Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нетреба нокој да поднесува оставка . Треба вие како Битолчани да бидете по радикални , да ги фатите Јошко , Златко па и Васко и Шамбата наклоци насекако ке бидете последни во плеј офот та со нив та без ниви и да им забраните 200 метра до сала да се приберат. На крај потрошија еден куп ваши градски пари а вие само постови пишувате.
pocna veke da ni nedostigas kaj bese tolku vreme ?Drugarcina koga na pocetok na sezonata nekoi tuka tvrdeja deka ovaa uprava e dojdena da gi zemi site mozni procenti vie ne veruvavte. Da donesis 13 stranci so najniska plata od 2500eu za niv da platis 3500 za sertifikati, plus stan, hrana, smetki mnozetego po 10 meseci e togas ke vidite kolkava suma e vo prasanje. Plus vo upravata da imas Sportski Direktor so 72 000 denari plata Korleto Seha liga kancelarii 32 000 denari, svalerkata na Vasko 36 000 denari, Toto 42 000 denari i uste 3jca koi se na platen spisok so ocekuvate. Lesno e da komentiras koga si nadvor no koga ke vlezis za profit togas e opasna rabotata. Stojanovic na 35 godini ima plata od 3800eu zamislete kolkav e procentot na sportskiot. Da gi najdeme prvite preskonferencii SEHA KANCELARII DOLGOVI i normalno Evropski Pelister so 13 stranci a zosto zaradi procenti. Celo sdsm napikano od segde da se velecat pari i toa narodni e vaka se saka Pelister. Od vrata na vrata po mitinzi i plati napumpani po 4 prosecni Makedonski e vaka se saka Pelister. Koj na drugiot grob mu kopa sam pajga vo istiot.
Napred Pelister vo srce te nosam!!!!
Samo uste rekata ja zaboraj so ke teci a site nas so vas i drugite ne odnese za zal...Drugarcina koga na pocetok na sezonata nekoi tuka tvrdeja deka ovaa uprava e dojdena da gi zemi site mozni procenti vie ne veruvavte. Da donesis 13 stranci so najniska plata od 2500eu za niv da platis 3500 za sertifikati, plus stan, hrana, smetki mnozetego po 10 meseci e togas ke vidite kolkava suma e vo prasanje. Plus vo upravata da imas Sportski Direktor so 72 000 denari plata Korleto Seha liga kancelarii 32 000 denari, svalerkata na Vasko 36 000 denari, Toto 42 000 denari i uste 3jca koi se na platen spisok so ocekuvate. Lesno e da komentiras koga si nadvor no koga ke vlezis za profit togas e opasna rabotata. Stojanovic na 35 godini ima plata od 3800eu zamislete kolkav e procentot na sportskiot. Da gi najdeme prvite preskonferencii SEHA KANCELARII DOLGOVI i normalno Evropski Pelister so 13 stranci a zosto zaradi procenti. Celo sdsm napikano od segde da se velecat pari i toa narodni e vaka se saka Pelister. Od vrata na vrata po mitinzi i plati napumpani po 4 prosecni Makedonski e vaka se saka Pelister. Koj na drugiot grob mu kopa sam pajga vo istiot.
Napred Pelister vo srce te nosam!!!!
https://24rakomet.mk/пелистер-останува-без-тренер-петкови/Овие другите од управата сигурно и не знат дека изгубивме и дека Златко си поднесе оставка, преокупирани се со изборите![]()
Дури не се сменат многу работи, поарно никој, а никој нема ни да сака да дојди.eve bidna i to go izbrkavme josko ( i si zasluzi) go izbrkavme zlate (nezz i jas oti ) sea me interesira koj ke dojdi ?
Ne e aren Zlate be....?! Imal pritisok od odredeni lugje, abe 300.000 eur spickavte be, kako da nema pritisok... Ne mi se pisi, me umorija prikazn8te site ovie godini od 2005 navamu, za evropski Pelister i slicno. Nie sme izgleda budali so pisime ovde i so se zamarame za klubot, nikoj drug muva ne go lazi za ponasanjeto na igraci, uprava, trener i se okolu Pelister. Se imam da iznapisam i da mu iznarecam na site vo ta pomocana uprava ama kako so kazav ne umorija i ovie, i tie prethodno, i tie pred niv, site... mame ebaja na klubot... A go ima videno nekoj tehnickiot i generslniot??? Zivi se???