Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Каспер Кисум е пристигнат во Битола, сместен е во Белата Куќа привремено, дур да му најдат апартман, утре би требало да биди претставен ,здрав прав и до последно играл утакмица и е во ритам шо е многу битно за нас. Максимум за 2 недели ќе биди претставен уште еден десен бек(скандинавец).Управата се гледа дека сака да ја донесиме титулата во Битола. Да се надеваме дека новите засилувања ќе придонесат за подобра игра, успеси и титула!

Каспер Кисум е пристигнат во Битола, сместен е во Белата Куќа привремено, дур да му најдат апартман, утре би требало да биди претставен ,здрав прав и до последно играл утакмица и е во ритам шо е многу битно за нас. Максимум за 2 недели ќе биди претставен уште еден десен бек(скандинавец).Управата се гледа дека сака да ја донесиме титулата во Битола. Да се надеваме дека новите засилувања ќе придонесат за подобра игра, успеси и титула!
Brat pazi go da ne izlegva od soba nikako!!!
Oti ili ke se povredi negde po dupkite niz Bitola ili ke se zapie negde treto nema!!!!

Upravata e resena da go vrati peharot doma i ke go vrati, ama nie sme lajnari nisto ne ni se bendisva samo za kritiki site samo za gomna jadene, koga ke pobedime 17 komemtari, koga ke izgubima 217 negativni komentari
Ima nekoj likoj koi cekaat da izgubi Pelister za da komentiraat a istite nikogas ne odat v sala na utakmici na Pelister ama tie se najglasni na fb.

Upravata e resena da go vrati peharot doma i ke go vrati, ama nie sme lajnari nisto ne ni se bendisva samo za kritiki site samo za gomna jadene, koga ke pobedime 17 komemtari, koga ke izgubima 217 negativni komentari
Ima nekoj likoj koi cekaat da izgubi Pelister za da komentiraat a istite nikogas ne odat v sala na utakmici na Pelister ama tie se najglasni na fb.
Епа дај напишете кои се правила на форумот да знајме.
Во цел спортски свет има и пофалби и критики , само овде треба да се фали кога е добро , да се ќути кога е лошо.
п.с. А ако ти е муабетот за фејзбук коментари тогаш до негде се сложвам.

Уште десен бек да донесат и плејофот можи да започни:gjavol:
Очекувам овај Кисум да биди повеќе засилување во одбраната одколку во нападот. Ако успеат да донесат некој двометраш левичар како овој шо ќе игра во двата правци, тогаш одбраната ќе биди цицка.

Уште десен бек да донесат и плејофот можи да започни:gjavol:
Очекувам овај Кисум да биди повеќе засилување во одбраната одколку во нападот. Ако успеат да донесат некој двометраш левичар како овој шо ќе игра во двата правци, тогаш одбраната ќе биди цицка.
Абе праен е муабето кај нас да се сите здрави и без овај Каспер со судии од надвор нема шо да думаме, само работата е овај уште еден да земиме пак ќе не турнат со рфм мукаетов, начевски николов и цело скопско лоби многу ни се тешки шансите ќе свирнат едно пробивање исклучвање и толку ќе биди сите гледате ракомет не знам шо уште не вие јасно сите федерации си одлучуваат кој кај ќе биди нека ни дат финале наши битолски судии да судат или од страна ќе прајме муабет вака тешкооо освен еднаш да сакаат да не остават да земиме титула плус шо рекоја погоре колку шо сакаме да бидиме шампиони толку во Битола не сакаат поради лични интереси, суети, его итн...

P. S. Спас на сезоната да повторам освен земање уште еден бек оти иаме голмани и пикери е да бараме судии од надвор!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Абе праен е муабето кај нас да се сите здрави и без овај Каспер со судии од надвор нема шо да думаме, само работата е овај уште еден да земиме пак ќе не турнат со рфм мукаетов, начевски николов и цело скопско лоби многу ни се тешки шансите ќе свирнат едно пробивање исклучвање и толку ќе биди сите гледате ракомет не знам шо уште не вие јасно сите федерации си одлучуваат кој кај ќе биди нека ни дат финале наши битолски судии да судат или од страна ќе прајме муабет вака тешкооо освен еднаш да сакаат да не остават да земиме титула плус шо рекоја погоре колку шо сакаме да бидиме шампиони толку во Битола не сакаат поради лични интереси, суети, его итн...

P. S. Спас на сезоната да повторам освен земање уште еден бек оти иаме голмани и пикери е да бараме судии од надвор!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Ако изиграш на терен машки и ја превземиш контролата во мечот, неможи судии да ти го решат мечот.
Секогаш ќе има спорни ситуации, ама сам ако не си ја завршиш работата, нема титула.
Лани во дербито судењето си беше коректно и нема шо да замерваме.
Начевски и Николов ги делегират да судат финалиња на светско и европско, ќе се бламират со сомнителни одлуки во супер лига.
Можи на времето имало тенденциозно судење, ама во последните 5-6 год во суперлига сите поважни натпревари се коректно судени.
Можи да има мало фаворизирање на Алкалоид ама во натпреварите со останатите екипи каде нема многу публика. Во натпреварите против Пелистер и Вардар кај шо имаш полни сали и цела држава пред тв, не вервам дека ќе се дрзнат да ги фаворизират.
А дека ќе плачи Киро, ќе плачи... :D

Ова година и да не сакаме титулата ќе ја земиме, РФМ преку начевци нема да дозволи уште едно бламирање. Вардар борчи пак некојси 2.5К нема шанса ЕХФ да му дозволи да игра ЛШ и така ќе проба и Михата да се скрие долгот нема европа нема проблеми

Појма ви немате одете Скопје ќе ги видите судиите секој втор ден се заедно на кафе ,мафе со играчите на 1961 исто важи за рфм немало да се бламираат абе тие мислам на старите начевци и михајло не уништија а вие се надевате сега жиката ќе сменил страна и бидел фер не знам шо да ви речам од шо сакате да не биди не гледате реално и брзо се заборавате
Го памтите муабето лани на борко поќето го знаат видоа на телефон дека ќе тепаме во Скопје а дома ќе загубиме и ни ги земат титулите за вистина да излези така на крај пробивање исклучување и толку плус годинава не сме фит и ќе можи да не сјебат уште со бутел ,алкалоид или Охрид
Немало да си дозволат бламажа па не го гледате Киро да можи сите ќе ги убие а не да гледа за реално судење кај ви се очите шо дека имаат борч еве и годинава имаа и шо ја зедоа титулата не му се избришаа нема да играат ЛШ ама тука ќе не толчат оти му се можи едниот е во рфм другиот судиска третиот во сеха сите се врзани како свински црева а вие се надевате уште се ќе биди нормално ама од Кавадарци ќе му го враќаат борчот ќе се игра нормално а клубот блокиран ова никаде го нема ни во Африка оти се знај стечај и 3 лига од почеток а кај нас се шампиони

P. S. Истото е во кошарката и фудбалот ако не си ја средиш во федерација ,судии па разни мешетари и партии ,власт опозиција нема шо да бараш !

Koga veke go spomnavme Kire Lazarov, se poveke se zboruva daka nema da bidi precekan prijatelski vo Boro Curlevski.
E sega prasane e dali treba taka da go precekame ili treba da go pozdravime igracot koj osven vo Pelister (Borec i Ovce Pole kako dete) nema igrano vo drug klub vo MK. Lazarov nema kazano nitu eden los zbor za Peluster, za Ckembarite, za Bitola, nekolku pati naglasvase ako ja zavrsuva karierata vo MK toa ke go napravi vo Pelister.
Ok kako selektor raboti prisrasno no toa go pravi i so igraci od drugi klubovi na samo od Pelister. Pa duri vo vakva situacija vo Pelister so mnogu povredeni igra i usluga ni pravi so ne gi zema, vidovte so mozese da se sluci so brakata Atanasievic, da gi zagubime na podolgo vreme.
Moe mislene e da ne se kara po Kire.

Koga veke go spomnavme Kire Lazarov, se poveke se zboruva daka nema da bidi precekan prijatelski vo Boro Curlevski.
E sega prasane e dali treba taka da go precekame ili treba da go pozdravime igracot koj osven vo Pelister (Borec i Ovce Pole kako dete) nema igrano vo drug klub vo MK. Lazarov nema kazano nitu eden los zbor za Peluster, za Ckembarite, za Bitola, nekolku pati naglasvase ako ja zavrsuva karierata vo MK toa ke go napravi vo Pelister.
Ok kako selektor raboti prisrasno no toa go pravi i so igraci od drugi klubovi na samo od Pelister. Pa duri vo vakva situacija vo Pelister so mnogu povredeni igra i usluga ni pravi so ne gi zema, vidovte so mozese da se sluci so brakata Atanasievic, da gi zagubime na podolgo vreme.
da da cveke da mu kupime sigurno nema los zbor kazano tocno samo so ete ako ja ima nekoj taa izjavata vo barselona ko bese deka saka vo pelister da ja zavrsi karierata pa dojde na krajo klub si napraj i deka mu trebale koncepti na reprezentacijata kako metalurg i alkaloid i deka fitiljo cervar go napraj igrac i tn i tn

Pa i nema da se kara (ako ne provocira) :D:D:D
Inace realno treba da se pozdravi na pocetok i posle da mu ja dupnime glata na tie alkite kako i da se vikat i to e to ;)

da da cveke da mu kupime sigurno nema los zbor kazano tocno samo so ete ako ja ima nekoj taa izjavata vo barselona ko bese deka saka vo pelister da ja zavrsi karierata pa dojde na krajo klub si napraj i deka mu trebale koncepti na reprezentacijata kako metalurg i alkaloid i deka fitiljo cervar go napraj igrac i tn i tn
Pak nigde ne procitav i kaj tebe deka ima nesto loso napraeno ili receno za Pelister.
Inace na igracite na Alkaloid ke mu se kara to sekako i kapata ke mu ja turnime za toa ne spori

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom