ги изгледам добри емисии имаја со Начевски и Славе. Оф топик , го слушав Талески кај Лазаров на подкаст , дечкото е самобендисан на момемти и безобразен. Абе еден Јокиќ мвп е во нба титула му донесе на Денвер во интервју еднаш за себе нема изјавено дека е лидер и најдобар, скромно потенцира дека заслужни се сите, овај нашиот изјавува дека бил најдобар мак ракометар и дека разликата помеѓу Лазаров и него била тоа шо тој играл напад и одбрана а Лазаров само нападo_O.Па кажва како му карале жена па зато провоцирал во Битола и ќе продолжел да го прај истото.:facepalm: Другаро има тешки комплекси
Nema poselski od nego pa i vika se smetam za najdobar mak rakometar vo momentov...tele, Vo Benfika pokje od 10min nema da igra na utakmica

Nema poselski od nego pa i vika se smetam za najdobar mak rakometar vo momentov...tele, Vo Benfika pokje od 10min nema da igra na utakmica
Доволен е Чичко Николај за него, со ташаците и пајпата негова во Рајна ловеше риби. Убо му вели Лазаров нема мадиња да дај утакмица со јак тим.
Зато се лути нема со шо да ја задоволи таа дома шо му се шета па вади некојси фрустрации.
Ќе го видат и таму колку не го бива не се секирајте.

Доволен е Чичко Николај за него, со ташаците и пајпата негова во Рајна ловеше риби. Убо му вели Лазаров нема мадиња да дај утакмица со јак тим.
Зато се лути нема со шо да ја задоволи таа дома шо му се шета па вади некојси фрустрации.
Ќе го видат и таму колку не го бива не се секирајте.
neka mu se javi toj so portokalovata brada so mu karase zena i majka :pos:

Ме бендиса изјавата на Јович, дека ќе бидат борбени и дека сакат да направат тим од квалитетни странци и наши млади играчи, со тоа шо младите да имат шо да научат и да имат минутажа и во лш а со тоа и да бидат носители во иднина на клубот и на репрезентацијата.
Со ова изјава како да сака да кажи дека ќе земат среден и десен квалитетни играчи, а за лев не спомна. Дај боже да грешам за средниот дека тешко ќе дојди некоја бомба како шо реков погоре, оти сите се зафатени и прескапи, шо е до мене и прескап би платил на среден, за десен исто така да се земи солиден играч, а на лев и десно крило воопшто да не се зема играч, наместо за нив да се плаќа нека се ослободат средства за среден, тој е најбитен според мене па сега ке видиме.

Ај, ај, ај, младите ќе добивале шанса во ЛШ :D
Кои црни млади ќе добиеле шанса, максимум Атанасијевиќ ако добие некоја минута и Костески ако го брои за млад.
Изгледа не се свесни вашиве што значи играњево во ЛШ, какви резултати ќе извадите ако не донесете бар уште 3 играчи кои се класа ракометари.
Публиката дава поддршка, ама сака и резултати, никој не сака да гледа како тимот му губи по 15 разлика на домашен терен.
Видовме дека годинава во ЛЕ кога спласнаа резултатите не можевте ни салата да ја наполните, а ќе видиме какви коментари ќе има за играчите ко ќе папнат 40 гола од ПСЖ и ќе изгубат 20 разлика.
Нема веќе слаби екипи во ЛШ како на времето ко ќе се најдеше некоја отепана екипа што ќе ја победевме и како трети во група (од 4 екипи) ќе одевме во КПК, ова се практично крем де ла крем од Европа, со тук таму по некоја послаба екиоа.
Тие демагогии дека млади играчи шанса ќе добивале може на Широк сокак да ги продава.

Ај, ај, ај, младите ќе добивале шанса во ЛШ :D
Кои црни млади ќе добиеле шанса, максимум Атанасијевиќ ако добие некоја минута и Костески ако го брои за млад.
Изгледа не се свесни вашиве што значи играњево во ЛШ, какви резултати ќе извадите ако не донесете бар уште 3 играчи кои се класа ракометари.
Публиката дава поддршка, ама сака и резултати, никој не сака да гледа како тимот му губи по 15 разлика на домашен терен.
Видовме дека годинава во ЛЕ кога спласнаа резултатите не можевте ни салата да ја наполните, а ќе видиме какви коментари ќе има за играчите ко ќе папнат 40 гола од ПСЖ и ќе изгубат 20 разлика.
Нема веќе слаби екипи во ЛШ како на времето ко ќе се најдеше некоја отепана екипа што ќе ја победевме и како трети во група (од 4 екипи) ќе одевме во КПК, ова се практично крем де ла крем од Европа, со тук таму по некоја послаба екиоа.
Тие демагогии дека млади играчи шанса ќе добивале може на Широк сокак да ги продава.
Se kladevme edno vreme so tebe izgubiv stanavme sampioni borcam pivo :)

И официјално во Европскиот (светскиот) крем :)
Нека е аирлија и со СРЕЌА!!:love:
eurofarm-pelister-spalir-sampioni-2023-11-1.jpgIMG_20230615_132116.jpgIMG_20230615_132149.jpg

Металари е овај бе шо ги врти садовите со топчињата ?
Абе јас шо гледам ми се сврти, не пак тие таму, 3 пати го фаќа еден ист сад маста му ја извади од вртење, ги измеша брзините вампиро :pos: :facepalm: Ваков ждреб само кај нас можи да се види :D
Најмалце 4 утакмици ќе имаме со Вардар сезонава, без купот :zloo::sakasuste::sekcza:

п.с. И одма 1 коло во Скопје
Вардар-Пелистер негде 1 недела во Септември, дополнително за точен датум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom