Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не се работи за тој Кире на фб :pos::pos::pos:
Офф леле кај заминавте :D Ова помало дете е...
Ќе се потпиши некој ЛиноМеталург ќе си мислите Червар е :pos: Секаков јузер можи да стои...

Абе не се работи за тој Кире на фб :pos::pos::pos:
Офф леле кај заминавте :D Ова помало дете е...
Ќе се потпиши некој ЛиноМеталург ќе си мислите Червар е :pos: Секаков јузер можи да стои...
Тој е, тој е, еден и единствен :D

Pa za toj Kire Prajme muabet be. Malio. Toj pali i gasi vo klubot :D

Последно уредено од модератор:
Moj прв фаворит за клупата на Пелистер мн кратко бил со нас во еден тежок период но претерано јак ракометен интелектуалец... Сепак најдобро би му било да остане во раководството уше година две сега да се донесе некој тренер со големо его каде шо ке внесе дисциплина и ракометна навика на помладите па после Цревото со неговата филозофија да ги доусоврши. Најголемо засилување ако се створа во Пелистер би го сакал да го видам Николче Митеревски шизикот е во тие години кај шо ќе отскокни за 3 скалила и ќе биде голманиште... Би сакал во управа да го видам и Шандор како тренер на голмани имаат мн да научат од него чоекот душата ја дава за Битола.

Како шо разбрав Оса требало да оди на проба во Дижон од Француска Прва Лига.....
Ако замини Оса ќе биди лошо...:(

Последно уредено:
Јас разбрав дека и Свежио го губиме за наредната сезона :(
Исто и тој го барале во Франција! Сака да брани против ПСЖ и Монтпеље :) Многу се надмина на клипојте шо ги клаваше, па видоја дека класа голман имаме :D

Епа надлежните шо се на форумот од клубот, ова е порака катанец да му клат на Оса и Свежио, да не се распаѓа одма екипата, а за украјнците без пари ги даваме :D

Pa sega ke se vidi kolku e seriozen proekt. Ako se razbegat klucnite igraci okolu koj treba da se gradi timot i ovde ke pisime propalo.

Абе Оса тешко дека ќе се продај во Франција.
Такви како него има таму со лопата да ги риниш... Дечкото е просечен играч за наша лига а не камоли за француска прва лига.
И да оди на проба , пак ќе си се врати овде.
Мада и да си замини од Пелистер нема да биди голема загуба...
Доволно е да го задржат Вукичевиќ за наредни 2-3 години и Дрогата + Кузмановски ќе си иаме играчи за та позиција.
Ама пак тврдам дека неможи играч како него да напрај таков трансфер... За неговата позиција е преслаб за таква лига.

Ќе видиме шо ќе се дешава допрва со тимот.
Се чека АМИН од чика Силјан да го зголеми буџетот.
Ако прифати да фрли некоја банка плус , уба екипа ќе склопиме за наредна сезона.
2-3 играчи се најдени (како шо разбрав) , само треба ГАЗДАТА да се смилува да одобри.

ОДВРЗИ ГО ЦИЛЕ ЌЕСЕТО!!!!

Абе Свежио беше втор голман во Версај,сега го барале во Прва Лига хаха..
Да знајте какви голмани бранат во Прва Лига таму ќе си речите секоја екипа има свој Станиќ...:)
Виде и тој дека се крена еуфорија околу него,стана популарен за кратко време и сега ќе си ја набива цената....шо е нормално....
Се чекат конкретни потези од управата...прво за тренер....ако нема ништо околу ова за брзо,да знајте дека ништо нема да има наредна сезона....:нинџ:

Јас па слишнав свежио Констанца, се се збора низ град...

prege markovski zborase so svezio , nejkam da pomislam deka ke ni go turni stolceto ama taka mi mava oti i strumica go barale

Снимено е Стефче и запишано.:cool:
Од твоја уста во божји уши.:D
Ова е поврзано со изјавата на Цревото во емисијата на Тера

Аспи шо прат на лажната страна на Рк Пелистер на Фб (која патем е ја раководат директорот и другар му ) :LOL:
За која вистина се работи господа ?? ако можи да не удостоите со подетални информации ...:vozbud:
10383569_10152160568208652_3677141668334038691_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom