Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ни видео од овај... Ако е овај замената за Перич, тогаш ја утнале работата. Да почекаме, ќе видиме... Можи е донесен за втора опција.
Во секој случај очекував барем на среден да има некое позвучно балканско име.

Eve ovde ima highlights so PSG i NANT....
Gledam igra i napad i odbrana, relativno brz,dobro dvizenje na topka mozi i prema lev bek da igra duri na momenti...
Sepak ne e klasicen kreator na akcii vo stliot da ti ja daj topkata vusta i samo da sutnis kako so praese Peric kaj nas, no vo takva silna liga i igrachi koi se povekeprofilni i koi ne se zdrveni ko nasite "nadezi na 25-28 godini" da cekaat topki, tuku brzi i znaat sami da resat se vo dva potezi, so sakas pojke
Screenshot_2022-03-10-20-21-05-101_com.android.chrome.jpg

Последно уредено:
Vo preset na najvaznite natorevari od prvenstvoto i kupot najvazno e da mu kazat na koi igraci racunaat da mu dat dogvori i da se kreni motivacijata da bidat raet tie igraci so ke ostanat a drugite da si baraat careto oti vaka samo nosime igraci a nikoj ne znaj koj ke ostani i lesno mozi da popustat segasnite igraci ne deka ne se profesionalci i nema da izigraat za dresot i parite so gi zemaat ama drugo e ko ke znaat na so se i zabeleska ovie so gi potpisuvaat neka gi potpisat posle prvenstvo prezentiraj gi vaka mu paga moralot na segasnite gledaat zameni i nema samodoverba a za izborot rekov nema so da dumame ima koj nase e da odime da orajme keif vsala

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ни треба класичен плеј како од типот на Перич кој ќе го организира нападот, еќ ја размрда противничката одбрана. Овај Дејвис не ми изглеа за таков ама далеку од то дека е лош играч или дека не ни е потребен. Затоа пишав дек адоколку е втора опција на среден и доведиме уште еден играч тогаш ќе биди топ. Ако останиме на овој и Танковски, тогаш ќе бидиме лимитирани за наредна сезона.
Далеку од тоа дека овие играчи се лоши и дека немаат квалитет, сепак идат од француска лига а сите знајме дека заедно со бундеслигата се двете најјаки првемства во светот моментално.
Очекувам во наредниот период да донесат некој бачканец на лев и на среден бек и нормално да го задржат Стипе.
Со Пешевски изглеа ништо нема да биди како шо глеам, така да ќе треба и пикер странец да се носи пошо Граџан највероватно државјанство ќе добиел пошо планирал со Стипе да инвестираст во сопствен бизнис во Македонија.

Сега фокусот треба да биди на најбитниот натпревар во Скопје. Тој меч е финалето за Бабич оваа сезона. Доколку го изгубиме тој меч треба да се фокусираат кон ЛЕ и шо подолг престој таму. Нексе е горе долу екипа на наше рамниште. Предност ќе биди тоа што реваншот се игра во Битола.

Управа--> Контактирајте го Јагањац за наредна сезона. :sneaky:

Ни треба класичен плеј како од типот на Перич кој ќе го организира нападот, еќ ја размрда противничката одбрана. Овај Дејвис не ми изглеа за таков ама далеку од то дека е лош играч или дека не ни е потребен. Затоа пишав дек адоколку е втора опција на среден и доведиме уште еден играч тогаш ќе биди топ. Ако останиме на овој и Танковски, тогаш ќе бидиме лимитирани за наредна сезона.
Далеку од тоа дека овие играчи се лоши и дека немаат квалитет, сепак идат од француска лига а сите знајме дека заедно со бундеслигата се двете најјаки првемства во светот моментално.
Очекувам во наредниот период да донесат некој бачканец на лев и на среден бек и нормално да го задржат Стипе.
Со Пешевски изглеа ништо нема да биди како шо глеам, така да ќе треба и пикер странец да се носи пошо Граџан највероватно државјанство ќе добиел пошо планирал со Стипе да инвестираст во сопствен бизнис во Македонија.

Сега фокусот треба да биди на најбитниот натпревар во Скопје. Тој меч е финалето за Бабич оваа сезона. Доколку го изгубиме тој меч треба да се фокусираат кон ЛЕ и шо подолг престој таму. Нексе е горе долу екипа на наше рамниште. Предност ќе биди тоа што реваншот се игра во Битола.

потпиша за киелце

Ако си толкав голем љубител на ракометот и ги пратиш збиднувањата , тогаш нема да имаш вакви побарувања . Јагањац е официјално играч на Виве Кјелце а од наредна сезона е на позајмица во Рајнекар . Читам сите барате да се земат некакви странци а кој ке игра во домашно првенство со лимитот на странци?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Dejvis doagja od Ivri tie se momentalno lideri vo 2 francuska liga i 99% vleguvaat vo prva. Nema nekoja znacajna minutaza godinava tamu na 15 utakmici 10 gola. Ima bogato cv malku sum samo skeptik za godinite sho gi ima i dogovorot na 2 godini ama upravata si znaj kako se prilikite najdobro

Ако си толкав голем љубител на ракометот и ги пратиш збиднувањата , тогаш нема да имаш вакви побарувања . Јагањац е официјално играч на Виве Кјелце а од наредна сезона е на позајмица во Рајнекар . Читам сите барате да се земат некакви странци а кој ке игра во домашно првенство со лимитот на странци?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Извини шо не знаев ваква битна информација.

Шо напраја вториот тим ми ја дупнаа глата на тинекс пролет првиот лесно со охрид сега двата тима играат во купот се надевам финале да играме со двата Пелистери [emoji16]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Убо би било да се игра на неутрален терен, пример Кавадарци/Охрид, па да има навивачки групи од двете страни.
Е ако биди Охрид најинтересно ќе биди :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom