Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Pak nigde ne procitav i kaj tebe deka ima nesto loso napraeno ili receno za Pelister.
Inace na igracite na Alkaloid ke mu se kara to sekako i kapata ke mu ja turnime za toa ne spori
samoto to so napraj klub so predsedatelo na rfm mozi da e loso za pelister vo idnina ama ok da zavrsime tuka so diskusija oti ocigledno razlicno glediste imame za loso a za karanjeto to e individualno ni ti mozis da mi kazis po koj da karam ni jas tebe po koj da ne karas taka da koj kako misli

Ikona ke mu dajme po to sme poznati
Благодарница,мечиња ќе фрлиме па ако треба и во клубот ќе го земиме да зема една плата , уште навивачи да му најдиме топ ќе бидиме ако не само гостување да му обезбедиме ќе биди доволно за почеток после сами "нашите" ќе му одат Скопје во сала како кај минчолург

Борко пак се јави и навистина се јави, случајно се активираа на ракомет навивачите од "метрополата" ако не помини со фудбалот да има награда планБ барем во ракометот да се земи титула а до тогаш да живеј партијата и се околу неа [emoji3]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

da da cveke da mu kupime sigurno nema los zbor kazano tocno samo so ete ako ja ima nekoj taa izjavata vo barselona ko bese deka saka vo pelister da ja zavrsi karierata pa dojde na krajo klub si napraj i deka mu trebale koncepti na reprezentacijata kako metalurg i alkaloid i deka fitiljo cervar go napraj igrac i tn i tn
Еве ја изјавата на Кире Лазаров, додека беше член на Атлетико Мадрид
UPDATE: https://youtu.be/BvJVHgjkV8E?t=132 Еве го видеото и зачувано да е, да не му текни на Киро да го тргни овие дена :)

Последно уредено:
Ова е во биографијата на официјалната страница за клубот , го копирав и го пуштив. Едно ќе прашам зошто не стој во биографијата се за ракометниот клуб Пелистер , многу работи му фалат , ние знајме шо е и како е , ама ќе отвори некој од странство ќе прочита и шо прајме сега , нејкам да вршам негативност само сакам да биди напишано се како шо е оти сум навивач на Битолскиот клуб Пелистер, во биографија јас колку шо знам се пиши и објаснува се за клубот , а шо е ова МИЗЕРИЈА од текст со 5 реченици за клубот. Сега гледам зато реагирам :mad::mad::mad:
На ден 29.11.2019 во општина Битола беше потпишан договорот ,,ПЛАТФОРМА ЗА РАКОМЕТНА БИТОЛА’’, со што и официјално Битола го доби клубот РК Еурофарм Пелистер.
Договорот го потпишаа претставници на двата клуба и градоначалничката на Битола, Наташа Петровска во просториите на Општина Битола.
Еурофарм Пелистер ќе биде водечкиот клуб со високи европски амбиции, а Еурофарм Пелистер 2 клуб исполнет со млади ракометари и таленти од Битола и цела Македонија.
____________________________________________________________________________________________________________________
РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК Битола е формиран на 9 март 2011 година во Битола и веќе неколку сезони се натпреваруваше во Првата машка ракометна лига како и во кадетска и пионерска конкуренција под капата на ракометната федерација на Македонија.
Од сезоната 2016/17 оваа екипа за првпат почна да се натпреварува во Супер лигата.
Тренерското место го предводи Ларс Валтер.
Во состав на клубот работи и ракометната школа која моментало брои 115 дечиња на возраст од 7 до 14 години кои се поделени во три возрасни категории. Со самата работа и професионален однос школата бележи добри резултати и наиде на голем интерес кај младите категории. Секоја категорија работи по посебна програма наменета за нивната возраст .

Ова е во биографијата на официјалната страница за клубот , го копирав и го пуштив. Едно ќе прашам зошто не стој во биографијата се за ракометниот клуб Пелистер , многу работи му фалат , ние знајме шо е и како е , ама ќе отвори некој од странство ќе прочита и шо прајме сега , нејкам да вршам негативност само сакам да биди напишано се како шо е оти сум навивач на Битолскиот клуб Пелистер, во биографија јас колку шо знам се пиши и објаснува се за клубот , а шо е ова МИЗЕРИЈА од текст со 5 реченици за клубот. Сега гледам зато реагирам :mad::mad::mad:
Немој не пиши вака , ќе се наљутат газдите :unsure:.
п.с. Со маркетинг се -10 , сајтот пола линкови не работат , па ни немаш ни обична информација Играчи , а за странци шо ќе читат кога нема англиска верзија .

Алиловиќ потпишал за Висла , ама рекол да се стрпите уште малку , дека за две години ќе дојде у битољу , затоа што отсекогаш му било желба да игра за еурофарм работник пелистер
:pos::pos::pos::pos:

Баталете го Киро, небитен е скроз...
Нема потреба да биди исвиркан од публиката, треба да биди поздравен и почастен со една 10ка за добредојде.
Сепак ништо лошо нема изјавено против клубот. Е сеа то шо не ја прифатил понудата од Стерјев е негов избор и негова одлука ама то не е причина да биди пречекан со свирежи.
Треба да биди поздравен со аплауз и толку со него, крај. Фокусот се знае кај треба да биди а тоа е се натпреварите.
Чекор по чекор, натпревар по натпревар.
Автоматски споено мислење:

Алиловиќ потпишал за Висла , ама рекол да се стрпите уште малку , дека за две години ќе дојде у битољу , затоа што отсекогаш му било желба да игра за еурофарм работник пелистер
Јагуриновски и Аларов ви се најголемите засилувања њоњо еден... Од година и тие нема да можите да ги задржите и ќе се радвате на некој третокласни турци и босанци.
Тебе ќе те коментираме на крајот од сезоната а дотогаш си небитен.

isto i gurbindo , duarte, cehte, andzelic, potpisaja za drugi kluboj oti mu rekol mihajlo deka ko ke imam pari ke vi dam plata vistina e brat ?

Nema problem ke pocekame izgleda ceka vie prvo Kara dago dojsite pa posle da dojdi da bide interesno, ebave bankrotirani

Пренос ќе има на мрт или само на стрим од рфм ќе можи да се гледа?

Некои играчи сериозно треба да се преиспитаат што прават и да си ја чукнат малце тиквата. Тука нарочито мислам на Василев и Пешевски. Не можи бе секоја утакмица по 4-5 зицери минимум од пикерите да имаме промашени. Хенеберг исто, излегува сам со голман и не гледа ништо, со цела сила ја треска во стативата.
Од лабави 8 разлика, поради не знам колку промашени шанси еден на еден сами пред гол, требаше повторно да се цедат и да бркаат победа последни 5 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom