И
Игнориран член
Гостин
Никогаш поќе нема да биди клуб од Рк Пелистер. (исто и од Фк Пелистер)
После ова фијаско шо се случи ова лето , клуб нема да биди Пелистер никогаш.
И то малце шо имаше останато од времето на Ефто и то го уништија Циле и компанија.
За тие тендерите смрдени ја распарчија екипата. Не се насити свињата од пари , па 300 шеми напрај само да лапни уште некој тендер во РЕК. И сега ќе спонзорирал тој со 35 %...
Абе толку да нејќи никој рака да клај да поможи клубот да се стабилизира бе...
15 години не се најде чоек шо ќе застани и ќе обезбеди ебени 200 К евра за да функционира клубот нормално.
Шо си го ебаваме и ние мозокот овде со Пелистер јас незнам. Сите раце кренаја од спортот во градот , уште ние 30тина луѓе се замараме по форуми по утакмици.
Абе не заслужват ни 5 души да му одат , а не по 200-300 .
После ова фијаско шо се случи ова лето , клуб нема да биди Пелистер никогаш.
И то малце шо имаше останато од времето на Ефто и то го уништија Циле и компанија.
За тие тендерите смрдени ја распарчија екипата. Не се насити свињата од пари , па 300 шеми напрај само да лапни уште некој тендер во РЕК. И сега ќе спонзорирал тој со 35 %...
Абе толку да нејќи никој рака да клај да поможи клубот да се стабилизира бе...

15 години не се најде чоек шо ќе застани и ќе обезбеди ебени 200 К евра за да функционира клубот нормално.
Шо си го ебаваме и ние мозокот овде со Пелистер јас незнам. Сите раце кренаја од спортот во градот , уште ние 30тина луѓе се замараме по форуми по утакмици.
Абе не заслужват ни 5 души да му одат , а не по 200-300 .
.Се е џабе,на никој не му успеа да го издигни Пелистер онаму кај шо заслужува,уствари толку сакаа..Мишевски напишал кај него дека имало околу 500 гледачи,вистина имаше?
,па онде бе не треба жива душа да стапни веќе,па уште и карти барат
.Абе јас сум прв за да платам,ама ако има домаќинско работење
и плус немора да сме јаки ,и слаби да сме ама да се работи се под конец да се работи долгорочно и се како шо треба пак ќе одам и пак ќе плаќам.Вака ниту одам ниту ќе одам се дури некогаш не се реши (ако се реши шо е малку веројатно)
.Од резил неможи да се докуртули
,посебно не баш кога пукна тиквата и кога вечното дерби со вардар го имаа објавено на флаери од жрк Пелистер (така мислам беше) и со фломастер корегирвано додавани и чкртани букви 

уште евоцира спомени од минатото,а другите не ги бива и силно одат напред,а ние сме нели сме клуб со "традиција"