Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко во Радовиш

Аман бе Ќани бе...:mad:
Уште не тргнати за Радовиш ги турнавте гаќите се предадовте. Поквалитетна екипа биле , бла бла... Играјте таму машки , мотивирај ги децата да излезат на терен да се борат до последна минута а не изјави дава како со Металург да играт на гости.
Можиме да тепаме во Радовиш , само треба да се игра машки утре.
Нема предавање.

Тешко во Радовиш

Аман бе Ќани бе...:mad:
Уште не тргнати за Радовиш ги турнавте гаќите се предадовте. Поквалитетна екипа биле , бла бла... Играјте таму машки , мотивирај ги децата да излезат на терен да се борат до последна минута а не изјави дава како со Металург да играт на гости.
Можиме да тепаме во Радовиш , само треба да се игра машки утре.
Нема предавање.
Ni ke tepame ni nisto.
So ova ekipa nisto ne prajme.
Neam nisto protiv decata,ama realno da gledame na rabotite treba.
Na rang na Tekstilec i Prespa sme zasega.
Izgleda pak nema da igrat Crnogorcite.
Dzabe gi dovleckaja,ili nemat pari da platat za sertifikatite ili igracite nemat cisti dokumenti.
Neka ne lazat pojke sramota e.
P.S.
Razbrav deka Niceto zaminal kaj Iveo_O

http://setaliste.com.mk/wp-content/uploads/2014/10/zrk-pelister.jpg
Ја наредив работата,та црната за мене,та од општината за Томасино ко постар :icon_mrgr: другите две шо знајте прајте,ајт :icon_lol:
Poubo so pomalite i za mene.
Stom se 18+ zakonski izdrzano e.:icon_mrgr:
Za ta od opstina ne fala, ako razberi mazot mu go jadov stapot(karatist,bokser e):LOL:
A i ta e bokserka nesto,+ako vidi so imam pisano za nejzniot gazda(mr-dr)tesko mene ke bidi.
I jas bi igral na pomlado.:pipi:

Собрание на РФМ: Успесите во ракометот ќе продолжат и во иднина

Ваков бил директорот наш , онаков бил , нечинел...:sneaky:
Ние чекаме да си дај оставка а тој и во РФМ столче си фатил. Браво бе Пискач , член на Верификациона Комисија .:confused:
Сега ќе ја пушти реката да течи пак , само да го најди вентилот кае затворен.:cool:
Има време , не се брзаме ние , ќе почекаме.
Навикнати сме на чекање...:pipi:

sobranie-rfm1-615x400.jpg

Колку партал клуб сме значи мизерија.....
Преѓе бев да ги зирнам на Иве децата малце...
Све под 18,teens...
Освен Свежио...
Па 80% од екипата му е...
И така го пуштија овие тркалата од "управата",со активен договор со Пелистер...:facepalm:
Резили невидени,ќе не вадеше барем,вака исто ко без голман да играме.
И Бесараб го немаше?Ни на клупа не беше,кузнеј кај е и тој...
Е па ќе губиме од Преспа,ќе не шлака Струмица како сака среде Битола,ќе се предаваме уште не ојдени со Радовиш...
Важно се екипират сеуште...:facepalm:
Црногорците за куроздравје се тука,си тренират...:свиркам:
Пелистер пропадна,кој стигна не победва,никој ни изјава да дај за Пелистер шо ќе биди како ќе биди,пред испаѓање сме,овие уште се фалат ракометот имал успех...
Важно се испикаја сите по комисии,седнаја на фотељи...:icon_mrgr:

Besar fati magla, cekase odgovor od RK Pelister koga ne dobi odma zamina mislam romanija. Inaku ne ni sakase da igra kaj Ive vtora liga. Inaku crnogorcite nemaat cisti dokumenti i najverovatno ke se vratat od kaj so dojdoa.

17 гола дадовме...:(
Добро е,појќе од лани ко дадовме 14...:tapp:
Секој коментар е излишен,тешко нас ова сезона со овај тим...:facepalm:

Не ги тепа нив ништо..
Нас не тепа,шо уште се замараме за Пелистер и се нервираме,а нив курот ги боли.....:tapp:
Го дојсоја со нивните сплетки(борба за тендери,парцели,политички игри и заврзлами,борба за фотељи)клубот на питачки стап..
Да ми кажеше пред некој месец дека ваков срам ќе кркаме оваа сезона ќе се искинев од смеење,ама со нашата кадровска екипа се е можно...
Да ни се смеат сите,да не толчат партал екипи....
Ја растурија цела екипа,ги фрлија во оган децата пред време да изгорат,си играт курташак со Ќани и Кире да си го ебават умот онде,и прва прилика ќе ги избркат ко партали,за да донесат некое големо име(кое за некој месец ќе избега од клубот ко ќе види дека се е драпај си таквото).......
"Носат" играчи,се сликат со нив небаре Карабатич дошол,од играчи ни трага ни глас..
На тацна ги имаја играчите и Свежио,Бесараб,Пецако,Мисовски,Козла(него се збора дека го плаќа Алкалоид за да одржва форма за СП)...
И овие Црногорците кузнеј од кај ги напалкаја..:tapp:,ни документи ни ништо имат...
Значи ваква мизерија нема во ниеден клуб,класичен башибозук.....
Море и оние од РФМ гнаси невидени,требаше да не исклучат фино лепо ко Куманово и ајт таму..
АД ќе праеле тие,па овај 35%,тој 35% небаре на Макпетрол акциите ги делат....
Најубо ќе беше да се растуревме уште летото,да не го кркаме овај срам,Радовиш,Струмица да си набиват гол разлика со нас...:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom