Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Вукичевиќ итака беше спор, тек после кинење на вкрстени лигаменти ретко кој спортист се враќа барем приближно на она што бил пред повредата. Шут да, ама и премногу себичен.
Инаку не знам како забораја на Касим Каменица овој пат :D Еве и јас имав забораено да не прочитав дека е во Анкара ќе мислев дека раскрстил со ракометот тој.
Многу ми е мило шо барем ги нема оние силни најави за враќање на стари патеки бла бла... Нека работат, за фалење и за кочоперење има време. :cool:

Незнам зошто ама мене ми е се сумливо :cautious:. За ваквиот план кој го имат односно сегашните и тие идни ракометари шо треба да ги земиме минимум треба да имаме буџет 200.000 евра за да ја истуркаме сезоната.А кога ќе видам дека клубот е АД под газето.А газето го знајме дека е тешка превара искрено јас очекувам секој момент да пукни нешто.Единствено,единствено шо ми паѓа на ум е дека од централа го имат притиснато да вложи во некој клуб од градот така да не вервам дека на долги патеки ќе има нешто.Се надевам дека грешам ама дури јас не видам минимум 5-6 фирми спонзори се ми личи само на купвање време и ништо друго.
Единствено да се крстиме во Цревото и да се надеваме дека му имат даено одврзани раци за се и дека тој ќе најди некој спонзори инаку џорба е работата.

Какви 200000 нема шанси да дај тројче пред петнаесетина години имавме толкав буџет и од тогаш наваму се е лага и превара и мангупи со туѓи пари се прат све да ми ебам !

Какви 200000 нема шанси да дај тројче пред петнаесетина години имавме толкав буџет и од тогаш наваму се е лага и превара и мангупи со туѓи пари се прат све да ми ебам !
Тој тим шо планират да го склопат без 200.000 нема шанса.Инаку на кој сака нека се парите , важно нека вложат да живни клубот.

Абе дебелио од позадина ги плаќа странците а домашните општината.
Не е битно колку ќе се потрошат , битно е каков состав ќе склопат. И со помалце пари можат да склопат солидно тимче а видовме дека и со пари пред 2 години можиш ништо да не напрајш.
Како можеа бе да ги спичкат парите и да донесат играч од факинг Молдавија ??:confused:
На кој му текна од таму играчи да земат бе... Каква екипа само можеа да склопат тогаш, ама ко ќе го ставиш сопствениот интерес пред клубот , тогаш и вреќи пари да ти дат нема ништо да напрајш.

Абе дебелио од позадина ги плаќа странците а домашните општината.
Не е битно колку ќе се потрошат , битно е каков состав ќе склопат. И со помалце пари можат да склопат солидно тимче а видовме дека и со пари пред 2 години можиш ништо да не напрајш.
Како можеа бе да ги спичкат парите и да донесат играч од факинг Молдавија ??:confused:
На кој му текна од таму играчи да земат бе... Каква екипа само можеа да склопат тогаш, ама ко ќе го ставиш сопствениот интерес пред клубот , тогаш и вреќи пари да ти дат нема ништо да напрајш.
[emoji4]

Sent from my HTC One using Tapatalk

emoji4.png

Sent from my HTC One using Tapatalk
Сега ќе дојди еден чичко во бел мантил и ќе те однеси на едно место... Немој да се плашиш, ќе ти биди поарно.

Сега ќе дојди еден чичко во бел мантил и ќе те однеси на едно место... Немој да се плашиш, ќе ти биди поарно.
Ќе треба да облече само кошула што се закопчува од позади :D

Ќе го дотерат со кошулчето, се како шо треба...Само тој да ни биди поарен, ништо друго не е важно:)

abe mozi i pojke od 200 ke treba za ovie ... 100 ka najmnogu oti nemame ni oprema ni nisto i koj bi zemal pojke od 500 -600 od ovie do sega so ni se igraci ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom