Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
1t8m0i.jpg

Се ќе се менва во салата и подлога, ќе се проширва и теренот, зад голот каде беше вратата изгледа тука ќе има рушење и ќе се проширва, заради поголема безбедност на играчите да не биди како сега дирек до ѕид...
Котелот за греење е наместен, ќе го менувале и осветлувањето, грото од рефлекторите беа прегорени, истото така требало и околу 4500 столчиња да бидат наместени, се е во ред да има подновување, ама проблемот е шо градежните работи биле на СТЕНД БАЈ, а времето не ГАЗИ !
НЕ ДАЈ БОЖЕ како шо се збора двете утакмици со Спортинг да ги играме во Португалија, ќе испадниме бетер од прилепчани така :D За кој кур најавуваа брда и долини, ако мислеа за ваква глупост, таман фати еуфорија после поминатото коло со босанците, ептен педерски ќе испаднат сега ако ги изиграт двете утакмици таму...
До крајот на фебруари има време милум, силум нека си напрат услови за игра...

П.С. Штета за кошаркарите на Пелистер, принудени биле да си бараат нова сала за игра, а овие ја одбрале Јасмин во Кавадарци, значи следните утакмици како домаќини ќе ги играме во Кавадарци, а таму веќе следната недела продолжува лигата каде играме со Вардар, ако има спремна кајгана екипа за таму, Кавадарци here we come :cool:

Vo tolku izminati godini dosega ne se najde den,mesec,nedela da se pocni so rekonstrukcija ni na stadionot ni na salata. I naednas sega na 20cm sneg I na -18 stepeni pocna se da se gradi. Vo red ubo sho pocna ke se zavrsi do 2022 negde se nadevam. Koj e toj tolku pameten sho odlucva da se igrat dvete so Sporting tamu koj e toj be? Nema sali demek drugi vo mk a? Poarno Ohrid ili Skopje da igrame kako domakini otkolku tamu za sramota odnapred so belo znamence ojdoja se predadoja ubeden sum deka ako igravem doma vo Bitola I ako se doneseja novite dvajca igraci sho se spomnuvaja nemase Sporting lesno da ne dobie ubeden sum vo ova atmosfera edno drugo nemase da mu bidi lesno da ti se pluknam I vo.vlast I vo opstina I vo uprava I vo se za dzabe kef praevme ko.ja tepavme Vogosca koj kur deka ja tepavme poarno tie neka odea ponatamu otkolku nie vaka golem k*r deka pominavme. Neznam neka kazi nekoj dali salata ke ispolnese uslovi ako imase samo greenje za na 18 fevruari a se drugo da ostanese isto? Ve molam toj sho znaj da mi daj odgovor. Kako mozi neznam nemozam da sfatam vo najbitnata prolet demek ko ke brkame seha liga nie da gi igrame site natprevari nadvor od bt dzabe e se pa nie vtori ke sme bile seha liga ejj hahaha greoj nevideni nigde go nema ova odi neka se otepat site sho se nadlezni I sho mu tekna bash sega vo januari da ja prat a kako sho procitav nekolku meseci ke se praj znaci ni vardar ni sporting ni metalurg nema da dojdat uzlaud je sve moj prijatele. Istoto e I so fudbalot vo najbitnata prolet sho ni sledi koga klubot e mnogu dobro organiziran nema da me cudi ako se premeestat Ohrid da igrat neznam sho da recam pokje STRASNO............:mad::mad::mad::mad:

Овие стварно ја наредиле работата двете утакмици да се играт во Лисабон.:eek:
Чудо нешто колку прости луѓе го водат клубот и градот, па толку народни пари не се фрлија за на Радовиш и Пролет да одиме да гледаме. И со 20к евра то го можевме. Шукурац се прифаќаше играње Европа ако знајте дека не исполнуваме услови.:boksix:
Никој неможи да ме натера да разберам дека не е возможно во рок од 3 месеци да се оспоби салата за да се игра европска утакмица. Факинг Јане Сандански со се десеткатен хотел ја кренаја од темел за една година и како и да сакат да ја шминкат Младост, пак Јане ќе личи како да е од друга планета спрема нашата штала. Џабе секоја клетва е премала за овие, само надеж дека ќе ги снема од на пролет и никогаш веќе нема да припарат на власт во градов.:sick:

Ne sum bil simpatizer na ovaa rakovodstvo na gradot nikogas ... drugite pa ne mi gi vari stomahot ... ama pak davav nekoja podrska radi kamenica... se borea decata... ama posle ova samo ke kazam .. pleme da vi ebam do sedmo koleno... se zensko da vi natrtam... lajna smrdeni... ne sutka za vas gvantanamo e malce... abe izginaja decata cela polu sezona, za vaka ? Abe kako ne vie sram ? Vie ste za nekoja mentalna institucija, nesto seriozno vi fali ... nemam zboroj da ja iskazam frustracijata ... a jas brani go rakovodstvoto na forumov ko beja bojkotite se cudev... si velev ne gi biva ama se trudat... znaci prviot natprevar treba masovni nemiri i tepanje na rakovodstvoto drugo care nema ... kazvajte predlozi da se organizirame ...

Ептен педерската ја манаја навистина, со ова 2 чекори се враќаме назад, а не да одиме напред....
Значи можеше овде да се изигра во Македонија на друго место, имат алтернативно решение пример во Охрид салата, ги исполнува сите услови и можеше таму да изиграат или пак крај краева и нека се играше и Скопје, нека биди подалеку ама барем ќе се играше во Македонија.
Вака со еден трошок ќе си поминат, ќе ги изират двете утакмици во ист ден, едната сабајле, другата вечерта и другиот ден ќе си дојдат како посрани.

Ристо Вујачиќ официјално од денес нов ракометар на РК Пелистер.
Добар потег, барем зедовме салам десен бек (y)

Mnogu jak poteg e ova sega radovis mesto so pet razlika, so sedum ke go tepvame... e zelki edni...

Аирлија :pijanco:

Уште Темо да го земите и да му помогните финансиски на комшиите топ ќе биди :D:D:D

Аирлија :pijanco:

Уште Темо да го земите и да му помогните финансиски на комшиите топ ќе биди :D:D:D
Хаха,по партиска линија.
Марјан циција,милиони прај со Пивофест,толку да се немало слух за спорт:tapp:
Иначе Темо и некои Швајцарци го барале,и РК Охрид.
Сигурно Андоновски на ФБ на ѕидот му има пишано МОРЕ ТЕМО,САКАШ ДА ДОЈШ КАЈ НАС?:icon_mrgr:

Хаха,по партиска линија.
Марјан циција,милиони прај со Пивофест,толку да се немало слух за спорт:tapp:
Иначе Темо и некои Швајцарци го барале,и РК Охрид.
Сигурно Андоновски на ФБ на ѕидот му има пишано МОРЕ ТЕМО,САКАШ ДА ДОЈШ КАЈ НАС?:icon_mrgr:
Ела кај нас енѕеро имаме, ќе се к'пиш секој ден ко ќе запролети :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom